Šta je novo?

Nba 2k9

CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1

Zar ne treba da bude: CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 1, CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 1, a ne minus 1. ?! :trust:

kakva zastajanja? kod mene u 1920x1200 na ultra high sve savrseno klizi, a nije da imam neku high end masinu.

kakva zastajanja? kod mene u 1920x1200 na ultra high sve savrseno klizi, a nije da imam neku high end masinu.

I ja govorim da je ovo dovoljno dobro portovana i optimizovana igra.
Ako sve ne leti u 60 FPS-a odmah problem , a nekad je i 25 bilo dovoljno.
Ja imam 30 i priznajem da u pojedinim trenucima primetim manjak FPS-a , ali ne toliko da se to odrazava na igrivost , da je tako onda Crysis , Oblivion , Mafiu itd... nebi nikad ni odigrao.

Pa klizi u smislu da ide od 35-50 frejmova (kod mene, u 16*10 rezoluciji, sve high + igraci ultra + 4xaa, vec sam kacio skrinove)...

Pa klizi u smislu da ide od 35-50 frejmova (kod mene, u 16*10 rezoluciji, sve high + igraci ultra + 4xaa, vec sam kacio skrinove)...

Nije problem u fpsu, kada iskljucim vsync bude i oko 70-80 ali i tada igra nije potpuno tecna ako su players na ultra.

Kod mene kada se iskljuci vsync dolazi do cepanja ekrana po sredini na trenutke.

Probajte sa defragmentacijom hdd-a jer koliko sam video reloaded verzija instalira gomilu malih fajlova, ima ih mnogo. A koliko sam uspeo da vidim dosta podataka se cita sa samog harda u toku igre. Moj hdd je non stop aktivan.

Poslednja izmena:

E pa kod mene onda sve ultra klizi jer je zakucano na 60 fps, ali ja opet nisam zadovoljan je svaki put kada prenosim loptu slika pomalo secka. Mislim da je ovaj xbox port dosta lose optimizovan.

E pa kod mene onda sve ultra klizi jer je zakucano na 60 fps, ali ja opet nisam zadovoljan je svaki put kada prenosim loptu slika pomalo secka. Mislim da je ovaj xbox port dosta lose optimizovan.

A šta je tu nedostatak? Deset veoma realističnih košarkaša sa dresovima koji lelujaju, klupe na kojima svi nešto rade, pokazuju i dobacuju, teren visokog sjaja na kojem se preslikavaju pokretne reklame i svetlosni efekti sa tribina, a tribine pune low-poligonalnih ljudi koji različito navijaju...i loše je portovano/optimizovano, jer kad se zaletiš sve to secka malo na rezoluciji od 1680x1050 ??!!! Stvarno smo ponekad razmaženi...

Ne secka sama igra, nego animacija... Nije to do framerate-a, već do neispeglanosti animacije... Nažalost.

Ne secka sama igra, nego animacija... Nije to do framerate-a, već do neispeglanosti animacije... Nažalost.

Mislim da ste nasli iglu u pastu sjena ,skoro sve je OK u igri i nema smisla sad govoriti kako ugodjaj kvari (mozda nekom , ali mislim da vecini ne) Freamrate na 50 FPS-a.
Pa kako tek izgledaju ostale sportske igre recimo , dok sam igrao Fifi (sada vise ne hvala bogu) imao bih osjecaj da se u pojedinim trenucim preskoci po 100 FPS-a iako je on bio zakucan na 50.

Dobro, ali to je sitnica na koju se brzo navikneš. Ono što mene STRAŠNO nervira je kako su i koliko Lejkersi nabiflovani. Evo, malopre sam se, u Association modu, sa Hjustonom, 3/4 nosio ravnopravno, a onda u 4. četvrtini (trajanje 5. minuta) su me dobili 28:3!!!! Moj procenat šuta 5% (1-20), jedan jedini koš sam dao zakucavanjem Mek Grejdija, jednim od pet, jer su ostala četiri zakucavanja blokirali!!!!! Ming nije pogađao ni onda kad je rukom dodirivao obruč, Lejkersi imali 16 (!!!!!!) rampi samo u jednoj četvrtini, a šutirali su tako da mi se činilo da će ako pogodim nekog igrača Lejkersa u glavu lopta da se odbije u koš. Čak je i kilavi Odom ubacio tri trojke bez promašaja, a o ostalima da ne pričam. A jednom sam sa Ronom Artestom krenuo u kontru, došao potpuno sam na pola metra od koša, šutirao, omašio, skočio i uzeo loptu, lepo se namestio i, naravno, opet omašaj i to od igrača koji ima 88 na šut iz blizine. Protiv Lejkersa kao da, odjednom, vodim tim paraplegićara, a ne "Rakete".
I to je JEDINA stvar koja mi STRAŠNO SMETA u ovoj igri.

Poslednja izmena:
@ NastyB, ni Rocketsi nisu mnogo gori od Lejkersa, ono je strašno šta su napravili od Minga...

NastyB

Istina i ja sam mislio do veceras da je ne moguce pobediti Lakerse na njihovom parketu na Hall of Fame.
Ja sam do sada pokusavao to uraditi sa Sunsima na 12 min. cetvrtina i uvek bi me pobedi tako sto bi pogadjali ne moguce suteve , lopte su se u reketu uvek njima odbijale , a moji igraci su masili zicere.
Veceras sam bio Piss off i nakon sto sam izgubio jednu zaigrao sam drugu sa istim ekipama i sve.
Bio sam 10000000% skoncentrisan na odbranu , a u napadu sam koristio neke od Offense Playsa.
Na kraju hop 133 Phoenix - 120 L.A. sa 53 poena Nasha 10 asis. i 50 poena Amarea.Bila je to utakmica za pamcenje i iako sam usao sa -3 u zadnju cetvrtinu odmarao sam najbolje igrace 3-4 minuta ravnopravan bio sa zamjenom , a onda 3 min. pred kraj ubacio u brzinu vise i zahvaljujuci pre svega vrazjem kanadjaninu koji je 4 puta u zadnjoj cetvrtini zabio 2 poena uz dodatno bacanje na kraju sam pobedio.

Poslednja izmena:
kako cu da iskljucim opciju da kad napravim foul da mi ne izmjeni igraca automatski i stavi ga na klupu. jer to kad uradi nemogu ce ga ubacit kasnije na parket. stavio sam za izmjene manuelno al opet sam izbacuje. to mi se desava samo u associationsu.

NastyB

Istina i ja sam mislio do veceras da je ne moguce pobediti Lakerse na njihovom parketu na Hall of Fame.
Ja sam do sada pokusavao to uraditi sa Sunsima na 12 min. cetvrtina i uvek bi me pobedi tako sto bi pogadjali ne moguce suteve , lopte su se u reketu uvek njima odbijale , a moji igraci su masili zicere.
Veceras sam bio Piss off i nakon sto sam izgubio jednu zaigrao sam drugu sa istim ekipama i sve.
Bio sam 10000000% skoncentrisan na odbranu , a u napadu sam koristio neke od Offense Playsa.
Na kraju hop 133 Phoenix - 120 L.A. sa 53 poena Nasha 10 asis. i 50 poena Amarea.Bila je to utakmica za pamcenje i iako sam usao sa -3 u zadnju cetvrtinu odmarao sam najbolje igrace 3-4 minuta ravnopravan bio sa zamjenom , a onda 3 min. pred kraj ubacio u brzinu vise i zahvaljujuci pre svega vrazjem kanadjaninu koji je 4 puta u zadnjoj cetvrtini zabio 2 poena uz dodatno bacanje na kraju sam pobedio.

Uh, 103 poena Nash-a i Stoudemire-a, a samo 10 asistencija Nash-a.
Sta su ti ostali radili? Samo 30 poena svih ostalih. :p

@ NastyB, ni Rocketsi nisu mnogo gori od Lejkersa, ono je strašno šta su napravili od Minga...

Da, ali Ming je najbolji centar u NBA, a opet mi je u toj utakmici mašio ono što treba da se pogodi žmurećki, bukvalno sa 10 santimetara je mašio obruč, dok su neki užas strelci kao što je Odom imali 100% šut, pogađao je odakle god je šutirao, iako je Artest stalno pravio (uzaludne) blokade. Fišer sa svojih 190 je kao od šale polagao između Minga, Artesta i Mek Grejdija koji zajedno pokušavaju da ga zaustave, ali kao da su duhovi, dok čim krenem na zakucavanjem sa T-Mekom, Gasol stiže da zablokira zakucavanje iako je bar 5 metara udaljen od ovoga. To je kao kad bi ja sa svojih metar kilograma sustigao Mesija i oduzeo mu loptu. ,)

kako cu da iskljucim opciju da kad napravim foul da mi ne izmjeni igraca automatski i stavi ga na klupu. jer to kad uradi nemogu ce ga ubacit kasnije na parket. stavio sam za izmjene manuelno al opet sam izbacuje. to mi se desava samo u associationsu.

Nepisano je pravilo da ako igrač napravi dve lične u prvoj četvrtini, ili 3-4 u prvom poluvremenu, popase klupu. Kad uđeš u association mod proveri da li su ti izmene nameštene na manuelno, jer settings-i u samoj igri i u modovima se zasebno podešavaju.

Uh, 103 poena Nash-a i Stoudemire-a, a samo 10 asistencija Nash-a.
Sta su ti ostali radili? Samo 30 poena svih ostalih. :p

Pa ta dvojica su daleko najbolji u Sunsima (pogotovo Amare) , a 10 asistencija nije malo s obzirom koliko je postigao poena , ostali su bili vise zaduzeni za odbranu (Raja Bell - Kobe Bryant , Shaq - Celi reket).
Sa Amareom je lako postici 40 poena , ali s Nashom je vrlo tesko jer ako promasi 2-3 suta gotovo je a da ne govorim kako lako prima blokadu , dok Amare ako i promasi sut lako je s njim ici na Dunk ili polaganje i eto ga opet u formi.

Obrisao sam igru i više je ne igram. Nerviralo me jeste, ali ne i smetalo što Lejkersi imaju 17-16 trojke (Bynam hvata loptu u samom ćošku ekrana, dok se okrenuo već je duboko u publici, ali kao od šale pogađa tricu), a ja 15-0, ali kad sam video da se Derek Fišer zatrči, pregazi Minga kao da ovaj ne postoji, u skoku kao slamku oduva Dejvida Vesta (teško krilo Hornetsa) i zakuca preko Mek Grejdija i pri tom dobije faul, jedan brz Uninstall je naišao.
Igraću ponovo jednog dana. Bacam se na realnije igre, kao što je Fallout 3...

Obrisao sam igru i više je ne igram. Nerviralo me jeste, ali ne i smetalo što Lejkersi imaju 17-16 trojke (Bynam hvata loptu u samom ćošku ekrana, dok se okrenuo već je duboko u publici, ali kao od šale pogađa tricu), a ja 15-0, ali kad sam video da se Derek Fišer zatrči, pregazi Minga kao da ovaj ne postoji, u skoku kao slamku oduva Dejvida Vesta (teško krilo Hornetsa) i zakuca preko Mek Grejdija i pri tom dobije faul, jedan brz Uninstall je naišao.
Je si video sta su Lakers-i uradili Houston-u pre 10-tak dana 82-111:p Kobe par blokada nad Mingom,Lakersi sutiraju navise trojki u ligi,poprilicno su dobro uradili stil igre.Nisu ne pobedivi dobijao sam ih sa Pistons-ima par puta:)

http://www.youtube.com/watch?v=pgS8B_j2GOE

Poslednja izmena:
Nepisano je pravilo da ako igrač napravi dve lične u prvoj četvrtini, ili 3-4 u prvom poluvremenu, popase klupu. Kad uđeš u association mod proveri da li su ti izmene nameštene na manuelno, jer settings-i u samoj igri i u modovima se zasebno podešavaju.

da ali on meni izbaci nakon prvog fuola igraca i nemoze uci do kraja utakmice :trust: al to mi je izgleda samo u associoation modu. a na pocetku nemoze se izabrat automatski ili manuelno mjnjenjanje igraca. ima samo ono za rotation ili fateg jedino kasnije kad pocne associoation mod al tad nece da da uvazi funkice : subbtitution manuelno jer kad stavim on opet promjeni igraca automatski nakon faula :mad:

Slajderi brate, to je ono sto ti treba, namesti na pro, allstar...
Ja sam Lakers-e opr`o vise puta, a naravno i izgubio.
Naravno malo sam sam modifikovao slajdere uz podosta muka, ali se isplatilo.

Slajderi brate, to je ono sto ti treba, namesti na pro, allstar...
Ja sam Lakers-e opr`o vise puta, a naravno i izgubio.
Naravno malo sam sam modifikovao slajdere uz podosta muka, ali se isplatilo.

Probao sam ih toliko da više ne znam šta mi odgovara. A i obrisao sam igru na neko vreme da se ne nerviram.

Je si video sta su Lakers-i uradili Houston-u pre 10-tak dana 82-111:p Kobe par blokada nad Mingom,Lakersi sutiraju navise trojki u ligi,poprilicno su dobro uradili stil igre.Nisu ne pobedivi dobijao sam ih sa Pistons-ima par puta:)
http://www.youtube.com/watch?v=pgS8B_j2GOE

Nije stvar što me Lejkersi pobeđuju, već kako. Ok što Kobe lupa rampe uživo, on je jedan od najboljih igrača u NBA, ali u igri Fišer ubi od rampi, gazi kao valjak, a Bynam iz mrtvog ugla iz publike ubacuje trojku bez koske. Fišer polaže "iz pete" lagano skakućući, nema veze što Ming, Artest i T-Mek istovremeno skaču u blok i, naravno, ni jedan ne blokira, dok Gasol u jednoj sekundi lupa rampu na zakucavanje sa pet metara razdaljine. O tome da u utakmici imaju 17-16 trojke, preko 25 rampi i procenat šuta od 76%... pa da igraju sa ekipom Donje Šušovke ne bi to napravili, a kamoli sa Hjustonom!!

Nije što sam pobedio Lejkerse sa 65-45 (i ostavio Bryanta na 5 poena), ali Wonderlandovi slajderi su stvarno dobri :) Jedino što sam povećao kontrolu lopte nazad na 50 - bez toga, niko osim najboljih igrača nije mogao da uradi bilo kakav dribling.

Probao sam ih toliko da više ne znam šta mi odgovara. A i obrisao sam igru na neko vreme da se ne nerviram.

Nije stvar što me Lejkersi pobeđuju, već kako. Ok što Kobe lupa rampe uživo, on je jedan od najboljih igrača u NBA, ali u igri Fišer ubi od rampi, gazi kao valjak, a Bynam iz mrtvog ugla iz publike ubacuje trojku bez koske. Fišer polaže "iz pete" lagano skakućući, nema veze što Ming, Artest i T-Mek istovremeno skaču u blok i, naravno, ni jedan ne blokira, dok Gasol u jednoj sekundi lupa rampu na zakucavanje sa pet metara razdaljine. O tome da u utakmici imaju 17-16 trojke, preko 25 rampi i procenat šuta od 76%... pa da igraju sa ekipom Donje Šušovke ne bi to napravili, a kamoli sa Hjustonom!!
hmm meni se to nikad nije desilo,igram aktivno od kad je igra izasla.Probaj Blue-lightning Sliders definitivno su najbolji,samo racunaj da ne mozes da ocenis slidere na osnovu jedne tekme.Takodje skini coach profiles i player tendencies :)

@forsaken demon ok su ti slideri ali mi se cini da su ovi bolji opet zavisi i na kojoj tezini se igra.:)

Poslednja izmena:
Počeo sam sezonu, tako da više nemam želju da ih menjam. Igram na Pro nivou, i ostajem na njemu, kakvi god da mi budu rezultati.

Vrh Dno