Mozda je ovo neko vec napisao ali nema veze.
Vlasnici nesrecnih X2 Athlona koji imaju problema sa cestim zakivanjem igre u Win7 neka instaliraju Dual core optimizer 1.1.4 apdejtovani i problem resen. Igra ne radi nista bolje ali bar ne puca svakih 15-20 min.
Edit: ****ga sad sam tek video da se o ovome pisalo na 39-oj strani!
Dobre vesti za one koji smatraju da je AI previše agresivan (kao ja) i one koji smatraju da AI ima na raspolaganu mnogo više gripa od nas, običnih playeraPocelo je i modovanje
http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-first-mods-coming-in/
Igra je fantasticna,ali mislim da na strelice ne moze da se vozi onako kako treba:type:
Moje misljenje je da bi s volanom osecaj bio mnooogo bolji
Igra je fantasticna,ali mislim da na strelice ne moze da se vozi onako kako treba:type:
Moje misljenje je da bi s volanom osecaj bio mnooogo bolji
Steering Dead Zone 5%
Accel Dead Zone 5%
Brake Dead Zone 5%
Steering sensitivity 30%
Acell Sensitivity 30%
Brake sensitivity 30%
Speed steering Sensitivity 100%
^Ja sam recimo probao tako sa tim fixom, i bilo mi je nemoguce da sastavim tri krivine![]()
Prvi utisak nakon par trka - u odnosu na GRID - JADNO! - NEUPOREDIVO.
Nemam nikakav osećaj za ponašanje auta, engine je loš, nema nikakve tečnosti u kretanju igre. U GRIDu sam tačno znao kako se koji auto ponaša prilikom kočenja, skretanja itd. sve je bilo brzo i tečno. U ovom SHIFTu, sve obrnuto.
Znači ne znam, da li sam ja lud ili nešto ali ovih par trka su veliko razočaranje. Kamo sreće da su koristili GRID engine pa da čovek uživa ovako mućak, i to težak. Šta vi mislite?
Čak i sa svim tim tweakovima je malo bolje ali i dalje miljama daleko od GRID-a. Kamera štuca, imaš utisak da zastane igra na tren. Auto ne može da se okrene uopšte. Znači u GRIDu kad uletiš u onaj šljunak auto ti se često izokreće. Ovde ništa. Slabo reaguje na gas u krivini kad se zanosi pa treba ga čupaš gasom, nisam primetio da to radi i sl.
Big Disappointment, u odnosu na one screenshotove.
Kakav sam kiks napravio uzeo Porsea GT2, auto je uzas!!
Isto sam misljenje delio sa tobom dok nisam odradio ovaj fix
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1927236&postcount=883
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari