Šta je novo?

Need For Speed Hot Pursuit

imam mali problem....
igrica nikako nece da mi zapamti kontrole, npr kazem da hocju da mi spike strip bude na S, onda svetla na H i to bude ok, ali kad ponovo startujem igru, sva podesavanja se izgube :( kako da permanentno sacuvam da podesavanja?!

procitaj ovde, vidim imaju i drugi taj problem. link

Realno meni je ovaj NFS Hot Pursuit smijesan, maloprije sam zavrsio Shift i presao na Hot Pursuit, mislim sta je ovo, zatvorenih ociju se moze voziti
i pobjedjivati, ides 260 kao da stojis u mjestu. Jedva cekam Shift 2 jer serija Pro Street - Shift - Shift 2 je ono sto se meni svidja :) Ovaj Hot Pursuit
ce biti dobar da se prekrati malo vremena a nesto kontam bice zarazan jer je tako lako voziti i svasta dobijati. Mene jedino zanima da li mi moze ko reci
da li ovdje postoji nacin da se malo bolje podesi ova grafika. Gdje mu je podesavanje anti-aliasing-a i zasebnih detalja tekstura i tako to.

ja sam izvezao 12 min 58 sek, ali to je iz prvog, vise nisam ni probao, vazno je da sam pobedio u toj trci... posteno i mrzi me da probam ponovo... u pocetku me je smaralo da budem pandur, pa sam te misije zapostavljao, medjutim zabavnije je nego samo voznje ili jurcanje za sto boljim vremenom... sve u svemu meni se svidja ovaj deo need for speed-a

Realno meni je ovaj NFS Hot Pursuit smijesan, maloprije sam zavrsio Shift i presao na Hot Pursuit, mislim sta je ovo, zatvorenih ociju se moze voziti
i pobjedjivati, ides 260 kao da stojis u mjestu. Jedva cekam Shift 2 jer serija Pro Street - Shift - Shift 2 je ono sto se meni svidja :) Ovaj Hot Pursuit
ce biti dobar da se prekrati malo vremena a nesto kontam bice zarazan jer je tako lako voziti i svasta dobijati. Mene jedino zanima da li mi moze ko reci
da li ovdje postoji nacin da se malo bolje podesi ova grafika. Gdje mu je podesavanje anti-aliasing-a i zasebnih detalja tekstura i tako to.

Pricas o igri kao da je juce izaslo. Doslo pa proslo, ovo je cisto zabava za par dana.

Pricas o igri kao da je juce izaslo. Doslo pa proslo, ovo je cisto zabava za par dana.

Za mene kao da je juce izasla, juce sam je instalirao nako sto sam zavrsio Shift...Nema se vise vremena tako za igranje :(

Jeste, drzi te u singleplayer-u dok ne predjes sve, ali tu je i multiplayer, izgleda mi zanimljivo koliko sam gledao na youtube-u (samo naravno uz odgovarajucu kopiju igre xD). Ja cepam i NFS Shift, ali me uopste ne drzi dok igram kao NFS HP. Mislim da je dobro da NFS serijal ima i donekle ozbiljnijih voznji kao sto je Shift, ali ceo serijal se zasniva na sistemu zabave kao sto su NFS 1, 2, 3, 4, HP2, HP3... Iskreno, mislim da su u Shift-u malo preterali u zelji da ga priblize nekoj simulaciji voznje, jer i sa volanom je jako tesko igrati. Lakse mi da igram bilo koju igricu formule 1 (F1 2010, GP4) ili tipa reli voznji (Dirt 2) sa volanom i da budem dobar, nego Shift. Nekako su kontrole bezveze, ako ne skrenes tacno po najboljoj putanji i savrsenom brzinom eto tebe siroko u krivini, i lako te obidju, tako da malo preteruju. A i podestiti volan u smislu deadzone za gas, skretanje i slicno je nocna mora, nikako to nije to, kako bih zeleo. U Shift-u mi je grafika cool, onaj pogled iz kokpita iako ne daje skoro nikakav osecaj brzine (samo kad vidim jedino put mi je dobar osecaj brzine) i budzenje kola, skarabudzio sam jedan M3 (E46), zverina, od motora do izgleda. :)

Igra promasaj , jedino sto je bilo bas extra bio je to underground 1 i 2 i mozda mw

lol, ukusi se razlikuju, ali šatro budženje automobila i rap muzika i "im the man" fazon za nfs?

ne...

Poslednja izmena:
Igra promasaj , jedino sto je bilo bas extra bio je to underground 1 i 2 i mozda mw

NFS Serial je umro pojavom underground-a. Jako je ovde malo ljudi koji su NFS igrali od prvog dela i koji znaju šta je to što treba da odlikuje jedan NFS naslov. Ovaj HP nije loš. Neke od staza podsećaju na prethodne delove ali su u music departmentu zakazali jako. NFS je bio kombinacija pravih egzotičnih automobila, prelepih staza sa fenomenalnom atmosferom koju je upotpunjavala fenomenalna trance muzika. Ali koliko vidim, za neke je ovde NFS avantura započela prvim underground-om. Mlađa populacija, predpostavljam, zavisna od hip hop muzike, opasnih momaka i još opasnijih devojaka. Tribali i sport stripes, neonke, branici, nitro i ko zna još kakva fast and furious mumbo jumbo ******. To gospodo nije NFS. To je blashpemy.

+1

NFS Serial je umro pojavom underground-a. Jako je ovde malo ljudi koji su NFS igrali od prvog dela i koji znaju šta je to što treba da odlikuje jedan NFS naslov. Ovaj HP nije loš. Neke od staza podsećaju na prethodne delove ali su u music departmentu zakazali jako. NFS je bio kombinacija pravih egzotičnih automobila, prelepih staza sa fenomenalnom atmosferom koju je upotpunjavala fenomenalna trance muzika. Ali koliko vidim, za neke je ovde NFS avantura započela prvim underground-om. Mlađa populacija, predpostavljam, zavisna od hip hop muzike, opasnih momaka i još opasnijih devojaka. Tribali i sport stripes, neonke, branici, nitro i ko zna još kakva fast and furious mumbo jumbo ******. To gospodo nije NFS. To je blashpemy.

Slazem se, rekao sam vec koji NFS delovi su pravi NFS. Ali ne bih rekao da je Underground 1 los, stavise, bio je nesto novo, totalno osvezenje, i meni je pruzio dosta vremena dobre zabave. Pored NFS 4, NFS HP 2010, jedino mi je jos Underground 1 omiljeni deo. Sve ostalo mi je tipa, aj moze da se odigra (sem Undercovera, to sam imao nekih celih 5 minuta na kompu). S druge strane, Underground 2 je bio razocarenje, slican prvom, samo ceo grad, a sve losije odradjeno u poredjenju sa prvim. U sustini, zna se sta je klasican NFS, ali svako osvezenje (u pravom smilsu te reci je dobro). I tacno je da je u ovom delu muzika lose odradjena, pesme su ubi boze, ali zato je tu Winamp :)

U vreme kad su matori NFSovi izlazili, najpopularnija "alternativna" muzika je bio trance, u sadasnje vreme je ono sto se vrti na "alternativnim" MTV-ima...
Inace, ima ovaj NFS malo smeka starih delova, ali mislim da je generalno poredjenje razlicitih delova NFSa poput poredjenja baba i zaba. Prvi NFS meni recimo i nije bio nesto (u poredjenju sa Screamerom, npr.), ali 2 i 3 su mi bili kul. Sledeci mi se dopao Porshe, pa UG2, pa Most Wanted, i sad ovaj onako deluje zabavno. Svi ostali delovi su mi iz raznih razloga (staze, "radnja", kontrole, feeling...)ili bili losi, ili brzo dosadili...
Ovde me samo malo nerviraju oni cutsceneovi sto nemaju kraja, ****la ih kinematografija i Holivud...

Screamer... Kakav flashback....

DOBRE VESTI: PATCH + AA MOGUC NA NVIDIA KARTAMA!!!

1. Pojavio se novi patch - LINK. Izmedju ostalog sredjuje zvuk - sada je glasniji. Takodje, bar kod mene, nema vise onog nasumicnog "stucanja-seckanja"... (patch radi sa neoficijelnim aktivatorom;)

2. Sa najnovijim driverima (od pre 2 dana), AA se uspesno moze forsirati iz nvidia control panela. :banana:

3. Sreca da sam batalio igru kad je izasla (zbog nedostatka aa i tihog zvuka motora), pa sad mogu da je igram kao covek :D Inace sam stavio aa na 4x i neverovatno koliko igra bolje izgleda! Sva podesenja su na max, sem senki koje su na med, posto kada su senke na high igra sa aa neverovatno mnogo secka, ne igriva je, dok sa senkama na med klizi bez problema.

Poslednja izmena:
1. Pojavio se novi patch - LINK. Izmedju ostalog sredjuje zvuk - sada je glasniji. Takodje, bar kod mene, nema vise onog nasumicnog "stucanja-seckanja"... (patch radi sa neoficijelnim aktivatorom;)

2. Sa najnovijim driverima (od pre 2 dana), AA se uspesno moze forsirati iz nvidia control panela. :banana:

3. Sreca da sam batalio igru kad je izasla (zbog nedostatka aa i tihog zvuka motora), pa sad mogu da je igram kao covek :D Inace sam stavio aa na 4x i neverovatno koliko igra bolje izgleda! Sva podesenja su na max, sem senki koje su na med, posto kada su senke na high igra sa aa neverovatno mnogo secka, ne igriva je, dok sa senkama na med klizi bez problema.

Valjda ce mi sa ovim pachom bolje raditi, e imam Core 2 Duo E4500 2.20Mhz, Ati Radeon HD 5770 1GB ddr5, 5gb ddr2 800mhz memorije i secka mi nfs na rezoluciji 1280x1024,valjda ce ovaj pach da popravi nesto pa da mi bolje radi...

igrica je toliko ****** jako tuzno

od undergrounda do sad sve gore i gore.

najvise me nervira kad ja idem 230kmh i ukljucim nitro i lik bez nitro-a me presisa kao da vozim 30kmh
a da ne pricam da ucitavanje i drkanje oko cinematika traje skoro duze nego trka

Ljudi, jel presao neko Duel Race "King of the road". Propadoh i nece. Ai je tako zaheban da je to neverovatno. I kada se skrsi negde, odma ti je u repu za sec... Kad ti udaris, ode ti 10 sec i ne stizes ga. Mora da se vozi vise nego savrseno da bi se preslo. Znaci trka je ludnica.

mene nervira igrati koliko trza i u krivinama kad je najbitnije ona štuca, šta se ovo dešava sa ovim novim igricama ja ne verujem, imaš konfu. koja izvlači neki solidan frame na solidnoj grafici, znači nije za bacanje, i oni je tako usr*** optimizuju!!

Pa ne bih se bas slozio. Nova je igra i trazi dobru grafiku. Kod mene radi odlicno na ploci, cpu i ram-u koji zajedno kostaju 16500din, ali zato mi je Gpu 5850 ;)

Uspeo sam da predjem King of The Road :p Vreme je 4.53.09. Ajde probajte NFS-ovci ovu trku. Bas me zanima kako ide. Post vreme takodje :smoke:
Sto se tice seckanja, igra voli tri core ili quad procesore...... Sve dx11 igre znaju da uposle vise od x2 zapravo....

Poslednja izmena:
KING OF THE ROAD

4:47.66

Vozio sam sa Koenigsegg-om, cini mi se da je dosta laksi za voznju od Veyron-a.

NFS11 - KING OF THE ROAD.jpg

Sto se tice tog seckanja, kod mene na ovoj mojoj masini u 1680x1050 sve na high/on igra savrseno radi 5 minuta voznje a zatim krece da se gusi i secka nenormalno. Resenje je jedino ALT+TAB i vracanje nazad u igru nakon cega moze normalno da se igra narednih 5 min.

Kada sam stavio senke na medium sva seckanja su nestala, nema cak ni tih u krivinama koje mnogi pominju.

Verzija igre 1.0.2.0
ATI drajveri: DNA 10.9.1

Il ovde moguce zavrsiti trku nize od prvog mesta? Odvozah nekih 15ak trka i nikad nisam bio drugi. Ne razumem zasto AI kada vodi dopusta da se prestigne

Ziv bio, i ja sam batalio igru jer nije mogao da se ukljuci AA. :S: Sada sa novim patch-om se izivljavam sa x32 AA i bolji je zvuk motora. :p

Aj, sto bi rekao Mile Tranzicija, urci se sad sto imas grafu koja tera 32x aa :D a, mi obicni smrtnici teramo samo do 4x :) Ako te ne mrzi, ostavi screen shot da vidim kako izgleda ovo cudo sa 32x aa...

Pa ravne ivice, nije mi instaliran Photoshop.

Pa znam da su ravne :D Nije vazno...

Poslednja izmena:
Pa Print Scr i ubacim u Photoshop. Kako drugacije ?

Vrh Dno