Imas sad 2 glasa da biras, jedan je taj stari, a drugi je novi, i nema tih dosadnih konferencija, eventualno na poluvremenu intervju sa onom likusom, sve ostalo su cinematici
nije da nema konferencija, ima ih ali dosta manje i to je super prilagodjeno, kad sam upao i prvu petorku i kad sam bio igrac meca bio sam i pozvan na kzs sto je nekako realno, i zato se dobijaju vise pitanja, dodatak su izjave na terenu i razgovori sa saigracima u tunelu koji dizu hemiju, ne svidja mi se sto me ubacuju u tim koji sam stavio da mi je omiljen, volim tamo da odem kad napredujem, i zbog toga sada nemam sanse da igram plejof jer sam stalan ugovor dobio posle 50ak utakmica.. takodje ne mogu da nadjem opciju za simulation games quarter length pa ostali timovi igraju po 12min cetvrtine i igraci imaju 30p po mecu dok u mojim mecevima od 6min koliko od uvek igram pada mnogo manje pa su statsi bezvezni.. ako neko nadje podesavanje neka napise.. slozio bih se da je sve mnogo napredovalo u odnosu na proslu godinu, gameplay i grafika, ali next gen mi je doneo i ''ruzno'' poboljsanje u izgledu igraca, pa su face sad priblizne realnim ali ne dovoljno i izgledaju odvratno, vise mi odgovaraju oni old school modeli likova