Šta je novo?

NEC ND-3550A i čitanje diskova

Pomogao IsoBuster.Sada cita i ono sto nije mogao da procita.

A paradox je da kada ubacinm dvd u drajv u exploreru pakaze da je prazan a IsoBuster vidi

sve i

pocne da ga kopira na hdd.Jeste malo sporije ali RADI.

Hvala jos jednom

Mali offtopic:
Evo vec vise od godinu dana posedujem NEC 3540A i veoma sam zadovoljan.
Nisam imao neke velike probleme sa citanjem niti snimanjem diskova. One diskove koje NEC nije mogao da procita nije uspeo ni Plextor 130A. Skoro sam ga i fleshovao na 1.04 i za sada ne primecujem niti da radi bolje niti losije.
E sad za 3550 ne znam ali kao sto rekoh na 3540 optika (barem u mom slucaju) je zadovoljavajuca.

Poslednja izmena:
Kod mene isto...Moj Nec poslednjih dana u Win XP nece da procita neke DVD-e... explorer,commander ne vide a Cd diagnostic vidi sadrzaj!? Onda udjem u Win 98 i sve radi??? Nesto je tu do nekog XP software-a...Mozda bi trebalo da uporedimo ko ima sta instalirano.Ja sumnjam isto na Alcohol

Poslednja izmena:
Ja nemam instaliran alcohol sumnjo sam u njega pa sam ga skinuo i opet ista prica

Kako najbolje očistiti lasersku diodu - da li je dovoljno suvim štapićem za uši ili treba malo alokohola?
NEC me stvarno razočarao, moj 4551 pokazuje po malo od svih navedenih simptoma, jedino pozitivno kod njega je što stvarno odlično reže i CD i DVD.
Samo da prokljuvim neki stvarno kvalitetan čitač odmah kupujem.

Koliko znam,to bi trebalo da se cisti stapicem koji na sebi ima alkohol,ali ne previse koncentrovan.Fora je da se stapic navlazi vodom i samo malo doda alkohola,da sam koncentrovani alkohol ne unisti lasersku diodu.

Nisam probao,drugi jesu,ali ne znam tacna iskustva.Ako bude trebalo,pokusacu i ja pa javljam rezultate :D

Ciscenje Lasera

Najbolja varijanta koju sam pokusao su vlazne maramice za ciscenje naocala i sociva.
Fora je samo da ne budu jako vlazne.

Svaka ti cast.Kad bude win poceo da me mnogo zeza i koci instaliracu novi od pocetka pa cu vec videti i javiti,ali to nece biti skoro,ZATO ako neko to uradi pre mene neka javi.Izgleda da svi sumnjamo na ALKOHOL!!!

Ja sam danas resio problem pravac prodavnica i kupim
HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12N
Kakav je nemam pojma ali sam ga kupio po preporuci za sada cita sve jako dobro izgrebane ostecene mogu reci da sam zadovoljan.Zna li neko nesto vise o ovom uredjaju i da li ga neko poseduje

Sa NLite prilagodio intalaciju, i reinstal gotov za pola sata... malo podesio servise ,reinstalirao Acrobat pro koji je pobrljavio, Win media vratio na 11, IE na 7.Alkohol opet prolupao, nece da digne virtualne , i to resio reinstal-om... i za sat i kusur *******cije sve radi.Probao Nec i pre i posle reinstala Alcohola... izgleda da nije on problem, ali je u svakom slucaju do software-a

Nazad
Vrh Dno