Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Каква превара ова игра :S:, на страну што изгледа као Most wanted или Carbon а иде као Криза, од ударца ми се подине хауба на ауту... и одломи се скроз тек на 260 :d.

Kome je jos stalo da igra, definitivno skinite onaj pack jer je grafika mnogo bolja, iako se to na onim screen-ovima ne da toliko primetiti.
Ja inace drzim shadows na off jer se ipak ne daju popraviti :d

A evo kako sa pack-om i brightness-om na 60% izgleda kod mene.

Prilozi

• nfs 2008-11-30 00-19-24-31.jpg
    nfs 2008-11-30 00-19-24-31.jpg
    214.4 KB · Pregleda: 177
  • nfs 2008-11-30 00-21-56-47.jpg
    nfs 2008-11-30 00-21-56-47.jpg
    231.4 KB · Pregleda: 184
  • nfs 2008-11-30 00-22-07-56.jpg
    nfs 2008-11-30 00-22-07-56.jpg
    228.9 KB · Pregleda: 170
Ima li neko problema sa crashes on the desktop occasionaly? Ja imam :(

Ljudi molim za pomoc, kako god da namestim setovanja bilo sve na high ili low igra ne radi dobro, odnosno ima neka usporenja ili trzanja u fps, slicno mi se desavalo i sa pro street-om, sta bi to moglo da bude?

Da, bas tako se meni desavalo sa pro street, zbog cega doticni nisam uspio ni odigrati! Ne zna se sta je uzrok toga,(jer mnogima sa jakim konfama se desavalo isto), da li konfiguracija ne odgovara, drajveri, setovanja ili je u pitanju nesto trece.

Meni nije pomogao ni reinstal Windowsa tako da...:smash: Ako iznadjes resenje, javi, mada... cisto sumnjam!:wave:

Kako se moduje igra sa ovim Pack-om.Ono sa prethodne strane nije bas jasno?\
Hvala!

otpakujes sve u folder gde je instalirana igra, kada pokrenes igru pisace u gornjem levom uglu da je patch aktivan (videces odmah jer to pre nije pisalo)

Upravo sam snimio Texture pack ja neznam sta vi vidite da je lepse ali ja se bas trudim i nikakvu razliku nevidim.P.S. kod mene jedino trik sa gasenjem jednog procesora pali tj. tek tad mogu da igram Nfs a ovaj pack nije u tom pogledu doneo nista (nije me oslobodio glicheva)

Malo po malo i ja poceh da igram ovo. I nije tako lose za odmaranje mozga :d

Kod mene je proradio tek posle ovih promena.I bez ovog je u gornjem uglu nesto pisao,ali nije bilo razlike.Sad je primetno bolje.Nego da li moze da se iskljuci ovaj blur?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    57.7 KB · Pregleda: 150
Da li jos neko ima problema sa save-om?? Sad krenulo da mi izbacuje da ne moze da uradi auto save, probam rucno kad nece ni rucno.

I tako je sat vremena otislo na nista... :mad:

Poslednja izmena:
Mislim da mi sacuva posle svake trke, tebe je bas zezno ako ti nije sat vremena sacuvao.

razocarenje...totalno....kretanje je poprilicno nerealno...ko je igrao GRID ne verujem da ce reci za ovaj NFS da je extra...igrica nije losa...al nista posebno...jedino poboljsanje u odnosu na prethodni deo je ta jurnjava gradom i bezanje od murije...inace ostalo...klasika:wall:

Ne razumijem zasto ljudi porede arkadu sa simulacijom...

Poslednja izmena:
:lupko:

LOL Grid simulacija??

Sad cu da zvucim ko Lozac, ali moram da pitam je li neko od vas igrao LFS?

Poslednja izmena:
Cek pa zar GRID nije simulacija? Ako nije onda sam izgleda pogresno obavijesten :)

Salis se?

Mene su poprilicno smorile one misije sa policijom. Da li su one neophodne za napredovanje u igri ili mogu da ih preskacem?

Jobs su ti obavezni a ostale mozes da preskaces.

Omg kako je trula fora, skupih nekako pare, jer sam se zaje*o tako sto sam kupio pa prodao Veyron i sad krpim kraj sa krajem - 400.000$ jedva (citav dan mi trebalo). Kupio sam Nissan Skyline, Ultimate upgrade i ostalo mi je jos malo kesa ~ 7.000$.

Zar je toliko retardirano da kad te uhapsi murija ODMAH ti oduzme auto ako nemas pare da ih podmitis i ona 3 impound strike-a automatski ne vaze? Nisam ALT F4ovo ko seka persa, mislio sam da 'opusteno, prvi impound strike' - a murija mi uzela bebicu :(

EA pa gde vam je mozak..

Ide uninstall. Opet.

Jel se uz tak pack pored tekstura poboljsava i fps ili isto onako 25-30fps?

Zar je toliko retardirano da kad te uhapsi murija ODMAH ti oduzme auto ako nemas pare da ih podmitis i ona 3 impound strike-a automatski ne vaze?
Zasto bi to bilo retardirano? Po tebi bi bilo OK da ti policija napise kaznu, ti kazes "ja nemam" i oni kao "e ako nemas onda nema veze, mozes da ides i bez kazne"? :D

Zasto bi to bilo retardirano? Po tebi bi bilo OK da ti policija napise kaznu, ti kazes "ja nemam" i oni kao "e ako nemas onda nema veze, mozes da ides i bez kazne"? :D
pa zar ti nisi undercover pandur... mislim sta oni tebi da naplacuju, obicni saobracajci

Pa kad bi imao te privilegije onda valjda ne bi uopste placao kaznu a ne samo kad nemas novca. A i obicni saobracajci su korumpirani i ne smeju da znaju ko je undercover :p

Jedno pitanje samo, jel je uspeo neko od vas da natera ovo cudo na 1280x800, i kako???

Ja sam ili mnogo zardjao, ili ovi sto su pravili hd patch nisu sasvim svoji... Kako da ga nateram da radi, posto sam instalirao igru na d:

Meni igra poletela sa novim 8.12 driverima tj nema vise onog shtucanja , radi na full podesavanjima sa 6aa, i senke na high oko 40 - 70 fps, glatko kao.... a i cini mi se da su senke malo lepse ,,, ili tripujem

Nazad
Vrh Dno