Kako nagrdi lik tu 911-cu, nabio bih ga na neomashtjen kolatz za to...
Need for Speed Undercover is being developed by Black Box in Vancouver, B.C., and is slated to be in stores North America on November 18 and in Europe on November 21. The game will be available for Xbox 360, PS3, and Wii as well as the PS2, NDS, PSP, PC and mobile.
***, to ti je NFS, unakazivanje automobila. :d Najgora od svega je cinjenica da neki ljudi to smatraju lepim...
Nisu to obichne vozhnje.obicnih voznji ima koliko hoces :trust: GTR2, GRID, DIRT, LFS, i tako to a nesto tipa tunning i to nema . ja sam igrao ove navedene voznje ali sam se bre uzeleo budzanjaja ne bih voleo da NFS bude samo po stazam i to
Sa porseom su krenuli da uvode blagi tjuning pa napravili pauzu sa hot pursit 2(al se ovde drapala M5ica) i onda U i U2 . .. kad se samo seti kako se shtelovao sky line na dynu u U2 zaplace mi se
![]()
Nisu to obichne vozhnje.
GTR i GTR2 su prave simulacije.
DIRT je reli.
LFS nema shmek kao stari NFS.
Poenta je da naprave ono po chemu je serijal postao popularan u pochetku, arkada sa dobrim kolima.
i...jos jedan trejler...
http://www.gametrailers.com/player/38390.html?type=flv
Kakvi su trejleri, covek bi pomislio da prave Max Payne-a, a ne NFS.
GGMania je napisao(la):EA officially announced Need for Speed Undercover for the Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS, PC, and mobile devices. Undercover will feature gameplay that resembles 2005's NFS: Most Wanted, emphasizing car chases, underground racing, and highway battles. Need for Speed Undercover is expected to drift onto retail shelves in North America on November 18, with a European release following on November 21.
i...jos jedan trejler...
http://www.gametrailers.com/player/38390.html?type=flv
Kakvi su trejleri, covek bi pomislio da prave Max Payne-a, a ne NFS.
cap limit je samo sa patchom, time su "popravili" stuter u igri :wall: (naravno da nisu popravili, smao je malo manji ali je igra uzasna za igranje sobzirom da se vugli u 30fps i ima stuter i dalje)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari