Šta je novo?

Need For Speed 7:underground Demo !!

Twi$teR je napisao(la):
Danas se u radnjama u Americi pojavila full verzija NFSU-a, sto zanaci da mozemo da je ocekujemo kod nas za koji dan. Pozdrav :boom:

Jedva sam docekao da ovo cujem (vidim) :D
Ajde kad budete "organizovali neko rezanje", imajte me u vidu please :!:

Jedina igra koju sam igrao mesecima svakodnevno je Gran Turismo 2 na PS-u. Videh danas u najavi Gran Turismo 4 za PS2. Hoce li biti verzije za PC??

pozdrav cheers

Nfs

Pozdrav

Chekajuci Godoa
Mislim da shvatate od koga relativno svi ochekujemo vest da je stiglo

Cini mi se da nece ovih dana nista stizati, ako je istina da satelit ne radi vec nekoliko dana. Prebacuju se na Eutelsat, novih igara nece biti barem 3-4 dana ako ne i vise?! Driver, istina ili ne?

problemi sa satelitom...razne se priche chuju sa svih strana i nisu lepe uopshte...najgore od svega shto sam chuo, je da se vlasnica javlja na telefon, jer su chak i sekretaricu otpustili ?!?!?! a samo pre 5 dana je demantovala nechije tvrdnje da se eon seli sa Astre, shto se na kraju i desilo...dosta njih je vec okrenulo antenu na Eutelsat i kazu da ima protoka, skinuli su po neshto sa eon dl centra, znachi radi...'ova' obecava da sutra od 14h pochinje da radi sve punom parom, pa cemo videti kada ce krenuti 'pushevi'...

inache, izashao je NFSU, Broken sword 3 i josh nekoliko hit naslova, i ko ima neke 'kablove' moze to da skida vec od juche...nadam se da ce od sutra biti sve kako treba...danas sam zvao choveka koji radi sa antenama, i pitam ga za pozicioniranje, a on kaze "shta vam je ljudi, ti si vec deseti koji me pita za Eutelsat" :)

da skida? pa guru bre, to je sve vec skinuto ;)

Miki, ae skini PES3, chini mi se da je Hajli rekao da ima na torrentu ili tako negde :)

Miroslav je napisao(la):
da skida? pa guru bre, to je sve vec skinuto ;)

Jel to znaci da vec imas igru??? :eye:

ja sam takodje nov po pitanju tog kolektivnog narezivanja....:) jel moze neko da mi objasni proceduru?

Jel treba da zatvaramo thread ???

( :idea: PM, mail...)

zatvaramo, samo da drajver da amin!

Krenuo satelit, ponovo radi bioskop :)

Nazad
Vrh Dno