Šta je novo?

Need for Speed Shift

Znaci strasno koliko ni jedan Drift ne mogu da predjem.. Probao sam i na tastaturi i na gamepad-u i nema teoretske sanse.. Totalno ne mogu da izvalim iako sam kao besan gledao YouTube snimke i nista.. Strasno sta su napravili.. Ovo je nemoguce. Sta radim pogresno?

Verovatno te zeza osetljivost kontrola. Pogledaj u opcijama da ih konfigurises pa probaj da li ces osetiti razliku u upravljanju.

Taman sam se nalozio na igru i zeznuo mi se savegame. Patch 1.02 instaliran.

Sada mogu da "ucitam" save, ali imam samo ponudjeno "Start career", "Options" i "Quit". Kada startujem novu karijeru, odvozim ono sa BMWom, treba da kupim auto i ne mogu da kupim nista zato sto nemam slobodnog mesta u garazi?

Savet - backup-ujte save!

Poslednja izmena:
Meni je save normalno radio i posle instalacije patch-a v1.02. Samo sto sam u garazi dobio onih par novih kolica ali ne mogu nijedan da prodam samo mogu da ih budzim i da se trkam sa njima. :d

:wave:

OK, to je normalno. Igrao sam ja posle patcha, jedno 10ak sati sigurno. Prvi nagovestaj je bilo to sto u Time Attack modu nije odbrojavalo vreme nego sam mogao da vozim do prekosutra. Sad na svoj profil ni ne mogu da pocnem novu karijeru, stignem do prve kupovine i nemam gde da stavim auto, kao da ne mogu da ga parkiram ispred garaze :D

Zeznuo sam se sto nisam backup-ovao, samo upozoravam. Ne zalim se, sta da se radi, tamo gde sam kupio igricu reklamacije ne vaze :)

zo6bsy.jpg

EDIT: Bice da nije pukao save, izgleda da je pukla igrica. Mozda je i neka zastita u pitanju, izbrisao sam sve profile i isto mi ne daje Quick Race i ostalo...

Poslednja izmena:
imam problem sa ovom igrom, stalno je u window modu, ne mogu da promenim u full screan! jel zna neko o cemu se radi? jednostavno u opcijama window mode je na on i ne moze da se promeni!

Nadji gde ti stoji save, (c-my documents-...) pa tu nadji fajlic graphicsconfig.xml . U njemu nadji ovu liniju, ako zelis fullscreen, ovako mora da pise:

<prop name="Windowed" windowed="0"

Onda startuj igru i trebalo bi da bude fullscreen.

pomozite ako znate. igrao sam igru sasvim normalno dok nisam instalirao w7 x64. sad mi zabada na ulasku u igru, na loading-u. imam Formula forceGP i kad ga iskljucim onda ucita igru ali i kad posle probam da ga zakacim blokira se igra. instalirao sam oba patch-a. sta predlazete?

Ova igra mi je na kartici 8800GTS 5123 , sa svim opcijama na high, u rezoluciji 1680X1050, bez AA, radila stabilno na nekih 40-50fps. Medjutim promenom na 5770, u svim igrama sam dobio boost u fps, ali ovde imam probleme, sve opcije su mi n a high, sa AA 2X, jer pri samom pokretanju neke trke, fps je mozda tek 20ak. Video sam na raznim forumima da igra ima problem sa Ati karticmaa, instalirao sam i patch 1.02, ali nema nikakvog pomaka. Kad krene trka , jedva vise od 20ak fps, a kasnije se u toku trke fps popne na 35ak, ali to je max. To me izuzetno nervira pa me interesuje da li postoji neko drugo resenje da ova igra normalno radi na ati kartici, ili je to sto je :mad:

Poslednja izmena:
stavi catalyst 9.12 + hotfix (ako vec nisi)

stavio sam samo 9.12 hotfix, sve radi normalno osim ove igre
Ne znam u cemu je problemm?

pa 98% je problem u novoj grafici i ati drajverima.

ja sam imao problem kada sam stavio samo 9.12 losije je radilo nego sa 9.11 bez shift 1.02 patcha. posle hotfixa je sve radilo perfekt. evo sada igram u 1920x1080 x4AA sve na max

@mikelebg26, kad instaliras patch 1.02 moras posle i da presnimis ONU STVAR za patch.

Ljudi, pomagajte, ako pomoci uopste ima!! Zbog shift a sam kupio volan easy touch extreme, misim znam da nije neki al ae. Ljudi idu na mesec a ne da prave mrtwe volane pa mislim da nije do proizvodjaca. Naime, toliko je sve neigrivo sa njim da mi se cini da sam na tastaturi bolje prolazio. Kad mu dam npr. brzo volan u stranu, igri treba josh sekunda da odreaguje a da nepricam kad to uradim brzo nekoliko puta zaredom, levo desno, vozac iz kokpita to zavrsi tek za 2 sekunde pa je samim tim ulazak u krivine nemoguc. Imam novu mashinu, da vas nedavim sa pojedinostima, igram sve na high bez laga. A da, i sa opcijama sam se dosta zezao. Ne bih zeleo da poverujem da sam dzabe kupio volan, jer ovo je nemoguce voziti ovako!! Ako neko ima reshenje... Bio bih mu zahvalan

sasvim je moguce da je dovolana
koliko si ga platio koliko ja znam samo logitec pravi pristojne volane za oko 70e moze kupiti dobar volan ;) ja npr imam MOMO i nemogu da se naviknem tj mrzime da ga stelujem i zato sa njim igra EURO truck simulator i UAZ :D:D:D

Need for Speed Shift – Ferrari DLC Pack Coming Up

A Ferrari-themed download content pack for Need for Speed Shift will be released later this month, bringing many sought-after Ferraris and a new tier in career mode to Slightly Mad Studio’s popular first title.

Even though this pack hasn’t been officially announced yet, the Major Nelson podcast spilled the beans a few days ago, revealing that ten Ferrari’s will be making their way into Shift, coming with new archivements and new events for the game’s career mode.

Need for Speed Shift Ferrari DLC Pack Car List (as mentioned in the leak)

- Ferrari FXX
- Ferrari F430
- Ferrari F50 GT
- Ferrari California

The pack is planned to be released later this month, keep in mind that this is leaked info for now and the information might change once an official announcement is there.

Back in December, Slightly Mad Studios released the first DLC pack for Shift, bringing five new cars to the title. The new pack will close the only major gap in the title’s lineup of manufacturers as Ferrari joins other high-profile brands such as Porsche, Lamborghini, Aston Martin and Maserati in Need for Speed Shift.

E ovo bi stvarno voleo da vidim u NFS-u. Odavno nisam vozio neki ferrari, produzise mi dozvolu ali sa zadnje strane, sva sreca po starom zakonu...:d:bottle::bottle::bottle:

Ne mogu da verujem....službeni NFS DLC sa ferrarijima! :zgran:
Šta još neće smisliti...:p
Jel se zna jel free of charge možda?

Teško je za poverovati da će biti džabe.

Steta sto ce biti samo za Xbox 360.

Jel moze da se sredi da mi volan bude na levu stranu kod skyline-a? :)

Moze li ikako da se namjesti da igra skroz koristi gamepad, dakle da se krecem kroz menije, da startujem trke i slicno pomocu gamepada. Posto igram na tv-u iz kreveta mrzi me stalno da se ustajem kako bi startovao trke pomocu tastature.

namapiraj na kontroleru tastere levo, desno, enter itd.

Nazad
Vrh Dno