Šta je novo?

Need For Speed 7:underground Demo !!

Final otisao na gold... kad ce igra?

20 novembra

Tek??? Au bre....

Ma kakvi bre.Igru kod nas ocekujte 20.

'ajde ko prvi nabavi igru (ko je rekao driver? :mrgreen: ) neka javi pa da organizujemo rezanje. Igra mi se igra, oduvek sam voleo budzenje kola a kad se pojavio F&F :happy:

Secam se da sam na 486-ici igrao neku igru, nemogu da se setim naslova nikako, znam da sam pocinjao od karavana pa budzis kola dalje ne bi li nekako dosao do Korvete pa kad nju nabudzis do kraja onda si glavni baja i pobedjujes sve ostale. Krsh grafika, nista posebno ali draz budzenja je tu O:) O:) Jel zna neko o kojoj igri je rec?

Pozdrav (D)

A kada to nismo organizovali rezanje kada igra dodje? :)

nemanjas je napisao(la):
BTW. Sainz izleteo, tako da su u igri samo jos Loeb i Solberg (URA!)

Rally Great Britain zavrsen: Peter Solberg je svetski sampion u reliju za 2003. Konstruktori: 1. Citroen 2. Peugeot 3. Subaru

evo svima domaci zadatak: 24.11 :mrgreen:

imam i screenshot kao dokaz :)

drapin je napisao(la):
...
Rally Great Britain zavrsen: Peter Solberg je svetski sampion u reliju za 2003. Konstruktori: 1. Citroen 2. Peugeot 3. Subaru

Sve cestitke Solbergu :) Sezona je bila jako zanimljiva. E da, WRC rula , F1 sux :)

byMaX je napisao(la):
A kada to nismo organizovali rezanje kada igra dodje? :)

Ja sam relativno nov ovde na forumu, ne znam ljude, ne znam bas kako funkcionisu stvari... Mogu samo da pretpostavim :beat:

Dok ne izadje igra cheers (D)

Misha je napisao(la):
...

Evo tebi domatji - 24.46 u drag-u :)

ma ja sam sat vremena posle onog vremena napravio 24.38 :)
samo josh miroslava da stignem vunu ;)
osecam da je igrao 2 dana :)
ja bre nikad preko 25 ne pravim, mogu 50 puta da vozim :) to je zachvo :)

Falcon je napisao(la):
...

Ja sam relativno nov ovde na forumu, ne znam ljude, ne znam bas kako funkcionisu stvari...

Welcome aboard! :wave;

Mozda nije za ovu sobu,ali videh da neko pominje WRC, pa nisam mogao a da ne pitam, ima li neko snimke na divx-u, i mogu li nekako da se nabave? Ako mozda neko ima i neke testove za automobile. Ja jedino sto sam iskopao je Ari Vatanen (Pikes Peak), a sada pokusavam da sa kasete skinem neke snimke iz Grupe B (komplet sinhronizovano na Grckom :eek: ).
Pa, zivi bili!!! cheers
Usput nesto vezano i za temu: Nadam se da ce NFS 7, biti barem priblizna NFS 5, po fizici i upravljivosti, jer mi se poprilicno igraju voznje, ali posle Porsche-a vise nista nije dovoljno dobro. :eye:

Falcon je napisao(la):
Secam se da sam na 486-ici igrao neku igru, nemogu da se setim naslova nikako, znam da sam pocinjao od karavana pa budzis kola dalje ne bi li nekako dosao do Korvete pa kad nju nabudzis do kraja onda si glavni baja i pobedjujes sve ostale. Krsh grafika, nista posebno ali draz budzenja je tu O:) O:) Jel zna neko o kojoj igri je rec?

Pozdrav (D)

Ako je pogled odozgo, moze da bude Death Rally

A gde si ti video u death rallyju da mozesh da budzish kola ? :) ono chista arkadica odozgo :)
jedina igra iz 80ih gde je bilo budzenja kola i drag racinga kao ovde, je Hot Rod, bila je od spectruma pa nadalje...

Mislim da je ipak bio Hot Rod

Svaka cast driver-u!

driver je napisao(la):
A gde si ti video u death rallyju da mozesh da budzish kola ? :) ono chista arkadica odozgo :)
jedina igra iz 80ih gde je bilo budzenja kola i drag racinga kao ovde, je Hot Rod, bila je od spectruma pa nadalje...

Pa na svakim kolicima imas da upgrade-ujes engine, armor, tires,... barem koliko se secam.

Da nema mozda neko od vas da je kao klinac visio u "Rupi", na Kalemegdanu, bila je tamo jedna simpaticna arkadna voznja sa 4 volana, ali ne'am pojma kako se zove, a voleo bih da je nabavim :?:

MAD_MUzzY je napisao(la):
...

Mislis "kad to muzzy nije dosao i doneo mi igru kad izadje" ?

Ma fuck igru... uvek mi donesesh ICE T ;)

Igra je ispunila moja ocekivanja ali nisam mnogo srecniji od trenutka kada je izasao Hot Pursuit 2. Fizika me opet nervira... Arkada bre, opet, i to preterana!? Zasto toliko? U svakom slucaju, deluje zarazno i lepo je odradjena (malo presharena, ali ajde). Mnogo je jak onaj motion blur - pogotovo kada koristite boost ;)

Sada sam tek isprobao NFS i nisam nesto odusevljen :x , barem ne na prvi pogled, nema nista bez Carrere RS. :beat:

Looney Toon je napisao(la):
...

Pa na svakim kolicima imas da upgrade-ujes engine, armor, tires,... barem koliko se secam.

I ti to zovesh budzenje ? ;)

Da nema mozda neko od vas da je kao klinac visio u "Rupi", na Kalemegdanu, bila je tamo jedna simpaticna arkadna voznja sa 4 volana, ali ne'am pojma kako se zove, a voleo bih da je nabavim :?:

igra u imenu isto ima rod, ali sam zaboravio sada...postoji ta igra na mame emulatorima...inache, preshao sam je na kalishu pre jedno 15 godina :)

Sada sam tek isprobao NFS i nisam nesto odusevljen , barem ne na prvi pogled, nema nista bez Carrere RS.

ne znam da li si u toku, ali bilo koji porsche je za ono putnichki automobil :)

driver je napisao(la):
...
ne znam da li si u toku, ali bilo koji porsche je za ono putnichki automobil :)

Ma mislio sam na NFS: Porsche Unleashed, a RS mi je jedan od omiljenih, pa onda se tu pojavio...

Evo ko hoce da obara vreme ... 24.09 :)

www.lineart.co.yu/guru/nfsu.jpg

Jel igrao neko od vas NFSU 1/4 Challenge na sajtu http://nfschallenge.ea.com :?: Ko je nije video u pitanju je mini igra (da je tako nazovem) u kojoj je cilj da se ostvari sto bolje vreme koje se potom moze poslati na listu Best Times. U svakom slucaju je probajte posto je mnogo zarazna, a moze da posluzi i za ubijanje zelje za brzinom dok se NFSU ne pojavi kod nas. Poz :boom:

driver je napisao(la):
Evo ko hoce da obara vreme ... 24.09 :)

www.lineart.co.yu/guru/nfsu.jpg

Svaka cast!! Za svaku pohvalu. :happy:
Meni najbolje vreme 24.68, a i za njega sam se dobro pomucio (da ne kazem slucajno ubo). :eye:

Glupavi demo ne prepoznaje X osu ( upravljanje ) mog volana ! :S :cuss:

NFS :hair:

Nazad
Vrh Dno