Šta je novo?

Need For Speed: The Run

To sam i ja trazio isto, ali nisam nikako mogao da nadjem.

Ako neko naleti na neki patch, neka javi.

A jel se sa ovim patch-om se dobijaju neka nova kola ili samo popravlja FPS?

Jedna od retkih igara u zadnje vreme koju sam odigrao od početka do kraja u roku od 3 dana, na tastaturi naravno :) Da su je uradili samo malo realnije bila bi stvar koja se igra više puta, ovako pređeš jednom i gotovo. Stvarno ima šmek prvog NFS, koji se igrao još u vreme 486 računara.

Jel igra neko preko dzojpeda? Mozda predjem samo zbog efekata i grafike a ne bih da kvarim skillove stecene za wrc 2011 onlajn :D

Pa ovo sto si rekao znaci upravo kvarenje skillova :d

Dovoljno je da igram ovo par dana preko tastature i izgubim tesko stecene skillove za nakaradnu fiziku i preteske stejdzeve u wrc 2011 :D a lepo mi ide, 32% pobeda, gazim ka top 30 u svetu :D

Ja prešao celu igru na joypadu. Gas do daske, samo ponekad kočenje i nitro vrlo često. Prešao je za 2h i 11m. :D
Igra ima odličnu grafiku i dosta je zabavna.

To cu i ja da uradim ovaj vikend, vops, kikiriki i da sprzim to za 2-3h ali ponavljam, igru sam probao i vredi je igrati samo zbog efekata i grafike, malo da odmorim mozak.

Predeli su odlično odrađeni i teško da mogu da dosade. Dosta ima šmeka filmova iz filmova tipa Cannoball run i Gumboll rally. Bila bi extra igra da ima fiziku iz npr Need for Speed: Porsche Unleashed

Pa neki ovde imaju i posao + "real life" pored igranja. Nema se više 17 god, pa da se odvališ od igrica min 20 sati :p

Mislim da je fora u tome sto je zvucalo da je igrao neprekidno 3 dana? :)

Pa neki ovde imaju i posao + "real life" pored igranja. Nema se više 17 god, pa da se odvališ od igrica min 20 sati :p

Jasno mi je to, nego je moja poenta bila u tome da igra *extremno* kratko traje... a za tih 20 sati sto spominjes si mogao bar 8-9 puta da je predjes, u tome je stos :)
Nikad nisam igrao (tj. presao) kracu igru, ne secam se tacno sad koliko bese (pisao sam ovde, a ne da mi se da search-ujem :p) mi je trebalo, ali nesto slicno kao Tetsuu - oko 2 sata i 10-ak minuta da joj vidim odjavnu spicu :)

2 padawan:
Ma jok, nije to... nisam ga pogresno razumeo niti se pak pogresno izrazio, poenta je bila ono sto sam i rekao - igra je nevidjeno kratka, zato mi nije bilo jasno sta je imao da je razvlaci u tri dana :)

Gledao sam filmove koji su duzi od "The Run"-a... :d:d:d

Eto.. upalim igru sa namerom da je sprzim za 2 i kusur h sa gamepad-om.. kad ono nemam opciju uopste za gamepad :d on sam po sebi reaguje ali su komadne rastrkane i nisu sve memorisane.. kako bre da resim ovo? sve sam pokusao..

I da, vredi li instalirati onaj patch sto kao uklanja limit od 30 fps?
Pitam jer kapiram da je mozda isti fazon, sa i bez 30 fps, ja npr imam zakucan na 30 sa ocovanom grafickom i igra klizi, mislim da je ovih 30 fps= 50-60 fps.

Eto.. upalim igru sa namerom da je sprzim za 2 i kusur h sa gamepad-om.. kad ono nemam opciju uopste za gamepad :d on sam po sebi reaguje ali su komadne rastrkane i nisu sve memorisane.. kako bre da resim ovo? sve sam pokusao..

I da, vredi li instalirati onaj patch sto kao uklanja limit od 30 fps?
Pitam jer kapiram da je mozda isti fazon, sa i bez 30 fps, ja npr imam zakucan na 30 sa ocovanom grafickom i igra klizi, mislim da je ovih 30 fps= 50-60 fps.

Samo ti cepi update igra progleda nema bugova sa teksturama koje je imao u challenge- u (jedna od mapa) ;-)

Nasao sam neki apdejt+medicina 85 Mb ali ne znam sta treba da radim, nisam odavno nista lecio, ispao sam iz fazona :D
Kopiram u install folder i odatle pokrenem ili..

Kako bre ne može da se namesti. Ja sam namestio.
A ja sam igrao bez tog peča. :D
izašao pošto sam ga prešao.

Nemam pojma, nudi samo podesavanja za tastaturu i volan.. a gamepad radi ali su komande razbacane- nelogicne + nisu sve prisutne.. toliko o tome :d

To je zato sto forsira da moze da se igra samo preko xbox gamepad-a. Imao sam isti problem sa Rumblepad 2. :)

Posle sam to resio kada sam uzeo F710, sve pici bez problema. Jedina zamerka je sto ne moze da se namesti da mi na pecurkama bude gas i kocnica. A sve ostalo moze da se namesti kako vama odgovara.

Poslednja izmena:
Znaci, nista od igranja sa ovim mojim jetion-om? :d

najjaci fazon, pec je nesto poremetio pa sam aninstalirao igru, posle toga sam krenuo opet i nema sanse da se izvucem iz Porsche-a na pocetku jer prikazuje komande sa x box gamepa-a :d Po secanju mislim da je E taster koji prvo treba da se pritisne ali me mrzelo dalje da se cimam, ko zna trebace mi i posle pritiskanje tastera, stvarno ne mogu da izvaljujem.

I jos jednom sam se uverio koliko je ova igra zatupljujuca, predstavljanje likova i tekstovi o njima :d :d :d

Ali samo zbog efekata i grafike hocu da predjem, jedini razlog pored toga sto je kratka.

Ne znam kako ovo da resim kao i koji pec i kako da instaliram, naravno instalirao sam tone peceva do sada i znam kako ali ovaj unisti instalaciju..

Mene je taj emulator opet znao da zeza nekad. Sve namestim pa se na kraju nesto iskomlikuje, opet mi nekad pomesa komande. NIje hteo bas najbolje da radi. I onda ga nisam vise ni koristio posle. To je bilo sa nekim starijim igricama kad je krenula ta podrska za xinput. Zato sam i odlucio da prodam Rumblepad 2 i prodao ga . I posle pazario F710, bas iz tog razloga da se ne bih vise bahcao sa emulatorom. A pritom moze lepo da se igraju i novije i starije igrice jer podrzava i directinput i xinput i sa dugmencetom se regulise sta tebi treba.

Inace svaka preporuka za ovu novu seriju Logitech-ovih gamepad-a stvarno su odlicni.

Ne znam kako ovo da resim kao i koji pec i kako da instaliram, naravno instalirao sam tone peceva do sada i znam kako ali ovaj unisti instalaciju..
To sto ti ne radi, tj. "unistava instalaciju" bi moglo da bude iz dva razloga...

1) Ko zna sta si ti to skin'o :d, jer "pravi" p2p v1.1 patch ima 50MB... imas jos i onu "virusoliku" varijantu istog od 25 mega (kompresovani svi fajlovi, otud duplo manja; ali i virus pride u samom exe fajlu :p), ali od 85MB vala nema nicega :)
2) Mozda ti se pokarabasilo nesto zato sto je ovo, kako rekoh, update za p2p varijantu igre... ne i za scensku (RELOADED). A ti, mozda, imas bas tu.
Neki si prijavljivali da im ne radi, neki pak da im radi sasvim normalno... ne znam sta je, ali moglo bi da bude do toga, recimo. Ja cekam "zvanican" update by scene... mada mi se nesto cini da cu ga tesko i docekati, samo je SKIDROW azuran sa naknadnom podrskom.

Ne znam Care, ovo sam nasao kod rusa, 85Mb :D

Hvala Borgof za ovaj emulator, probacu ovih..dana, nedelja :d

Meni nesto nece da radi , samo endless load screen na startup ...

Pa to se i meni desilo sa ruskih 85Mb tako da ti ne saljem care bezveze na pp. :)

Nista, skidaj onda ovu proverenu verziju od 25 mega, pa okusaj srecu... bas cu i ja da oprobam radi li, ionako imam backup igre na drugom hardu ako nesto podje po zlu :D

Nazad
Vrh Dno