igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
Ima li neki nacin za otkljucavanje onih limited edition kola sada sa ovim patch-om ?
ja za sada nemam resenje ako saznas javi pls
Ima li neki nacin za otkljucavanje onih limited edition kola sada sa ovim patch-om ?
Jel igra neko preko dzojpeda? Mozda predjem samo zbog efekata i grafike a ne bih da kvarim skillove stecene za wrc 2011 onlajn![]()
Jedna od retkih igara u zadnje vreme koju sam odigrao od početka do kraja u roku od 3 dana, na tastaturi naravno![]()
Pa neki ovde imaju i posao + "real life" pored igranja. Nema se više 17 god, pa da se odvališ od igrica min 20 sati![]()
Eto.. upalim igru sa namerom da je sprzim za 2 i kusur h sa gamepad-om.. kad ono nemam opciju uopste za gamepad :d on sam po sebi reaguje ali su komadne rastrkane i nisu sve memorisane.. kako bre da resim ovo? sve sam pokusao..
I da, vredi li instalirati onaj patch sto kao uklanja limit od 30 fps?
Pitam jer kapiram da je mozda isti fazon, sa i bez 30 fps, ja npr imam zakucan na 30 sa ocovanom grafickom i igra klizi, mislim da je ovih 30 fps= 50-60 fps.
Eto.. upalim igru sa namerom da je sprzim za 2 i kusur h sa gamepad-om.. kad ono nemam opciju uopste za gamepad :d on sam po sebi reaguje ali su komadne rastrkane i nisu sve memorisane.. kako bre da resim ovo? sve sam pokusao..
To sto ti ne radi, tj. "unistava instalaciju" bi moglo da bude iz dva razloga...Ne znam kako ovo da resim kao i koji pec i kako da instaliram, naravno instalirao sam tone peceva do sada i znam kako ali ovaj unisti instalaciju..
Znaci, nista od igranja sa ovim mojim jetion-om? :d
Davaj neki linak, bas me zanima sta ima u tih 85 mega :dNe znam Care, ovo sam nasao kod rusa, 85Mb![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari