Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Evo upravo sam probao onu foru sa "ukljuchivanjem" i "iskljuchivanjem" jezgra i kao radi bolje ali i dalje ima drop na 17FPS-a, mada je prosechni FPS sada bar 30...

Evo upravo sam probao onu foru sa "ukljuchivanjem" i "iskljuchivanjem" jezgra i kao radi bolje ali i dalje ima drop na 17FPS-a, mada je prosechni FPS sada bar 30...

Kolje te proc vjerovatno.... meni na konfi iz potpisa se desi ponekad pa padne fps ispod 40, a izlazi ladno povremeno i na 80,doduse u tunelima :p.... u prosjeku nekih 50 do 60. rez 1680x1050 sve na high i 4xAA.
btw. igra i nije toliko losa koliko su je ocrnili :) mozda mi se cini i zbog toga sto sam citao vecinom lose komentare,pa sam ocekivao krs nad krsevima,ali nije bas tako crno. barem meni.... u svakom slucaju daleko od onoga sto se ocekivalo,ali eto moze da se odigra. klasican nfs,mislim na ova izdanja od zadnjih par godina,MW,carbon,underground..... od svega ima pomalo.

Igra radi i izgleda fino kada ukljuchim 6XAA :d

Kupio sam sada Lambo Gallardo i napokon vozim neshto fino i brzo :D
Igra postaje interesantnija zato shto se otvaraju nova kola i staze, a panduri postaju suroviji. U principu, doigracu ovaj NFS, ipak mi se vishe svidja od Pro Street-a iako ga je radio isti tim ljudi...

Probao sam , i prvi utisak je:

Igra je dno dna , sve je zrnato,bljestavo,jadno,nikakvo,ceste su toliko siroke da bi utrka sa jednog kraja ceste na drugi bila izazov,auta se toliko sjaje da jedva vidim sta vozim i protiv koga,smanjim detalje u rez.1440*900 i jedva imam 20 FPS-a (znam da mi komp. nije nesto , ali ovo je katastrofa),celu utrku drzim gas bez veze skrecem levo desno i pobeda ajd ponovo itd...itd...

Nisam jos Uninstal ali verujem da cu brzo.

Srecom pa GTA 4 dolazi brzo verujem da je i to veci vozacki izazov od ovoga.

Svoj primerak dajem u dobrotvorne svrhe.

Poslednja izmena:
Na pocetku igre bilo je malo kao i zanimljivo i dobro, ali sad pocinje da smara i sve vise i vise se razocaravam u igru, najgori nastavak NFS-a do sad... Pro Street je bio bog za Undercover... Mislim da bi bilo bolje da su kopirali Most wanted i ubacili jos koje novo auto i to je to...
Izgleda da ce biti Uninstal!!!

Ahahahahaha:d ovo ima svoj baner na B92 sajtu sa sloganom "ne veruj nikome, budi brži od svih":Klanjanje

He, he koji ste vi likovi. Svi pljuju igru ali je opet igraju :D
Pravi ste mazohisti :D

Ama ko je bre igra :d
Imaj na umu da ima onih koji razmisljaju nesto tipa: "kad je besplatno i sirce je slatko" :p

Gde se gleda koliko je procenata igre zavrseno,video sam to negde ali ne mogu sada nikao da nadjem i da li se moze podesavati tezina? Inace 12 sam lvl :d

Gde se gleda koliko je procenata igre zavrseno,video sam to negde ali ne mogu sada nikao da nadjem i da li se moze podesavati tezina? Inace 12 sam lvl :d

Kad odes na gps mapu... stisni 1 to ti je world view... pa onda stisni 2 to ti je za stats... ja sam 18lvl... bas malopre sam presao igru sa 100%... a karijeru jos juce... previse je laka... pajkani me nisu nijednom uhapsili...

ovo je smesno

Igra graficki nije nesto odskocila od most wanteda, ne razumem kako moze nastavak da ima losiju grafiku od Prostreeta???

Ali ono sto pogotovu ne mogu da razumem kako to da Grid radi kod mene sa punim efektima, a ovo s_ranjee undercoverovano, mi ima 33-35 frejmova, i Grid je glupa igra i ovo je glupa igra, ali izgleda da je i razvojni tim ovog prerusenog ****** nepismen, a cak na pocetku igre nije ni iskocilo ono "Nvidia", ovo ce biti jedan od najbrzih uninstall-ova svih vremena.

Poslednja izmena:
Instalirao, igrao 3 sata dok sam gledao film na tv-u(smesno laka igra), obrisao.
Ovo mu dodje kao MW1.5.

Instalirao, igrao 3 sata dok sam gledao film na tv-u(smesno laka igra), obrisao.
Ovo mu dodje kao MW1.5.

Po meni ovo dodje kao MW0.2 s obzirom da je MW 5 puta bolji.
Sramno je koliko je igra zahtevna , a sta nudi za uzvrat.

Upravo to.

Ja sam evo u subotu uveče instalirao Carbon po prvi put (nisam ga nikada igrao, nekim čudom sam preskočio taj period kad je izašao, pa mi je ovo bio prvi put da igram, i to baš lepo na maksimalnim detaljima) i oduševio sam se koliko je dobra igra, čak razmišljam da je stavim na prvo mesto svoje NFS liste :D umesto U2... Šta da kažem osim da sam je do nedelje uveče prešao skroz, znači za jedan dan, nisam se odvajao koliko mi se svidela, prosto mi je bilo žao kad sam završio, dok mi je kod Undercovera žao što sam uopšte i skidao :d

Sve u svemu, najveći promašaj do sada, veći čak i od ProStreet-a.

Ovo je klasicana neoptimizacija.Juce sam nabavio igru jos mi drugar rece da kod njega na gtx280 sece igra ja kao ono ma tripujes se, snimio iiiiii sta da kazem igra mi daje 40fps u proseku imam utisak da secka pada do 30fps ali bukvalno ko da je neigriva na tom frejmrejtu.I sta da radim sad da smanji detalje(da+kartu sam uzeo pre dva meseca) i odah dobijam solidnih 60fps ali kada mi padne na 40fps opet utisak koda secka neznam sta su uradili ali su gadno nesto zasr...!!

Ko sve danas pravi video igre to je sramota!I kakve pokusaje od video igri.

Poslednja izmena:
Ova igrica je tezak krsh. Instalirao sam je juce, igrao se par sati, i provalio da bi mogao ovako da se igram 10 dana, a da se nista ne menja. Glupost nevidjena. Osecao sam se kao ***** koji sedi i udara kasikom o sto, toliko je komplikovana igrica. Jedino sto je bilo relano, mada cak ni to, jer je bio prerealno, jeste vitlanje guzice Lotusa kada mu se zakuca gas do daske.
Prva stvar koju sam danas uradio kad sam seo na komp jeste bila deinstalacija igrice.
Prostreet je veoma dobar pokusaj simulacije, i mnogo mi se dopada (ali ja ocigledno pripadam ciljnoj grupi kojoj je ta igrica i namenjena), a Undercover je los pokusaj arkade.
Grafika je toliko losa, da mislim da bi radila na GF4 :) Fizika je ocajna, vozis 200 km/h, skreces kao da vozis tramvaj, udaris u zid i nikom nista.
Vise su para ulozili u video materijal i glumce, pa zato izgleda nisu imali pare da plate dobre programere da naprave dobru igricu.

Poslednja izmena:
Most wanted je jedan od retko dobrih nfs igrica!

Ova igrica je tezak krsh. Instalirao sam je juce, igrao se par sati, i provalio da bi mogao ovako da se igram 10 dana, a da se nista ne menja. Glupost nevidjena. Osecao sam se kao ***** koji sedi i udara kasikom o sto, toliko je komplikovana igrica. Jedino sto je bilo relano, mada cak ni to, jer je bio prerealno, jeste vitlanje guzice Lotusa kada mu se zakuca gas do daske.
Prva stvar koju sam danas uradio kad sam seo na komp jeste bila deinstalacija igrice.
Prostreet je veoma dobar pokusaj simulacije, i mnogo mi se dopada (ali ja ocigledno pripadam ciljnoj grupi kojoj je ta igrica i namenjena), a Undercover je los pokusaj arkade.
Grafika je toliko losa, da mislim da bi radila na GF4 :) Fizika je ocajna, vozis 200 km/h, skreces kao da vozis tramvaj, udaris u zid i nikom nista.
Vise su para ulozili u video materijal i glumce, pa zato izgleda nisu imali pare da plate dobre programere da naprave dobru igricu.

Nijedan NFS nije imao fiziku i to je dobro,meni je ovo skroz ok kao most wanted.

Nemam reci za ovu igru,ustvari imam UZAS. Neoptimizovana,nerealna itd. samo gas gas!:D

Svaka cast za komentar Vule... Bas vispreno!!! Grafika je krs za danasnje standarde i meni na 8800gts 512 g92 sa ogoljewnim detaljima u 1024 na pojedinim mestima pada f.rate na 5 fps :p E sad, sledeceg kruga isto mesto ( samo sam malo razmrdao klupice, stolove i kante za djubre) prolazim sa 60fps :S: Moje zamerke su vezane uglavnom za los FPS. I grafika nekako da prodje. Ostalo je Ok. Vozis 500 na sat, laganica.... Bem ti ja onaj grid kad ja treba da se maltretiram i da prelazim trku iz 10 pokusaja.... Ja sam od onih koji za to jednostavno nemaju ni zivce ni vremena.... Da poprave nekim patchom spiky fps i bice super :) Btw, meni je dosta pomogla finta koja je prolazila i kod Most Wanted. Igra nije optimizovana za dual core procesore. Znaci iskljucite jedno jezgro (odradite set affinity na jedno jezgro) Dosta pomaze...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno