- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
Da li postoji mogucnost razlicitog konfigurisanja dva ista joypad-a i kako?
Ja pokušavam već dugo sa dva ista džojpeda i ne uspevam.
Da li postoji mogucnost razlicitog konfigurisanja dva ista joypad-a i kako?
Ja pokušavam već dugo sa dva ista džojpeda i ne uspevam.![]()
Ljudi kako vama radi online u ovoj igri ?!
Ja ne znam kako bi ga opisao, a da ne upotrebim 20,30 psovki !
Ovo je katastrofalno, krecu se ko retardi, ko da su mrtvi pijani.
Zasto se bre igraci ne ponasaju kao u singlu ?!
Na koju foru se prijavljujes za League Pass? Ja sam sinoc pokusao preko nba game time android app ali mi nije proslo.
Na koju foru se prijavljujes za League Pass? Ja sam sinoc pokusao preko nba game time android app ali mi nije proslo.
Igrao sam bas dosta, mogao bih da nabrojim gomilu mana ali moram da pohvalim i da je nevidjeno igrivo, narucito u drustvu, odlicna zabava. Morao sam malo slajdere da nastimam da ne seku bas toliko lopti i da malo bolje igraju odbranu da mi ne bi drugari bas svaki kos dali na ulaz. Ipak mi najvise smeta kada komp resi da moras da izgubis pa makar i na najgluplji nacin. Lepo sam odigrao 2/3 sezone na 12 min, imao odlican skor, ali kad je igra resila da udjem u crnu seriju i krenem redom da gubim vise nisam mogao. To nije zdravo koliko mi je zivaca uzela ova igra. Usledio je uninstall.
Juče se uželeh igre, instalirao je, ubacio sve one Kovine zezancije, izabrao Netse, doveo Rudi Geja i Džoša Smita, prva utakmica protiv Detroita. Sa Deronom pošaljem Stakija po burek, potpuno sam na ulazu i, naravno, pogađam donji deo obruča. Kupi je Hamilton i kreće, sustižem ga sa Lopezom, ovaj sasvim *****ski sa 7-8 metara šutira, lopta prolazi kroz šaku Lopeza i, naravno, bez koske ulazi u koš, pritiskam Alt+F4, uninstall i nikad više...do NBA 2K12. Za manje od pola minuta igra me je od nekoga ko je silno želeo da je zaigra pretvorila u nekoga ko više nikad ne želi da je pogleda...
Imam samo jednu rec, a to su dve reci : probajte L1+RSTICK !!!
Sta s tim ?
Meni je otvorilo novu dimenziju u napadu. Ranije je bilo ili onaj kilavi prodor(polaganje)-samo desna pecurka, ili kucanje-turbo+desna pecurka ili sut. Na ovaj nacin iznudjujem mnogo vise faulova. Posto ga ranije nisam koristio (European hot-step) zadivio sam se njegovom efikasnoscu. Pogotovo sa igracima na pozici 1 i 2. Recimo Parker je nezaustavljiv sa L1+right analog.
Eto samo to. Reko da podelim sa onima koji ne znaju...
:wave:
Stvarno bolje pogadjaju, u cemu je fora ?!
Sad kad se namestim na trojku, ako se ona skala ispod igraca napuni, i drzim taman koliko treba, nema sanse skoro da promasim, tj procenat bude realan za dobre i izgradjene pozicije. Naravno sa igracima koji imaju dobru ocenu za 3PT sut.
Ja sam bio malo nejasan. Kod kombinacije L1+Right analog sam mislio iskljucivo na prodor, a ne na sut sa distance. A ona skala, koliko ja znam, predstavlja indikator koliko je igrac dobar sa te pozicije i ona je staticna-menja se samo u zavisnosti od pozicije.
Hm, pa L1(clutch)+sut dok igrac stoji bi trebalo da je sut od tablu? Onaj dvokorak je dobar, al' cesto ne potrefim pa mi u sred kontre igrac stane :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari