Šta je novo?

Nba 2k9

Da kazem da sam probao slidere koje je kjager postavio na predhodnoj stranici i da mi se na prvi pogled svidjaju (moze i bolje ali...).

Za preporuku bih dao te slidere i utakmicu Boston (away) - L.A. Lakers (home) gde ste vi Boston na Hall of Fame i 12 min. cetvrtina.
Meni je to bila najbolja utakmica koju sam dosad odigrao , a zavrsilo je Boston 129 - L.A. Lakers 130.

Da kazem da sam probao slidere koje je kjager postavio na predhodnoj stranici i da mi se na prvi pogled svidjaju (moze i bolje ali...).

Za preporuku bih dao te slidere i utakmicu Boston (away) - L.A. Lakers (home) gde ste vi Boston na Hall of Fame i 12 min. cetvrtina.
Meni je to bila najbolja utakmica koju sam dosad odigrao , a zavrsilo je Boston 129 - L.A. Lakers 130.

Meni je brate mnooogo igrati 12 min. cetvrtinu, tj. kao u stvarnosti, 6-7 min. plafon, ipak je ovo igrica koliko god dobra bila, ovo nije i ne moze biti stvarnost.
Tako barem ja gledam na sve igrice na comp-u, konzoli ili necem trecem.
Pa kad bih igrao sa drugarom 48 min. jednu utakmicu (tj. i vise, mozda i sat vremena), smorili bi se do bola.
Poenta je odigrati vise utakmica (5-6) za jedno vece, a ne jednu jedinu, eventualno dve. :wave:

Poslednja izmena:
Meni je brate mnooogo igrati 12 min. cetvrtinu, tj. kao u stvarnosti, 6-7 min. plafon, ipak je ovo igrica koliko god dobra bila, ovo nije i ne moze biti stvarnost.
Tako barem ja gledam na sve igrice na comp-u, konzoli ili necem trecem.
Pa kad bih igrao sa drugarom 48 min. jednu utakmicu (tj. i vise, mozda i sat vremena), smorili bi se do bola.
Poenta je odigrati vise utakmica (5-6) za jedno vece, a ne jednu jedinu, eventualno dve. :wave:

Sta ces meni je zanimljivije odigrati jednu protiv kompa ovako 12 min. jer se bas uzivim u timove i igrace.
Protiv ljudskog protivnika i ja igram manje , ali protiv kompa mi je uzitak igrati 12 min. jer onda bas imam vremena da sam protumacim njegovu igru i svoju pa onda korektujem i prepravljam kao na pravoj utakmici.

Zamisli kada bi igrao pes ili fifu na 45 min. poluvreme + nadoknada vremena, ajjjoooj! :wall:

Poslednja izmena:
Zamisli kada bi igrao pes ili fifu na 45 min. poluvreme + nadoknada vremena, ajjjoooj! :wall:

Stvar je sto bi tada rezultat bio 41-55 sto je nerealno , ali ovde ako se igra na Hall of Fame i ako si dobar igrac rezultat je 120-130 sto je skoro pa realan rezultat.
Opet stvar izbora ja opet kazem probaj pa ako ti se ne svidi nadji ono sto ti valja , ali ja uzivam u Boston - Lakers ili Phoenix - Lakers na Hall of Fame 12 min.Odigras jednu ali se zato izigras i uživiš.

Koristim ove Wonderland slajdere, prva utakmica je bila OK, u drugoj je AI šutirao 37 bacanja i pogodio 34...a od tog neverovatnog broja faulova, barem 90% su napravili igrači koje ja nisam kontrolisao, što je užasno frustrirajuće.

Ja sam do malopre koristio te Wonderland slajdere, dok malopre nisam sa lejkersima imao sut za tri poena 17:1. CPU je imao 16:2 cini mi se. Brajant nije mogao apsolutno nista da pogodi. Sad isprobavam neke druge.

Evo Wonderland slajdera, malo modifikovanih sa moje strane. Uzeti su wonderland 4.1 slajderi i rosteri sa ubacenim coaching slajderima.

Napomena: ovo je za Hall of Fam i 12 min quater. Game speed 50, free throw difficulty 65

Prilozi

• Desktop.rar
    283.1 KB · Pregleda: 34
Ja ću se još malo mučiti sa tom defaultom varijantom Wonderlandovih slajdera (s tim što sam isključio clutch factor, koji je u stvari catch-up logic). Nije mi jasno zbog čega je napravio da AI ima toliku prednost u ofanzivnom skoku (11 na prema moja 4 u zadnjem meču) kao i zašto svim igračima koji nemaju minimalnu ocenu A- za handling konstantno ispada lopta iz ruke prilikom driblinga...u New Orleansu kojeg vodim to je jedino Chris Paul, koji se povredio na 3-4 nedelje :(

Opet, ima i dobrih stvari, pošto je procenat šuta definitivno realniji - po defaultu, svi pogađaju sve a sada čak i LeBron promašuje ako ga neko dobro čuva.

Zvuči filozofski, ali ne postoje odlično urađeni slajderi, zato što ih svako prilagođava svom stilu igre...bilo bi sjajno da je 2K Sports odradio bolje default slajdere umesto što to nama uvaljuje.

TOP 3 PLAYS nema veze s' mozgom :)
I Action Replay su lose odradili...kamera je suvise blizu i suvise je brza!
Slidere sam namestio i prilicno sam zadovoljan!Sest poraza za redom, ali je do mene :)

Poslednja izmena:
Aaa koji bag ne verujem!Drzite dugme za Intentional faul kada ste u odbrani i lika sa loptom savatavaju na prepad vasi igraci i uz pretnju pistoljem mu oduzimaju loptu, dok sudija ne svera nista!Svima koji su igrali beton ligu ovo je poznati scenario :) !

Pisao sam o tom bagu...potrebno je da obrišeš settings, i sve će biti OK.

[YOUTUBE]xRLNpKidrPY&fmt=6[/YOUTUBE]

Skuzite loptu, al je poludela :D

Штета

Ја сам, нажалост, морао да обришем игру јер никако није хтела да проради на џојпеду :wall:, а на тастатури да играм не пада ми напамет :(.

Ko je gledao preksinoc Rockets@Lakers,kakva tekma.Sta je Kobe radio Ming-u:p

Ја сам, нажалост, морао да обришем игру јер никако није хтела да проради на џојпеду :wall:, а на тастатури да играм не пада ми напамет :(.

Meni isto nije hteo da radi, ali mogao sam da podesim kontrole koje posle nisam mogao da koristim :wall:

Ortak je prvi pokrenuo igru i igrao na tastaturi. Izbrisao sam sve iz "Aplication Data" foldera, startovao igru i upisao ime profila sa dzojpedom. Od tad radi :wave:

Mada, ja imam neku drljavu verziju, meni secka samo tako :whip:

EDIT: "meni" = game menu

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]xRLNpKidrPY&fmt=6[/YOUTUBE]

Skuzite loptu, al je poludela :D

Ovo pokazuje po meni najbolju stranu ove igre a to jest ne skriptovana fizika lopte.
Ovo je jako kompleksna situacija i moguca je i u stvarnosti (i meni se dogodilo par puta) , a ovde je uradjena sjajno kao i sve ostalo vezano za ulazak lopte u kos.

imate li vi ovakvih bagova?
sasa1kh3.png

Sto godina nisam igrao neku igru košarke.
Možda to nije ni bilo na PC,više se i nesećam.
Probao sam pre 2 godine jednu,mislim da ju je pravio EA games ali sam brzo odustao.

Pročitao sam reči hvale za ovu igru svuda,i aj da probam.
Navikavanje na osnovne komande nije dugo,20-tak minuta.
Grafika je ok,atmosfera dobra,publika....ma kompletna igra.
Niam očekivao da će biti baš ovako dobra.Paljevina žešća.

Preporučujem svim početnicima u ovoj vrsti igara.Ne moraju da se razmišljaju,slobodno neka zaigraju ovo i neće se pokajati.

Da li se nekom desilo da skoči u odbrani i uhvati loptu ispod koša, a sviraju mu goaltending? Meni se desilo par puta, totalni debilizam, pošto lopta nije ni bila blizu obruča u tom trenutku.

A sinoć igram i presječe mi komp loptu i ispade im lopta na parket i zaustavi se pored aut linije, i sad pokušavaju 2 moja i 2 kompjuterska igrača da je uzmu i ne mogu, pa ne mogu - isteče vrijeme za napad i još ispiše da je lopta za mene, a dodijeliše je kompu :d

imate li vi ovakvih bagova?
sasa1kh3.png

Hm, ne vidim nekakav značajan bug. Ne znam zašto nisi podesio podešavanja na metrički sistem (santimetri i kilogrami), tako da mogu da pretpostavim da je taj lik sa 6"10 stopa visok 1,86 metara i nikako ne može da bude centar.
Ionako je generički napravljen, ima "kvalitet" 67 sa +1, što znači da u mom timu ne bi zaigrao u sledećih par godinica :smoke: , a uvek postoji šema trejda, tako da drugi mogu da se bakću sa tim.
Ja imam gori problem u Association modu, kad god uđem u TRADE, miš ne funkcioniše, tako da ne mogu da menjam timove i biram igrače za trejd. Uf, samo da mi stigne prokleti original...

Poslednja izmena:
Da li se nekom desilo da skoči u odbrani i uhvati loptu ispod koša, a sviraju mu goaltending? Meni se desilo par puta, totalni debilizam, pošto lopta nije ni bila blizu obruča u tom trenutku.

A sinoć igram i presječe mi komp loptu i ispade im lopta na parket i zaustavi se pored aut linije, i sad pokušavaju 2 moja i 2 kompjuterska igrača da je uzmu i ne mogu, pa ne mogu - isteče vrijeme za napad i još ispiše da je lopta za mene, a dodijeliše je kompu :d

Uh, to se i meni desava jako cesto, privremeno resenje dok ne izadje neki patch je da ne skacem uopste bas kada sam ispod samog kosa, a lopta je na (kod) obrucu, jer sudija svaki put svira goaltending. :wall:

Poslednja izmena:
I mene nervira to kada bez razloga sviraju goaltending i offensive interfirance ali najvise me nervira kada pored terena izsvestava Seril Miler pa ti ona reklama fino prekrije monitor u sred napada :mad:.
Kada stavimo ove sitnice po strani igra je stvarno vrh i neverovatno je koliko raznovrsnih stilova suteva ima npr. draftovao sam nekog pleja u asocijaciji i odusevio sam se kada sam video da izvodi slobodna bacanja kao Radivoje Korac :)

Ja imam gori problem u Association modu, kad god uđem u TRADE, miš ne funkcioniše, tako da ne mogu da menjam timove i biram igrače za trejd. Uf, samo da mi stigne prokleti original...

Cekaj igras na tastaturi? Ja na gamepadu nemam nikakvih problema sa Trade-om,negde sam procitao da se neko zali na isti problem ali nema sanse da se setim. :)

пробајте ово чудо на 24" монитору у 1920х1200 :) као да играм потпуно нову игру, и што је најбоље све клизи и на мојој просечној машини. одлична оптимизација, игра године по мени.

Nazad
Vrh Dno