Šta je novo?

Ne može besplatno, platite Premium: YouTube zvanično blokirao puštanje videa u pozadini

Poslednja izmena:
Ти можеш из Ирске да плаћаш YТ премиум, такође. Ирска има одличан стандард. Србију остави на миру.

@Alanon Хвала пуно на објашњењу.
Hajde, posto vidim da volis, napisi jos jedan ovakav post, molim te

Било би добро да, осим "претњи", обратите пажњу на уоквиравање нас који не желимо да платимо као "дебелих, крезубих Срба који се, ето, не буне због ситуације у држави али не желе да плате YТ". И то све као мим.

Ја на претње не реагујем, нарочито људи које не познајем.

Било би добро да, осим "претњи", обратите пажњу на уоквиравање нас који не желимо да платимо као "дебелих, крезубих Срба који се, ето, не буне због ситуације у држави али не желе да плате YТ". И то све као мим.

Ја на претње не реагујем, нарочито људи које не познајем.
Zasto iznosis neistine kada to niko nije izjavio?
Ti si krenuo sa kako ne treba placati, gde si dobio kontra odgovor koji ti se nije svideo i kreces sa odrednicama ko, sta i gde treba da radi.
Tako da ces ti lepo da obratis paznju kako pises ovde na forumu ili ces biti udaljen.
Ako ne mozes da prihvatis kontra argument, onda nemoj ni da pises.

Ти можеш из Ирске да плаћаш YТ премиум, такође. Ирска има одличан стандард. Србију остави на миру.

@Alanon Хвала пуно на објашњењу.
Pa... za IT i ne toliko bas.
Mislim jesu jako dobre plate naspram Nemacke (ali i srpske su za programiranje) i Spanije, ali je i stan i sve (sem struje) mnogo skuplje.
Na slicno se svede za IT.

Podrzavam Vancing ali kao stav prema pretplatama uopste a ne zbog standarda 🙂
Mislim sto losiji standard sve vise podrzavam, ali podrzavam vancing i u Svici 😉

Погледај овде шта је МегаСкот изјавио: https://forum.benčmark.rs/threads/ne-mo%C5%BEe-besplatno-platite-premium-youtube-zvani%C4%8Dno-blokirao-pu%C5%A1tanje-videa-u-pozadini.517103/post-7661512

То што та слика није склоњена је доказ у којој мери смо ми патологизирани (као средина, не мислим на појединце). То што сам предложио да сам става да не треба да се плаћа је проузроковало то да мене неко уоквирава и да ми говори "шта треба да радим". Што имплицира политичку дискусију, а то је на овом форуму забрањено?

И Reveanced дискусија би требала да буде забрањена, је л' те? То је, такође, у домену пиратерије. Само нећу дозволити да ме ико патронизира и говори људима у Србији, и то из земаља које су Србији нанеле огромну штету, да "треба да плате оно што користе".

@alfaunits: Не слажем се, просечно људи у Ирској живе драстично боље него у Србији. Има много разлога за то, не бих о томе. Али и хвала на појашњењу да подржаваш Revanced и у Швајцарској. Пиратерија је "изум" Запада, не Србије и "Истока".

oko cega se ljudi prepiru dve tri kutije cigareta dve pljeskavice ...... da je 5 % plate pa ajde da kukam godinama placam premijum jos iz spanije dok sam tamo ziveo jer je to tako normalna stvar.
nego ne pratim bas ko se cime bavi i gde zivi od clanova sa foruma ali po ovakvim postovima kao da su svi iz reda crveni krst crveni polumesec red sestara majke tereze. iskreno zgrozen sam.
JA BIH POCEO DA NAPLACUJEM PRISTUP OVOM FORUMU (jeftina psihoterapija)

oko cega se ljudi prepiru dve tri kutije cigareta dve pljeskavice ...... da je 5 % plate pa ajde da kukam godinama placam premijum jos iz spanije dok sam tamo ziveo jer je to tako normalna stvar.
nego ne pratim bas ko se cime bavi i gde zivi od clanova sa foruma ali po ovakvim postovima kao da su svi iz reda crveni krst crveni polumesec red sestara majke tereze. iskreno zgrozen sam.
JA BIH POCEO DA NAPLACUJEM PRISTUP OVOM FORUMU (jeftina psihoterapija)
Ako mislis da je stvar u visini nadoknade za premium yt, onda i nije cudo sto si zgorzen.

И ја сам згрожен чињеницом да си ти неписмен и згрожен својим сународницима.

Nekima ne vredi ni lepo...

Sledeci put ce biti i poena, ne samo brisanja.
Ne znate gde je granica?

Od kako su ukinuli ReVanced,morao sam da nađem drugde gde mogu gledati YouTube sa premium dodacima i vec par godina imam zamenu.Sve radi kao i premium YouTube, jednu jedinu manu ima sto kada odgledas video,mozes da nastavis dalje da gledas iz one ponude ispod videa,ali ako hoces nazad na početnu YouTuba mora da odgledas reklamu od 5sec.Jeste malo smor,ja do duše ne gledam ni u ludilu,vec ako nemam video u pretrazi koji zelim, izađem iz aplikacije i udjem ponovo.Samo tu izbacuje reklamu i nigde drugde,prosto ne mogu da verujem da su morali na jednom jedino mestu da naprave glupost ali ajde neka.Meni je bitno da mogu da slušam podkaste,muziku i ostale stvari sa YouTuba i da mogu da ugasim telefon,cuva bateriju a i nema neželjenih dodira.

Probaj NewPipe

Људи моји, само банови прште данас, шта је ово...

ja sam za to da treba da se plati jer i ja naplacujem svoje usluge i robu. youtube platforma ima ogromne rashode.

Meni samo nije jasno što se tiče regionalnog cenovnika, ako gledaju životni standard i prihode i prema tome odlučuju cenu, kako onda da u Turskoj košta ovoliko manje, a minimalna plata i u TR i RS je 550€

IMG_0411.jpeg

Slicno je za sve servise , steam, microsoft ....

To je zato sto smo Srbi

Uvek je bilo staIT bilo skuolje u Srbiji... Delphi je kostao 3000$ a ovde 6000!

Nazad
Vrh Dno