Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Hebote, gori ste od mene. Cak sam i ja umereniji bio u pokusajima da odbranim cast Far Cry 2-ke. Da vam kazem nesto, N4S ako hoce da se vrati na stare staze treba da ima grafiku kakvu ima GT5: Prolog. Ne, ne preterujem, jer onaj NFS koji ja pamtim je uvek imao bolju grafiku od Gran Turisma (tacnije do trenutka kada je poceo da tone). Ko kaze da se moze zanemariti grafika u NFS taj nema pojma sta je NFS. Ako vam grafika nije bitna mozete i Juiced 2 da igrate.

Ne znam sta da kazem, lose, mada nikada nisam ni nesto voleo nfs uoste, grid je cudo za ovo. Nego jel istina, negde sam procitao da su ubacili novog megana, jel moze neko da mi potvrdi. Ako je tako onda je novom nfs od mene sve oprosteno.

Poslednja izmena:
Ne znam sta da kazem, lose, mada nikada nisam ni nesto voleo nfs uoste, grid je cudo za ovo. Nego jel istina, negde sam procitao da su ubacili novog megana, jel moze neko da mi potvrdi. Ako je tako onda je novom nfs od mene sve oprosteno.

potvrdjeno ubacili su ga:)

Meni je igra VRH! Naravno nikad nisam gotivio simulacije nego isključivo arkade tj NFS.... Pro Streat sam deinstalirao na početku a ovaj mi je baš dobar! Isključio sam samo Antialising ostalo na max i rezolucija za 970P je naravno 1280*1024...nema seckanje...samo čisto loženje :)
Ovo će biti moj jedini post u ovoj temi odo da se igram! :D

p.s. Sad će da krene pljuvačina...

NFS UC: High-Definition Texture Pack

An7hraX hat created a High-Definition Texture Pack for Need for Speed Undercover, which improves the textures in the game and shows them sharper and more detailed:

This patch modifies the textures in a way how they actually should have been, sharp and crispy. Primary I changed nearly all ground textures, borders, vegetation and even some traffic signs, buildings & props. The texture sizes are untouched to ensure best performance. Some guys complained about the excessive High-Dynamic-Range effects in the game, I think they look quite neat with some colorcorrection, so I included the EnbSeries hack from Boris Vorontsov with an adapted config. !!! Caution !!! PUNKBUSTER can kick/ban you for using the d3d9.dll during online matches !

Here you can see two comparisons of the HD patch. The left one is the original and the right one with the HD Patch:

hdpatch_0003.jpg
hdpatch_0004.jpg

hdpatch_0002.jpg
hdpatch_0002.jpg

Size: 235 MB

Download:
Kod:
http://dl1.nfsplanet.com/download/92bm25x8t2/nfsuc_hd_patch.zip

Mislim da su EA Games definitivno postigli ono shto su hteli. Ovaj NFS je izgleda popularniji nego bilo koji do sada, pogledajte samo koliko postova na ovoj temi :p
Inache, ova igra je toliki trash, da ne zhelim bez veze da gulim slova na tastaturi pljuvajucji igru.

Poslednja izmena:
Toliko su izostrili teksture da se sada i kockice (iz PS1 doba) vide na senkama...
Znaci, prava je sreca sto slicno djubre ne skidam (kupujem, pu, pu, daleko bilo) i ne instaliram na mojoj kanti, ovo bi uz malo truda moglo da leti na mojoj staroj P3 ali ***, hardver treba da se prodaje...

pogledajte kako je malo ocenjen samo 7.5.Igrica je definitivno bolja od onog prethodnog ******.

Ja je skidam cisto da probam kola u igri :) Naravno odma 100% save da se vozikam samo bez ikakvog prelazenja :)

Na sta lice senke na ovim shotovima par postova iznad, ne mogu da verujem.

Dobio sam danas igru i uopste nije losa kako pojedini pricaju ovdje. Najvece sr*nje su napravili sa grafikom bolje bi im bilo da su napravili nocne trke. I jos me nervira sto su postavili body kit sto ne vrate one branike i pragove kao u U1 i U2.

e kako se pokrecu ovew teksture ako omze neko na srpskom da mi pojasni sta mu dodje ovaj package mod hm;

evo sa cime ja divljam :smoke:

Prilozi

• rx7.jpg
    rx7.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 182
MOram ja da usliak svoj Sky LINE :) i posle tamo /// M3 :D
@ ilidan
dobar izbor ,)

Pravo zboris ;) Ovakvih prica je bilo i za prosle NFS pa su ih ljudi opet igrali cak i oni koji su pljuvali po njima.

Bre, ja nesto necu da je igram, a igrao sam skoro sve nastavke NFS-a, al' ovaj ne mogu pa da mi platis.

ocel mi neko pomoci :p

e kako se pokrecu ovew teksture ako omze neko na srpskom da mi pojasni sta mu dodje ovaj package mod hm;

ma nisu dobro napisali, editujes samo texmod.ink da pointuje na nfs exe i polje ispod editujes umesto program na na program files. kad pokrenes videces crvenim slovima u igri sa leve strane da mod radi

mod je must have, igra izgleda MNOGO bolje i nema pada u fps, radi ispeglano bas kako treba

meni su senke savrsene i kola i okolina uopste nije "krzava" (bez AA).
na 19"crt sam probao u 1600x1200,sve na high/sve upaljeno,AA max.igra ni da stucne :p

nego de su bre car shopovi!!!

Hocu da kupim M6, a nije mi dozvoljeno, a imam i previse para?

Prilozi

• enb2008_11_28_19_41_0.jpg
    enb2008_11_28_19_41_0.jpg
    120.2 KB · Pregleda: 79
  • enb2008_11_28_20_22_1.jpg
    enb2008_11_28_20_22_1.jpg
    206.6 KB · Pregleda: 110
Ljudi molim za pomoc, kako god da namestim setovanja bilo sve na high ili low igra ne radi dobro, odnosno ima neka usporenja ili trzanja u fps, slicno mi se desavalo i sa pro street-om, sta bi to moglo da bude?

dal je moguce da ce se evropski automobili otvoriti tek kada se predje na treci deo mape, tj. u onaj gradic levo na mapi?

Redom kako prelazis otvaraju ti se kola koja su tier 3,2,1... nemogu tacno da se setim tier 1 kola mislim da sam otvorio tek kada sam otisao u taj treci gradic...

evo ja sam tek danas skinuo igru, pošto mi nije bila prioritet. sad sam je instalirao, odigrao jednu trku i zgrozio se neviđeno. nisam verovao da je baš toliki krš, mislim ipak je nfs. kad ono baam.
na mojoj kanti odlično radi sa svim opcijama na max, ali džabe joj.

Nazad
Vrh Dno