Šta je novo?

Need For Speed Hot Pursuit

Isto. :D Treba sad neki dan da kupim neko drugo posto sa ovim ne smem da rizikujem klokovanje.

Jednostavno ne mogu da opišem koliko rizikuješ s tim kršom zato što može da pukne svakog momenta i bez overkloka grafičke.:zgran: Ne ulazi u igrice dok ne zameniš napajanje. Nemaš osnova da se žališ da ti igre rade loše dok ne zameniš napajanje.:p

Ih bre, pa valjda znam sta kinez moze a sta ne. :D Poiskljucivano je par hardova da bi sve radilo kako treba dok ne stigne novo napajanje. ;) Inace, ovo moze da ide u inat onima sto se plase da i na 600watti ubace 5xxx ili gtx 4xx seriju. :D

A to naravno nije razlog za neoptimizaciju i da nemam pravo na komentar posto Crysis radi kako treba i gomila igara pre septembra ove godine. :D

Meni ne deluje ruzno, cak deluje prirodnije od ostalih racing igara koje imaju isforiran bloom i ostale piss filtere. Samo sto koci pa me zbog toga nervira. :D
BTW, ako nekom treba ENBseries koji je radio za Burnout za "kao poboljsanje grafike", evo dole ako hoce neko da proba:

Prilozi

• nfshpHD.rar
    68.2 KB · Pregleda: 39
Ne može napajanje da utiče na performanse u igrama. Ili radi ili zakucava. Bar je to neko moje iskustvo sa lošim napajanjima. Takodje ne može se objasniti nagli pad fps. Ajde da je to samo kod Gdin_M ali tako je i kod njegovog ortaka a i kod mene. Jednostavno se zaključuje da je opzimizacija na lošem nivou bar kad su dvojezgarni procesori u pitanju.

Poslednja izmena:
Imam dual core i nisam video da je fps pao ispod 60. :)

Imam dual core i nisam video da je fps pao ispod 60. :)

Sa svim detaljima na High i full HD rezoluciji?! Nemoguce, pa meni se jedva vuce na 40-60fps full HD rez. svi detalji na High osim sjenki koje su na medium. High sjenke su kao ambient occlusions u Burnout-u. :D

Poslednja izmena:
Pa njegova grafička je jača od tvoje... i proc mu je više klokovan

Meni ne deluje ruzno, cak deluje prirodnije od ostalih racing igara koje imaju isforiran bloom i ostale piss filtere. Samo sto koci pa me zbog toga nervira. :D
BTW, ako nekom treba ENBseries koji je radio za Burnout za "kao poboljsanje grafike", evo dole ako hoce neko da proba:

Gde bi trebalo ovo da se smesti? :)

Pa njegova grafička je jača od tvoje... i proc mu je više klokovan
Jeste brza za nijansu.;) Mislim da moja konfa treba ovu igru normalno da gura na 60 fps. Nekima sa istom tom nVidia 260, 216p se desavaju usporenja i padovi frejmrejta kao kod mene. Zato me cudi kako njemu radi "onako kako treba" a vecini ne.

Jeste brza za nijansu.;) Mislim da moja konfa treba ovu igru normalno da gura na 60 fps. Nekima sa istom tom nVidia 260, 216p se desavaju usporenja i padovi frejmrejta kao kod mene. Zato me cudi kako njemu radi "onako kako treba" a vecini ne.

ja zaista nemam problem cak ni kada snimam sa frapsom ne secka...

pa radi mu u 35 fps-a, kako sam mogao da vidim na onom skrinu koji je okačio, na čistini...

a to mi je najniza Frejmaza to sam postavio kada opadne kada ucitava vise detalja inace cepa 60 fps bez problema

Poslednja izmena:

Izgleda da ovih dana imamo druge kriterijume i za zahtevne scene. Meni u ovakvim scenama ne pada ispod 60. Ne znam koji ti je fps kada su 6 automobila ispred tebe i neonska označavanja krivina u mraku.

Izgleda da ovih dana imamo druge kriterijume i za zahtevne scene. Meni u ovakvim scenama ne pada ispod 60. Ne znam koji ti je fps kada su 6 automobila ispred tebe i neonska označavanja krivina u mraku.

Ne pada ni meni ;-) to mi se samo tada i desilo jer sam radio 3 4 shota sa redom ;-)

Pa čekaj, jel učitava više detalja ili si par puta kliknuo da izvučeš skrin :p?

Meni je fps oko 55-60. Igra mi izgleda neverovatno lepo.
Kad sam odvozao prvu trku, smorio sam se ziv, ali sam dao fore jos malo. Kad su me panduri povijali... Auuu, e tu sam zavoleo igru. Zanimljivija mi je od "World"-a шeprtnaest puta...

Upropastili

Igram u 1024x768 i nemam nikakvih problema sa seckanjem. Grafika je negde prosecna, negde izuzetna, ali generalno nista posebno.

Problem je sto je igrica potpuno neigriva. Pokretanje traje predugo, _nista_ ne moze da se preskoci/ubrza (opcija za preskakanje uvoda u trku ispise "skipping", ali ne radi nista), za restart trke je potrebno oko 30 sekundi, a ako se ne restartuje na vreme, onda i duze. Npr, ako se uniste kola, kad igrica pocne sa usporenim snimkom, vec je kasno, vise ne reaguje na esc. Cak i kad se trka zavrsi, igrica jedno 5 sekundi prikazuje statistiku, pre nego sto omoguci restart. Kao da je ovo port sa konzola.

Uvod u trke ima 2-3 varijante koje, iz nekog cudnog razloga, brzo dosade, nekoliko sekundi _posle_ naletanja na siljke operaterka upozorava na opasnost od siljaka, prebrzo se napreduje (maltene posle svake trke se dobija neka nagrada, unapredjenje, novi auto), cak i kad imate neki auto, ne znaci da ce igrica da dozvoli da ga koristite, igrica i dalje vara (protivnik je brzi u sporijem autu), izabrao sam kilometre, ali snimljeni glas za automobile brzinu navodi i dalje u miljama, medju automobilima nema Ferarija (!?). Cak nisam mogao da ukucam svoje ime u igricu.

Upravljanje jeste realnije i mislim da se auto ponasa drugacije na razlicitim podlogama, ali NFS nikad nije bio simulacija, a sad vise nisu ni zabava. AI vozaca je bolji i u ulozi policajca relativno teska (za one koji igraju posle posla, da se opuste, to nije dobro).

Sve u svemu, ideja sa ulogom i trkaca i policajca je bila odlicna, ali su upropastili.

*** gameplay je urmo posle Porsche Unleashed, al sta ces, volim NFS pa kakav god da je...

canejr,uplasio sam se kad sam ti video konf a igras na 1024.. pomislio sam da cod black ops ipak nije najvece djubre sto se tice optimizacije:D
a onda sam video da si na 15'' monitoru..
ako ga zadrzis imas konf za narednih 10 god;) samo pazi na oci:d

Joj Boze koje proseravanje. Dam im ja moju konfu i jos neciju pa nek onda testiraju sta je LOW, ne latency input, nego FPS znaci ono sto je najbitnije. Od engine-a koji je perfektno radio naprave ovu nakaradu nogama pisanu i jos se hvale kako je ultra low latency odziv gamepada? Jadno, bedno i zalosno.

O boze. Kako iko moze biti dovoljno mazohista da igra online igre na konzolama (bilo kog zanra sem potezne strategije). Znaci 83ms po difoltu + do nekog boljeg servera 50-100ms i super. I jos je ovo navodno najbolji slucaj, u proseku su preko 100ms, pa jos TV input lag pa na kraju pola sekunde efektivnog laga lol.

Uh mnogo grešiš... Pitaj ljude i malo odigraj Killzone 2 ako si u mogućnosti, FIFU ili eto NFS serijal.

canejr,uplasio sam se kad sam ti video konf a igras na 1024..

Mozda je trebalo da naglasim :), rezolucija nema veze sa samom igricom. Nije bas toliko tragicna. Osnovni razlog je sto sve igram na TV-u, pa ne moze preko 1024. Ali kad se zavalim u fotelju, bezicni mis i tastatura, velika slika (29"), rezolucija nije ni bitna. I lako se prebacim na tv program kad nfs pocne sa glupostima.

Nazad
Vrh Dno