Juce sam bas skinuo ceo Cyber Faces patch koji je taj kinez JaosMing napravio i neverovatno izgleda! Dakle u par navrata gotovo da je fotorealisticno.
Vidim da pricate o slajderima, vecita tema

) Bolje da ne znate koliko sam ja foruma precesljao trazeci najrealnije slajdere! Uzasno su me nervirali PIP naravno i FG% ali u manjoj meri je to bio problem. Ipak su PIP i backdoor pasevi najiritantnija stvar u igri. I dalje stojim pri tome da je nba 2k9 vrhunska igra i posto sam se nacitao pozitivnih komentara na forumima da patch ispravlja tri najbitnije stvari a to su upravo PIP, backdoor pasevi i zloupotreba igre ledjima sa centrima i power forwardima, iskreno se nadam da ce u neko skorije vreme izadji patch i za PC. Za sada ga nema.
Medjutim, nasao sam zaista najrealnije moguce slajdere (po mom misljenju) koji na zaista dobar nacin redukuju ove gore navedene probleme. Medjutim, ne setih se da od kuce sacuvani SLD file ponesem na flashu na posao pa da vam ga ovde uploadujem, tako da cu vam samo copy - paste sa tog sajta odakle sam ih skinuo (jer je verzija za xbox pa vam fajl ne bi nista znacio). Savetujem vam takodje da uz te slajdere obavezno unesete i coach profiles koje cu vam takodje ovde prikaciti jer drasticno (na bolje) uticu na igru SVIH timova! Mnogo vise se oseca razlika sada kada igrate recimo protiv Warriorsa koji su po principu run & gun, nego protiv Spursa ili recimo Bostona. Dakle, tacno se vide velike razlike u igri.
Znam da je post dugacak ali ima jos par bitnih stvari pa mi ne zamerite, samo pokusavam da pomognem jer znam da vas je veliki broj ovde, poput mene, zeljan sto realnije kosarke

Osim slajdera i coach profila, jedan od momaka koji je na tom forumu jako aktivan je napravio roster koji 95% ljudi tamo koristi i hvale na sva usta. Radi se o tome da je covek BUKVALNO za svakog igraca (sem mozda za neke rukije ili benchwarmere koji u stvarnosti jos nisu zaigrali na utakmici ove sezone) izmenio atribute i tendencije (jos vaznije) da odgovaraju njihovim real life klonovima

Dakle, vise vam nece Beasley iz Miami-a zabijati po 20+ poena a Wade ostajati na 15 i slicno, vec cete videti Flasha kako radi dribling, njegov cross over, iskorak i fade away sa srednje distance, i naravno njegove bolesne prodore i slicno. Ovo se odnosi na sve timove i sve superstarove i zato je roster fenomenalan. Jedini problem je sto cete morati za sve igrace da unesete izmene "rucno" jer decko ima xbox ali je zbog PC usera napravio tabelu sa svim izmenama.
Vrlo je moguce da je dosta vas vec iskopalo ove slajdere, profile i rostere ali sam siguran da cu bar nekom pomoci

I jos samo jedna stvar (obecavam

) :
Posto je lik koji je pravio slajdere potpuni freak za statistiku i slicno, on je napravio sve to za 12 min quarter, sto je vecini ljudi ovde verovatno previse. Samim tim, brzinu je smanjio primetno i to mi se nije svidelo jer nije mi najbitnije da po svaku cenu igram 12 min quarter a da igraci trce kao da imaju 200 kila, samo da bih na kraju imao najrealniju statistiku. Stoga preporucujem da unesete izmene koje sam ja uneo a odnose se samo na slajdere za speed i quickness (vazno je samo da ne preterate i da stavite quickness za USERA do 15 a za CPU uvek 10 vise, a speed za USERA 38 a za CPU 34). Naravno, treba da se smanji quarter length na 10 ili eventualno 11 minuta (probajte pa vidite rezultate) i tada je stvarno fantasticno. Do sada sam odigrao doduse samo 3 utakmice sa tim slajderima ali sam prezadovoljan. Ono sto cete odmah primetiti je da NAJZAD ogroman broj poena dolazi upravo iz mid-range suteva kao u pravom NBA i da timovi koriste taktike mnogo vise, kako u napadu tako i u odbrani cesce idu na zonu ako primete da ste "cold" za 3 poena i slicno.
Eto, znam da sam vas ugusio ovim ogromnim postom ali nece vam skoditi

A cim ne skodi, onda je sigurno i korisno
Ziveli!
Evo linka za slajdere, a za coach profiles videcete na istoj strani pri vrhu dugme "spoiler":
http://www.operationsports.com/foru...-realistic-12mins-hof-tjnigs-sliders-try.html
i linka za player tendencies:
http://www.operationsports.com/foru...9-nogsters-nba2k9-team-player-tendencies.html
P.S. Pisite utiske jer taj lik stalno doradjuje slajdere da bi dostigao savrsenstvo, xexe