Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Ponekad :d

Uskoro će se kutija vratiti Google Earthu... sve je lepši i lepši. Moći će da zameni TDU in a year or two...

Impresivna tehnologija. Efekti reaguju na zvuk, zvuk guma izuzetno kompleksan itd...

Sto se same igre tice, videcemo :)

[YOUTUBE]G55er3D1U_I[/YOUTUBE]

posle undergrounda jedino vrede most wanted i nfs hot pursuit...carbon i undercover nisu losi i vredi odigrati ih, a pro street i shift su golo g...to je moje vidjenje kao nfs fan-a :D

Kao prvo vecina od vas bolje neka predje na Formula F1 temu ili tako nesto slicno, smarate mnogo sa pricama o fizici po temama NFS-a. NFS je arkada i treba da bude ovakva zabavna voznja, za vas specijalce napravili Shift i sta ocete vise! Ja jedva cekam da izadje ovaj deo samo me brine zahtevnost s obzirom da je igra napravljena samo za dx10 i dx11

uhh nikada slava cuvenog MW nece biti ponovljena izgleda ne nadmasan deo NFS serijala. Ja ne volim otvorene kilometarske puteve, nekako me smaraju vise volim jurnjavu korz grad.... Sto se tice grafike izgleda OK na ovim shotovima :)

http://www.needforspeed.com/media/screenshot#/media/screenshot/desert-hills-3

nfs_the_run_run_to_the_hills_05.jpg

Poslednja izmena:
Pa koriste frostbite 2, mada bila bi fora da koriste onaj stari blackbox engine, mislim da bi bio pun pogodak. :D

ovoj bembari su trebali malo da prosire rubove da ne kaci guma ko na slici xD

Od 15-tog u usa i 18-tog novembra u jevropi... naravno ona verzija ce kod nas najverovatnije 15-tog.

Cini mi se da ce demo sad za neki dan...

^ Ne, Criteron je radio Hot Pursuit.

Blackbox je radio Undercover, koji je po meni najgori NFS ikada :d

Pita za engine igre, ne za tim koji je radio :)

Vidim sad. :) Zbunio sam se oko onog: "jel taj blackbox bio na hot pursuit", uzimajuci u obzir da se njihov stari engine nije tako zvao, vec EAGL. Elem, HP pokrece isti RenderWare engine iz Burnout Paradise-a, doduse, ovde su ga preimenovali u Chameleon iz samo njima poznatih razloga. :p

Ma OK, no harm done :wave:
Pogresi covek :D:D:D

P.S. Bacio i ja pogled malo na nazive engine-a jutros, iznenadih se isto kao i ti za Kameleona :p

***e koji retardi, nije mi samo jasno ako vec izdaju igru za sve platforme i igra je vec multiplatform zasto fucking demo izlazi samo za ps3 i x360? Neverovatno koliko sebe ponizavaju sa marketingom ili verovatno igra lose radi na pc-u pa takticki ne zele da izbace demo. Ionako frostbyte 2 je nov engine a ovo sa cutnjom za pc demo-om ne mirise na dobro...

^nema bre frostbite nikakve veze sto demo ne izlazi za PC...nego jednostavno je tako pa vecina ne samo EA igara nego i od ostalih ne pustaju demo sto se tice pc-a...***..evo pa ni prosli NFS hot pursuit demo samo za pc nije izasao...

Pa to i kazem, zna se sta je docekalo pc igrace po izlasku igre... neverovatna neoptimizacija i bagovi. Da su izbacili demo verovatno bi vecina pc igraca odustala od igre unapred. Nesto i ovde imam taj osecaj, blackbox je poznat po veoma losim portovima a engine je vrlo mlad. Mada videcemo, nadam se najboljem.

Po ovom gameplay-u izgleda SKROZ ISTO kao hot pursuit! Isto se kola ponasaju na krivini i ista je upravljivost a vidi se da je cak i mapa gde se biraju trke ISTA! Ja bih rekao da nisu mnogo sta izmenili u odnosu na hot pursuit. Sto se tice price bice isto, ubace te u sred neke uvodne akcije i ti odmah vozis. Optimizacija ce biti isto losa kao hot pursuit verovatno jos gora. Ja volim arkadu ali tipa kao sto je bio underground,most wanted, undecover, driver san francisco, test drive a ne ovo poput OUTRUN i proslog nfs-a hot pursuit. Ovde cepas 200-300 na sat i kad dodjes do krivine pipnes samo kocnicu ima da ti obore na 70km/h. Od svih nfs-a prosli deo hot pursuit mi imao najgore upravljanje i ovaj ce 99% biti isti!

Ma Christina Hendricks je u igri, ništa me više ne zanima, insta buy

Pa nazalost mi PC igraci moramo da se zadovoljimo sa NFS kad vec nemamo GT i Forzu :wall:
A sa obzirom da je forsbite 2 u pitanju mogli su malo bolju fiziku da odrade..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno