Ej ajd mi objasnite taj Association mod.
Cuo sam da ima problema sa ne realnim Trade-ovim u ovoj igri , jel to ima u ovom modu ili u onom sezona , i koja je uopce razlika izmedju ta dva moda.
Pa, u sezoni možeš da trejduješ koga hoćeš, bez ikakvih penala, recimo, uzmeš Bobcats-e i bez ikakvih problema napraviš petorku u sastavu Nash, Bryant, James, Stoudemire, Howard i lešiš koga stigneš.
U Association-u je to malo zeznutije, moraš da brineš o lovi za plate i selllery cap-u, zatim ne možeš da zameniš lošeg igrača sa dobrim, niti igrača istog rejtinga sa onim koji ima manju platu, itd, možeš da poboljšavaš igrače putem treninga, imaš draft, trening kampove...da ne nabrajam.
Napisao sam u ranijem postu da Chris Paul ima "svega" 4 miliona platu, a rejting 99 i za takvog igrača svi daju sve. A Peđa ima rejting od 80, a čak 13 miliona platu (iskustvo, bajo). West ima rejting 88. E, sad, ne možeš da zameniš, recimo, Chris Paula, Peđu i još nekoga za recimo, Nash-a, Stoudemire-a i Barbosu, jer Nash, Barbosa i Stoudemire primaju preko 40 miliona, a Paul, Peđa i još neko ni preko 20, jer bi time skršio sellery cap. Ako igraš sa Sunsima, hoćeš da poboljšaš igrača na 3. (ne mogu trenutno da se setim ko je, ali znam da su tu najlabiji), onda ponudiš svoju trojku i još jednog solidnog igrača za dobrog igrača na poziciji tri i jednog krša. Onda tog krša oslobodiš i uzmeš boljeg free agenta...mislim da ti je donekle jasno.
Počeo sam Association sa Hornetsima i trenutna prva petorka mi je C.Billups, A.Iguodala, C. Anthony, E.Brand i D.Howard, a ostali igrači nemaju veze sa mozgom. Petorka koja razbija, ali me razbija i sellery cap i kad prođe sezona ima da bankrotiram. ,) Ali u tome je i čar ovog moda...
A u tome je i čar igre