spaxon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2003
- Poena
- 680
da nije ovo mozda za most wanted ???? :trust:
Jeste, jeste... pise Tema: NFS Most Wanted.....
da nije ovo mozda za most wanted ???? :trust:
Da, Most Wanted... Eto, koliko mi se tad nije svideo, kad ga sada uporedim sa Undercoverom, sjajan je.
Malopre sam pisao o Carbonu, e to mi se baš svidelo
Edit: evo sad sam pročitao ceo svoj post (iz 2005. :d), ala sam je ispljuvao, strašnoMada, skroz mi je jasno i zašto, pojavila se posle sjajnog Undergrounda 2 u koji sam bio zaljubljen
zato i toliko razočarenje...
Malo sam se oporavio sad sa ovim Carbonom![]()
Igra leti na c2d 6750, 2 gb rama ati 4850 1680X1050 aa2X sve na high sa iskljucenim af. cak mi auto ide prebrzo tesko ga je kontrolisati. Grafika je solidna uopste nije toliko losa koliko kukate, treba je videti na nekom lcd tv-u u full hd sa neke konzole pa pricati jer je igra totalni port kao i prethodni nfs. Ali ako krenete da igrate onda uz malo dobre volje mozete lepo da se zabavite, solidan broj automobila omogucavaju raznovrsnost. Zato lepo predjite igru i cekajmo sledecu mozda ce im sinuti neka nova ideja ovu su vec prezvakali. Najavljen je dirt2 sto znaci da ce biti i grida 2 a ko voli realno ima serijal simbiana gtr race pa evolution pa stcc...
p.s. imao sam problema i sa grafikom i sa igrom sa onom prvom verzijom koja se pojavila. sad ima nova koju je potpisao poznat baja (reload) i teska je oko 5.597 gb i lepo radi.
Zapravo jeste...
Shodno tome, pretpostavljam da imas najlepsu i najbolju zenu pored sebe, nosis najkvalitetnije carape, odecu, jedes samo zdravu hranu, i dises samo na planini, jer je tamo najcistiji vazduh? Mozda ni ne buljis u monitor, niti gledas tv, jer to zamara oci, stetno je po zdravlje, i umesto toga bavis se sportom, jer, u zdravom telu je zdrav duh? Zivis u najkvalitetnije sazidanoj zgradi, ili kuci? Kakvi ste vi demagozi. "Postujem sebe, i svoje vreme"... my ass![]()
Znači demagog je svako kome je undercover krš...
Znaci ti si se stvarno pogubio, pa odakle ti znas koliko covek ceni svoje vreme, i koliko uopste ima slobodnog vremena. Ovo sto si ti napisao je produkt tvoje bujave maste, koja nije duhovita doduse.
@Bane R, sledece ce da ti kaze da si mnogo los covek![]()
Mene je igra smorila na kraju,najvise me nervira sto onu kurvu moram da jurim sa M5 umesto sa Bugatti Veyron ili Murcielagom kada ih vec imam.
Dosta vise, zaboga, sa nagging o tome kako je handling bla bla, ostecenja... Dajte bre, igra je super, samo je optimizovana KRS. Pravi dragulj za ozenjene sa malim detetom koji bi i malo wow da odigraju pride.... Grid je njesra, Dirt i sl. Treba bre da crknes dok predjes stazu... Mislim , stvarno mi je muka od ovih racer simulacija vise. Nisam bre ja kaskader koji treba da vezba za film, vec covek koji hoce posle posla da se malo opusti...NFS je uvek bio igra (izuzev ubogog Pro street-a) i, fala bogu, nema zelju da postane neto vise od toga..... Fantasy world. Punto ide 300km, ima zvuk ko F1, roknes u ogradu i ne ogrebes kola...baaaaaas super jer je IGRA... Moj Golf ne izvlaci krivine ko ovaj sa igre, niti tako zvuci... REAL WORLD. Zamislite, u wow-u likovi bacaju neke magije, prave svoje mount-ove ni iz cega, a sto je najgore, ne samo da se ubijena stvorenja respawn-uju, nego i tebe kad ubiju, mozes da se ozivis. Pffffffff, svasta.
Daj' bre covece ne smaraj! Ako nemas sta drugo da igras, igraj i cuti, sad' ces ovde da nam prodajes te fazone "u stvari vama se cini da je igra ****** i da nije optimizovana", sto je svakom starijem od 18 godina valjda jasno kakva je ovo igra...
Ocu odma cu gubim vreme da prelazim ovu glupost, sta si ti patrijarh Pavle na benchmark forumu?
Ja bas tu verziju sam i imao dok je nisam obrisao sa hard diska Reload, i nije ni ona optimizovana, jer to ne zavisi od pirata vec od proizvodjaca igre, ti si malo neozbiljan izgleda mi.
Evo sad' cu iz malog dzepa da izvucem 1000 € pa da kupim LCD TV. zbog otpatka iz EA-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari