CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
Zar ne treba da bude: CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 1, CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 1, a ne minus 1. ?! :trust:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
Zar ne treba da bude: CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 1, CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 1, a ne minus 1. ?! :trust:
Izgleda treba bas jak procesor za ultra players...
Ne treba...
kakva zastajanja? kod mene u 1920x1200 na ultra high sve savrseno klizi, a nije da imam neku high end masinu.
"klizi" je ocigledno postao vrlo rastegljiv pojam.kakva zastajanja? kod mene u 1920x1200 na ultra high sve savrseno klizi, a nije da imam neku high end masinu.
Pa klizi u smislu da ide od 35-50 frejmova (kod mene, u 16*10 rezoluciji, sve high + igraci ultra + 4xaa, vec sam kacio skrinove)...
Pa klizi u smislu da ide od 35-50 frejmova (kod mene, u 16*10 rezoluciji, sve high + igraci ultra + 4xaa, vec sam kacio skrinove)...
E pa kod mene onda sve ultra klizi jer je zakucano na 60 fps, ali ja opet nisam zadovoljan je svaki put kada prenosim loptu slika pomalo secka. Mislim da je ovaj xbox port dosta lose optimizovan.
Ne secka sama igra, nego animacija... Nije to do framerate-a, već do neispeglanosti animacije... Nažalost.
Bas tako! To sam hteo da kazem.Ne secka sama igra, nego animacija... Nije to do framerate-a, već do neispeglanosti animacije... Nažalost.
NastyB
Istina i ja sam mislio do veceras da je ne moguce pobediti Lakerse na njihovom parketu na Hall of Fame.
Ja sam do sada pokusavao to uraditi sa Sunsima na 12 min. cetvrtina i uvek bi me pobedi tako sto bi pogadjali ne moguce suteve , lopte su se u reketu uvek njima odbijale , a moji igraci su masili zicere.
Veceras sam bio Piss off i nakon sto sam izgubio jednu zaigrao sam drugu sa istim ekipama i sve.
Bio sam 10000000% skoncentrisan na odbranu , a u napadu sam koristio neke od Offense Playsa.
Na kraju hop 133 Phoenix - 120 L.A. sa 53 poena Nasha 10 asis. i 50 poena Amarea.Bila je to utakmica za pamcenje i iako sam usao sa -3 u zadnju cetvrtinu odmarao sam najbolje igrace 3-4 minuta ravnopravan bio sa zamjenom , a onda 3 min. pred kraj ubacio u brzinu vise i zahvaljujuci pre svega vrazjem kanadjaninu koji je 4 puta u zadnjoj cetvrtini zabio 2 poena uz dodatno bacanje na kraju sam pobedio.
@ NastyB, ni Rocketsi nisu mnogo gori od Lejkersa, ono je strašno šta su napravili od Minga...
kako cu da iskljucim opciju da kad napravim foul da mi ne izmjeni igraca automatski i stavi ga na klupu. jer to kad uradi nemogu ce ga ubacit kasnije na parket. stavio sam za izmjene manuelno al opet sam izbacuje. to mi se desava samo u associationsu.
Uh, 103 poena Nash-a i Stoudemire-a, a samo 10 asistencija Nash-a.
Sta su ti ostali radili? Samo 30 poena svih ostalih.![]()
Je si video sta su Lakers-i uradili Houston-u pre 10-tak dana 82-111Obrisao sam igru i više je ne igram. Nerviralo me jeste, ali ne i smetalo što Lejkersi imaju 17-16 trojke (Bynam hvata loptu u samom ćošku ekrana, dok se okrenuo već je duboko u publici, ali kao od šale pogađa tricu), a ja 15-0, ali kad sam video da se Derek Fišer zatrči, pregazi Minga kao da ovaj ne postoji, u skoku kao slamku oduva Dejvida Vesta (teško krilo Hornetsa) i zakuca preko Mek Grejdija i pri tom dobije faul, jedan brz Uninstall je naišao.
Igraću ponovo jednog dana. Bacam se na realnije igre, kao što je Fallout 3...
Nepisano je pravilo da ako igrač napravi dve lične u prvoj četvrtini, ili 3-4 u prvom poluvremenu, popase klupu. Kad uđeš u association mod proveri da li su ti izmene nameštene na manuelno, jer settings-i u samoj igri i u modovima se zasebno podešavaju.
Obrisao sam igru i više je ne igram. Nerviralo me jeste, ali ne i smetalo što Lejkersi imaju 17-16 trojke (Bynam hvata loptu u samom ćošku ekrana, dok se okrenuo već je duboko u publici, ali kao od šale pogađa tricu), a ja 15-0, ali kad sam video da se Derek Fišer zatrči, pregazi Minga kao da ovaj ne postoji, u skoku kao slamku oduva Dejvida Vesta (teško krilo Hornetsa) i zakuca preko Mek Grejdija i pri tom dobije faul, jedan brz Uninstall je naišao.
Igraću ponovo jednog dana. Bacam se na realnije igre, kao što je Fallout 3...
Slajderi brate, to je ono sto ti treba, namesti na pro, allstar...
Ja sam Lakers-e opr`o vise puta, a naravno i izgubio.
Naravno malo sam sam modifikovao slajdere uz podosta muka, ali se isplatilo.
Je si video sta su Lakers-i uradili Houston-u pre 10-tak dana 82-111Kobe par blokada nad Mingom,Lakersi sutiraju navise trojki u ligi,poprilicno su dobro uradili stil igre.Nisu ne pobedivi dobijao sam ih sa Pistons-ima par puta
http://www.youtube.com/watch?v=pgS8B_j2GOE
hmm meni se to nikad nije desilo,igram aktivno od kad je igra izasla.Probaj Blue-lightning Sliders definitivno su najbolji,samo racunaj da ne mozes da ocenis slidere na osnovu jedne tekme.Takodje skini coach profiles i player tendenciesProbao sam ih toliko da više ne znam šta mi odgovara. A i obrisao sam igru na neko vreme da se ne nerviram.
Nije stvar što me Lejkersi pobeđuju, već kako. Ok što Kobe lupa rampe uživo, on je jedan od najboljih igrača u NBA, ali u igri Fišer ubi od rampi, gazi kao valjak, a Bynam iz mrtvog ugla iz publike ubacuje trojku bez koske. Fišer polaže "iz pete" lagano skakućući, nema veze što Ming, Artest i T-Mek istovremeno skaču u blok i, naravno, ni jedan ne blokira, dok Gasol u jednoj sekundi lupa rampu na zakucavanje sa pet metara razdaljine. O tome da u utakmici imaju 17-16 trojke, preko 25 rampi i procenat šuta od 76%... pa da igraju sa ekipom Donje Šušovke ne bi to napravili, a kamoli sa Hjustonom!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari