Šta je novo?

Need for Speed Shift

Izasao je demo (1GB), tesko mi da skidam kad znam da je shit, generalno nije ovde problem samo sa NFS...

Recimo meni su strasno smesni konzolasi i njihova ekskluzivna politika, ti goblini su pokrali sve bolje igre sa PC-a od Rainbow Six-a do Half Life-a.
I onda te ucenjuju da kupis je*nu konzolu pored kompa od 1000e da bi igrao jednu igru, ako hoces drugu onda moras imati drugu konzolu, a to se bas slaze sa politikom cele planete oko stednje energije...
Sve bi ih obesio za j*j* i uveo komunizam :smoke:, a za kasnjenje patch-a bi odredio prikladne zatvorske kazne...

Poslednja izmena:
Izasao je demo (1GB), tesko mi da skidam kad znam da je shit, generalno nije ovde problem samo sa NFS...

Recimo meni su strasno smesni konzolasi i njihova ekskluzivna politika, ti goblini su pokrali sve bolje igre sa PC-a od Rainbow Six-a do Half Life-a.
I onda te ucenjuju da kupis je*nu konzolu pored kompa od 1000e da bi igrao jednu igru, ako hoces drugu onda moras imati drugu konzolu, a to se bas slaze sa politikom cele planete oko stednje energije...
Sve bi ih obesio za j*j* i uveo komunizam :smoke:, a za kasnjenje patch-a bi odredio prikladne zatvorske kazne...

+ Jedan plus za komunizam :D

to su dva plusa :D

Ruzne li grafikeeee...

dz6wed.jpg

2w3xaja.jpg
:p
Nisu moji shotovi, igru tek treba da instaliram, a sad kad videh ove ogavne shotove, nesto se dvoumim... NOT:D

Poslednja izmena:
Pa da li je moguce, taman sam se sredio i lepo instalirao logitechov softver i drajvere za folan Formula vibration feedback wheel i pokrenem igru zabode pri ucitavanju, pokrenem jos dvaputa isto, onda iskljucim volan iz kompa sve normalno ide, pojavi se meni i tada ukljucim volan, zabode slika, zvuk pocinje da secka i onda Task manager pocinje da radi, os je Win 7 RC x32.
Kod druga isti problem samo je drugi volan formula force EX i win je isto 7 samo retail, ali kod njega zabode pri ucitavanju trke. Ima li jos neko ovakve probleme, da li mogu nekako da ih resim

Meni zabode odma pri ucitavanju, i izbaci me na desktop! Nemam vise ideja nikakvih... Bas mi bedak sto ne mogu da igram!

A sa volanom ili bez, vidim da se zale za volane i na nfsovom oficijalnom forumu

Poslednja izmena:
Pa da li je moguce, taman sam se sredio i lepo instalirao logitechov softver i drajvere za folan Formula vibration feedback wheel i pokrenem igru zabode pri ucitavanju, pokrenem jos dvaputa isto, onda iskljucim volan iz kompa sve normalno ide, pojavi se meni i tada ukljucim volan, zabode slika, zvuk pocinje da secka i onda Task manager pocinje da radi, os je Win 7 RC x32.
Kod druga isti problem samo je drugi volan formula force EX i win je isto 7 samo retail, ali kod njega zabode pri ucitavanju trke. Ima li jos neko ovakve probleme, da li mogu nekako da ih resim

Stavi xp sp 3 i leti moj predlog:type:

Koje *****! -tako bi poceo i zavrsio moj review...
Iako sam igrao samo demo za mene dosta...

fizika 0 -toga nema ni u crnoj rupi...
kontole 0 -probao sa volanom...
grafika 7 -matori engine sa malo sminke, optimizacija 0
zvuk 0 -posle 4 sec pocinje da ide na zivce...
ostalo 0
zakljucak: ako volite da gledate reklame na TV-u probajte ovu igru...

Imam sledeci problem: na komp su mi zakaceni 1680x1050 monitor i 1920x1080 TV, i igru pokusavam da prikazem na TV. To radi, ali nikako nece da mi prikaze 1920 fullscreen (iako sam to namestio u podesavanjima): rezolucija u koju baci TV je stvarno 1920, ali oko slike postoje crne trake, tako da je sama igra prikazana u 1680... Zna li neko kako naterati igru da stvarno koristi 1920 rezoluciju?

Inace, fizika je jako cudna - kao da postoji neki lag u komandama, auto mi presporo reaguje na okretanje volana. Kao da vozim cisternu, a ne trkacki auto...

Imam sledeci problem: na komp su mi zakaceni 1680x1050 monitor i 1920x1080 TV, i igru pokusavam da prikazem na TV. To radi, ali nikako nece da mi prikaze 1920 fullscreen (iako sam to namestio u podesavanjima): rezolucija u koju baci TV je stvarno 1920, ali oko slike postoje crne trake, tako da je sama igra prikazana u 1680... Zna li neko kako naterati igru da stvarno koristi 1920 rezoluciju?

Inace, fizika je jako cudna - kao da postoji neki lag u komandama, auto mi presporo reaguje na okretanje volana. Kao da vozim cisternu, a ne trkacki auto...

Iskljuci VSYNC ako vec nisi , za fiyiku...

Samo da dodam. Neznam kako je kod Vas, ali jedan od glavnih razloga zasto sam odustao od daljeg igranja, je taj sto su mi oci izgorele. Posle 2 h voznje, oci su me toliko pekle da nije normalno. Sta su stavili u grafiku, nemam pojma.

Samo da dodam. Neznam kako je kod Vas, ali jedan od glavnih razloga zasto sam odustao od daljeg igranja, je taj sto su mi oci izgorele. Posle 2 h voznje, oci su me toliko pekle da nije normalno. Sta su stavili u grafiku, nemam pojma.

Kupi TFT Monitor i ne brini:wave:

meni očajno radi na ovoj konfi iz profila :) any help? U pitanju je win7 x64, skinuo sam najnovije drajvere, al ništa

Igrajte sa upaljenim svetlom da bi sacuvali oci ;)

Meni na Visti x64 radi samo u Win98 modu i radi kriminalno! Dok ne izadje neki patch koji ce da sredi performanse ne pada mi na pamet da igram.

Imas detaljno da podesavas komande u opcijama, pa isprobaj. Stearing sensitivity i deadzone. Meni je igra upalila jednom, fps je bio ocajan [ati 4670], i posle restarta igre sam dobio black screen. Nece vishe igra da se ucita. :(

Pao je uninstal, sacekacu malo mozda se pojavi neki fix.

Hm, meni ovo radi odlicno...vista 64, odvozao nekoliko quick race-a na Norde, SPA i Laguna Seca...4xAA, AF ...iskljucen vsync.
Grafika je odlicna, moze i bolje, ali u ovakvoj konkurenciji, najlepsa trka na PC. Sto se voznje tice, bolje mi je od grid-a, teze se vozi, vidi se da nece moci tek tako da se sedne u neku zver od auta i potuci sve na stazi kao od sale...mora da se uvezbava.
Nisam ovo ocekivao da cu reci za neki novi NFS, ali eto-dogodilo se. NFS Shift sasvim dobra igra:)

Poslednja izmena:
Jesi li ti namerno shrinkovao ove shotove da ja ne bi mogao da kukam kako kokpit izleda katastrofa :D

Nema potrebe da pises hvalospeve, pa igra ne koristi PhysX :p

Igras na joypadu, tastaturi, volanu?

U pravu je Nex, igra je odlcna, a vecina ovde samo kuka kako bi ispali u fazonu nekih "real time" kriticara.

Hm, meni ovo radi odlicno...vista 64, odvozao nekoliko quick race-a na Norde, SPA i Laguna Seca...4xAA, AF ...iskljucen vsync.
Grafika je odlicna, moze i bolje, ali u ovakvoj konkurenciji, najlepsa trka na PC. Sto se voznje tice, bolje mi je od grid-a, teze se vozi, vidi se da nece moci tek tako da se sedne u neku zver od auta i potuci sve na stazi kao od sale...mora da se uvezbava.
Nisam ovo ocekivao da cu reci za neki novi NFS, ali eto-dogodilo se. NFS Shift sasvim dobra igra:)

Vozis Golf GTi u igri? Sorry, misljenje ti se ne racuna :D

LoL, tacno...bio mi drugar ovde i 'teo golfa, pa mi ostao...:d Ja vozam Megana ovako na pocetku karijere...sad zurim da otkljucam M3, da ga obojim u belo i to me jedino interesuje:D

@G@W- shrinkovao shotove? no, no...
Igram na tastaturi, experinced, traction control low i blokada kocnica je na off...neke stvari su isuvise za mene i tastaturu...

Neko je pominjao da volan kao da laguje, tj. stice se takav subjektivni osecaj da volan presporo reaguje i da je ogibljenje pretvrdo. Necu ulaziti u raspravu da li je to zbog realnosti i sl, samo nek mi neko odgovori na jednostavno pitanje. Sta podesiti od opcija da se reakcija volana "ubrza" i da upravljanje bude "mekse".

LoL, tacno...bio mi drugar ovde i 'teo golfa, pa mi ostao...:d Ja vozam Megana ovako na pocetku karijere...sad zurim da otkljucam M3, da ga obojim u belo i to me jedino interesuje:D

@G@W- shrinkovao shotove? no, no...
Igram na tastaturi, experinced, traction control low i blokada kocnica je na off...neke stvari su isuvise za mene i tastaturu...

ja sam kupio M3 E46 i ne mogu mnogo mi nestabilan :s

Vidim skoro svaki skrinšot ima ove idealne putanje odnosno ove strelice, nije valjda da tako igrate?

Ja ih drzim na nekim levackim izmisljenim stazama (ili one koje prvi put vozim i nemam pojma gde da kocim), cisto da skupljam poJene...na Nordeu i SPA i slicnim gasim ceo HUD. To je takodje veliki plus za ovu igru. HUD moze potpuno da se iskljuci, samo voznja...
Otkljucah bembaricu E92 (i obojih je u belo i odvedoh na selo:D ), gica se, ali ne smeta, dokle god se moze rvati sa tastaturom...zvuk je odlican, mada kao da krci u pojedinim momentima, no mozda tripujem. Jesu preterali sa proklizavanjem, auti bas klizaju u krivinama, a znaju da gube i kontakt sa tlom, taman kad pomislis da to nece da se desi. Grid mi je dosadio, samo jos da vidim 'oce li moci ovo on-line, single me bas i ne zanima u tolikoj meri:)

Poslednja izmena:
Molim vas imam problem sa instalacijom. Kada pokrenem instal izbaci mi gresku nesto sa Microsoft.NET Framework ...Unhandled exception has ocured in your aplication....
A kad pokrenem setup izbaci mi : The procedure entry point_BinkRegisterFrameBuffers@8 could not be located in the dynamic library binkw32.dll...

Da li neko zna o cemu se radi?

Instalirao framework, nista... Ali alvira mi prijavljuje trojan kad pokrenem setup exe.
Da li bih mogao od nekog da kopiram EASetup.exe i pokrenem instalaciju? Ajde neko ako bi to mozda upalilo da mi posalje na [email protected] taj fajl ili shift.exe

Neznam mozda upali...
Hvala unapred

Vozis Golf GTi u igri? Sorry, misljenje ti se ne racuna :D

Iako Golf GTI nema veze sa Golfom, Cupra je u realnosti brži i upravljiviji automobil, a megane je bolji od oba. u NFSS, naravno, performanse nisu tako postavljene, pa mi nije jasno po čijim i kakvim kriterijumima oni podešavaju performanse automobila u igri. Za ove skupe nemam pojma, ali za GTI peticu vs. Cupra vs. Megane koji je u igri, znam i lično i iz iskustva dobrih drugara koji ih voze...

Nazad
Vrh Dno