Šta je novo?

Nba 2k9

Da na te sam mislio. Mislim da je meni kompjuter u qrcu totalno i moram da reinstaliram ceo sistem. Vec mesec dana mi svaki dan izlazi plavi ekran :)))) Uzas!

Probacu obavezno te V2 slajdere. Valjda su dobri. Za koju su tezinu i na koliko minuta?

Ziveli!
Superstar,HoF ja igram na 10 min.Tako dobijam realne statistike.Evo sta je napisao tvorac slidera

BL Sim Sliders 2
After thorough testing of "BL Sim Sliders," a few changes have been made. The new sliders are designed to increase spacing, make dunking more realistic, improve post play, decrease stamina, increase fouling, and several other minor changes such as removing user "cheese" by spamming hookshots. If shooting percentage is too high, increase difficulty settings. Extremely high shooting percentages generated using the previous sliders should be resolved now due to improved interior play.

Poslednja izmena:
Probacu obavezno te V2 slajdere. Valjda su dobri. Za koju su tezinu i na koliko minuta?

Kao što napisa kjager, za HoF ili Superstar, veća minutaža. Pošto igram Asocijaciju na 4 minuta, morao sam samo malo da doterujem neke stvari, jer mi se dešavalo (samo jednom ili dva puta u preko 50 utakmica) da procenat šuta bude 28% prema 18%. Ali su bolji od svih koje sam do sada probao.

E pa super, posto ja iovako igram na HoF 10 min. Odlicno, veceras cu da ih probam, juce nisam stigao. Hvala na odgovoru.

Ziveli!

Bre, ni ovi slajderi ne sprečavaju Lejkerse da imaju šut 78% procenata!! Mada sa default slajderima mi se dešavalo da imaju 92-93% šuta (Bynum omaši par trojki, pa ne bude 100%). Kao da čitava ekipa programera navija za Lejkerse, pa su ih nabiflovali namerno...

Veceras u 00:30h [email protected] cant wait:D btw Boston osvojio rekord kao tim sa najboljim startom sezone u istoriji NBA,nadam se da ce ih L.A odrati.:p

Gde ima prenos??

Na OBN krece u 0:00, barem tako pise na njihovom sajtu.

Evo pochelo. :)

Eh, javih na poslu da ću da zakasnim, kako bih odgledao utakmicu do kraja, navijah za Boston, ali ne vredi, prokleti šminkeri iz LA su imali sreće. Brajanta možeš da zaustaviš samo maljem u glavu, Gasol je na kraju bio sjajan, a prokleti Rondo i Alen, koji su u prošlim utakmicama davali 40+ poena, sada su bili kao da se prvi put vide na terenu. No nema veze, to je tek prva od mnogih njihovih susreta ove sezone, sledeći put će malo bolje čuvati Gasola i Odoma i eto pobede. Samo čudo može da se desi (teške povrede KG-a i Pirsa, istovremeno) pa da Boston ne osvoji prsten i ove godine.
Nego, jel` primetio neko šta su ovi iz Bostona nosili na prstima??

Rocketsi osvajaju ove godine :D

Ozbiljan sam.

Artest se vratio, Ming i T-mac da se cuvaju tokom sezone i velika trojka + Brooks ce da hara.

--

Poslednji roster

Kod:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=94&t=61375&st=0&sk=t&sd=a&hilit=makia

a ove slidere i settings nisam probao ni njegove,niti bilo koje druge

go,go Lakers:D

Fantasticna partija Bryant,onih par dodavanja za Pau i Andrew for highlights.Najaca odbrana lige nije bila na nivou,jos par promasenih zicera i eto poraza.Bice cupavo ove godine,pored Lakersa i Bostona ne treba podceniti i Cavaliers-e koji igraju fantasticnu odbranu.:)

Napokon su razbili .iff na http://forums.nba-live.com mozemo ocekivati dosta modova.:)

Evo i Court Patches

bostonxj9.jpg

DL here http://nba-2k.com/category/court-patches/

Ja ne mogu da skidam sa tog linka, kaze mi: "user is out of bandwidth" ... Pih. :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno