mmilovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2004
- Poena
- 619
16x za audio CD rezanje (pa cak i na TY) je - smrt. Pre ce biti da liteon ne pokazuje tacne rezultate.
Iako je NEC generalno los audio (i bilo kakav drugi) citac.
O kvalitetu DAE imas ekstenzivne testove i uputstva za njih na EAC sajtu i oni su realni. Ovo sa 100%, 99% ne znaci nista o kvalitetu DAE za neki uredjaj o cemu prica i sam autor EAC-a.
Iako je NEC generalno los audio (i bilo kakav drugi) citac.
O kvalitetu DAE imas ekstenzivne testove i uputstva za njih na EAC sajtu i oni su realni. Ovo sa 100%, 99% ne znaci nista o kvalitetu DAE za neki uredjaj o cemu prica i sam autor EAC-a.
audiofreak je napisao(la):Evo updatea:
Juce odem kod ortaka koji ima LiteOn CDRW. Snimim audio disk brzinom od 16x, medija Verbatim i to Taiyo Yuden:
Kod:Disc type: : CD-R Manufacturer: : Taiyo Yuden MID : 97m24s01f
Dodjem kuci startujem EAC i od 19 traka skoro nijedna nema kvalitet ekstrakcije 100.0%, a jedna ima sync error pri citanju koji se satro koriguje.
LiteOn je juce kod njega sve audio trake sa svakog diska koji sam probao "cupao" sa 100.0% kvalitetom dok kod mene ne pomaze ni paranoid mode.
Ovo je jos vise potvrdilo moje uverenje da NEC izuzetno lose cita. Dzaba mu sto kaze "accurate audio stream" u specifikaciji kad nije tacno.