jel neko dobio onaj Audi kad je stigao do 20 nivoa??
odavno sam preleteo taj nivo ali nema audija u garazi :trust:
^^A tu je i onaj momenat da oni koji su ovo u startu pljuvali sada moraju to necime i da potkrepe, jelte...cak i zapazanjima da je grafika ruzna...da, da...pojavi se igra bez piss filtera i odma kuknjava na grafiku![]()
A koja to voznja ima bolju grafiku, a uz to i da ima prirodne boje? GRiD bez onog zutila i blura izgleda mnogo siromasnije nego Shift.
The mod will enable gearbox, engine and tire damage for enhanched realism. Furthermore, sharp objects will now play a part on car impacts and tires can fall off.
The release includes both loose files and a repacked archive, make sure to check out the included readme before installing.
Prvo, "ultra detaljno modelovanje" ne zavisi od pomoci od strane proizvodjaca vozila, pristupa prototipovima, tajnih planova, i slicnog. Zavisi od budzeta koji igra dozvoljava. Uglavnom se napravi tradeoff izmedju broja poligona na kolima i okoline. Jos ako igra ima damage, veci broj poligona pravi probleme u performansama.
Koja igra izgleda bolje, Forza3, GT5(p) u poredjenju sa ovom, necu da poredim uopste, prvo jer dve nisu izasle na PC, a drugo, ovde vrlo lako stvari odu u najgori flejm.
Shift uopste nema "tonu bezveznih post-process efekata" i IZGLEDA REALNIJE od bilo koje druge PC voznje. Bezvezne post-process efekte mozete naci u GRID-u, koji i sa modovima i dalje izgleda mutnjikavo. Shift ima floating-point HDR osvetljenje pre svega, i gomilu sitnica koje me odusevljavaju- prva voznja u kojoj sam video refleksiju prednje konzole u sofersajbni, sitne ogrebotine po ivicama i spojevima jer im se tu ogulila farba, zatim titranje vazduha iznad haube kod auta sa motorom napred (toplota jelte), zatim modeli automobila koji najzad (vecinom) imaju zakrivljen bocni stub iznad vrata, a ne prav kao strela, poligona bi moglo i vise da bude, ali i ovako modeli izgledaju bolje od svega sto je izaslo za PC. Spojevi su fini, se ne zavrsavaju se spicem vec imaju savijeni deo koji glumi zleb, i slicno...
Najzad voznja koja vizuelno ne simulira Black Hawk Down, BoB ili slicno.
Pogled iz kabine je fenomenalno odradjen i za to im skidam kapu. HUD koji se potpuno moze iskljuciti, rAspect za to takodje.
Ti si izgleda zivis u nekom svom svetu, gde je ocigledno sve vrlo drugacije od ovog naseg sveta i vizuelnog poimanja istog... Zato i drugacije vidis Shift i jos mnogo cega, moguce da se tvoj svet i EA-ov dodiruju tu i tamo.
Shto se tiche upravljanja kolima, Shift je svetlosnu godinu daleko od prethodnih NFS igara, tako da i ovde ne vidim zashto se ljudi zale - ne svidja im se kada je upravljanje arkadno, ne svidja se kada nije arkadno...
Shift je nula bez volana.
Kao recimo ti...jel? :trust:Ova igra trebala je da se zove NFS Trayal... Handling je ocajan, ko jugici da su.... Ako je neko vozio neka sportska kola novije generacije..... znace o cemu pricam.... Ovo je za deinstall.....
Ja upravo mislim suprotno. Uzeli su najbolje iz oba sveta. Nije ni blizu tako suvoparno i sterilno kao 'pro' simulacije, atmosfera je luda a dovoljo je zahtevno i ozbiljno da mi drži pažnju duže od 15 minuta. Moram priznati da su me ovaj put pogodili u 'žicu', svaka im čast. A za vas ostale kojima se ne sviđa, šta da vam kažem. Više sreće sledeći put! :wave:Problem je sto nije arkadno, a nije ni realno. U sustini, najgore od oba sveta.
E kad smo već kod toga, na SK forumu sam postavio idealne settingse za G25, evo stavljam i ovde.A i volan treba fino izpodešavati što se tiče sensitivity i dead zone-a..
Ja upravo mislim suprotno. Uzeli su najbolje iz oba sveta. Nije ni blizu tako suvoparno i sterilno kao 'pro' simulacije, atmosfera je luda a dovoljo je zahtevno i ozbiljno da mi drži pažnju duže od 15 minuta. Moram priznati da su me ovaj put pogodili u 'žicu', svaka im čast. A za vas ostale kojima se ne sviđa, šta da vam kažem. Više sreće sledeći put! :wave:
A tek poskakivanje auta kad je van asfaltaHA!!!!....ok neko reče sjajna grafika,za mene nije....
Mene oduševljava to što ovde svi nešto misle da znaju kako bi trebalo "realno" da se ponašaju automobili
Ubeđen sam da bi neki seli u pravi sportski auto i posle par krivina kukali kako su im podešavanja loša![]()
Prijatelju, jel' se BMW-i klate po putevima i prevrcu sami od sebe, eto na televiziji ako gledamo neku trku ili nesto slicno ili na ulici kako prolaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari