W12 je napisao(la):20 novembra
Evo tebi domatji - 24.46 u drag-udriver je napisao(la):nego ko ima demo, evo vam mali domaci... 24.70 sec u drag-u![]()
nemanjas je napisao(la):BTW. Sainz izleteo, tako da su u igri samo jos Loeb i Solberg (URA!)
byMaX je napisao(la):A kada to nismo organizovali rezanje kada igra dodje?![]()
drapin je napisao(la):...
Rally Great Britain zavrsen: Peter Solberg je svetski sampion u reliju za 2003. Konstruktori: 1. Citroen 2. Peugeot 3. Subaru
Misha je napisao(la):...
Evo tebi domatji - 24.46 u drag-u![]()
Falcon je napisao(la):...
Ja sam relativno nov ovde na forumu, ne znam ljude, ne znam bas kako funkcionisu stvari...
Falcon je napisao(la):Secam se da sam na 486-ici igrao neku igru, nemogu da se setim naslova nikako, znam da sam pocinjao od karavana pa budzis kola dalje ne bi li nekako dosao do Korvete pa kad nju nabudzis do kraja onda si glavni baja i pobedjujes sve ostale. Krsh grafika, nista posebno ali draz budzenja je tu OO
Jel zna neko o kojoj igri je rec?
Pozdrav (D)
driver je napisao(la):A gde si ti video u death rallyju da mozesh da budzish kola ?ono chista arkadica odozgo
![]()
jedina igra iz 80ih gde je bilo budzenja kola i drag racinga kao ovde, je Hot Rod, bila je od spectruma pa nadalje...
MAD_MUzzY je napisao(la):...
Mislis "kad to muzzy nije dosao i doneo mi igru kad izadje" ?
Looney Toon je napisao(la):...
Pa na svakim kolicima imas da upgrade-ujes engine, armor, tires,... barem koliko se secam.
Da nema mozda neko od vas da je kao klinac visio u "Rupi", na Kalemegdanu, bila je tamo jedna simpaticna arkadna voznja sa 4 volana, ali ne'am pojma kako se zove, a voleo bih da je nabavim :?:
Sada sam tek isprobao NFS i nisam nesto odusevljen , barem ne na prvi pogled, nema nista bez Carrere RS.
driver je napisao(la):...
ne znam da li si u toku, ali bilo koji porsche je za ono putnichki automobil![]()
driver je napisao(la):Evo ko hoce da obara vreme ... 24.09
www.lineart.co.yu/guru/nfsu.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari