- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
leksa je napisao(la):Ljudi, suzdrzavajte se od vredjanja i licnih ocena (drugih clanova) i drzite se cinjenica vezanih za temu (da ne bude brisanje ili u gorem slucaju katanac).
Heh...recenica bi trebala da pocne, "AUDIOFREAK, suzdrzavaj se od vredjanja i licnih ocena".... :smoke:
leksa je napisao(la):Sto se mojih iskustava tice, imam isti rezac kao i Audiofreak i nisam imao takvih problema sa njim, izuzev cinjenice da je los citac. Kao rezac se pokazao savrseno, a kacio sam vec skoro savrsen sken diska rezanog na 16x na njemu,
Da je to sve tako lose kao sto kaze AF onda bi meni sigurno posle 6 meseci ili godine dana vracali DVD diskove, ali to se ne desava a bas se pitam zasto??? Po meni takvi testovi nemaju apsolutno nikakvu tezinu i vrednost, ja sam vec napisao koji je JEDINI nacin da proveris da li je rezac koji neko poseduje sposoban da pravi kvalitetan zapis na plocama. CDSPEED je do krajnjih granica NEMERODAVAN jer od 5 skenova svaki put dobijes razlicite rezultate pa kao takav ne moze biti uzet za ozbiljno, desilo se dosta puta da ja lepo skeniram disk, ispadne quality score 97 a kraj ne moze da se reprodukuje ni na jednom kucnom DVD plejeru, sa druge strane bili su i obrnuti slucajevi, kada je CDSPEED totalno promasio ocenu a DISK ostao i do danasnjeg dana citljiv na svim mogucim plejerima od pocetka do kraja.