Šta je novo?

NBA 2K11

Ja pokušavam već dugo sa dva ista džojpeda i ne uspevam. :)

Imam dva identicna SpeedLinka i sada ortak je navikao da sut bude na krug, a ja na "kocku". Kod konfiguracije postoji samo biranje izmedju Tastature i Joypad SpeedLink-a. Promenim konfiguraciju dugmica za jedan joypad on ga automatski preslika i na drugi sto je imbecilno. Kako ovo resiti ima li neko ideju?

Drugar igra my player na sirovoj igri(samo oficijelni patch),ako bih poubacivao sve one dodatke za cf,arene,patike,novi roster(licno koristim Kova sa svim dodacima) itd,da li bi mu se nesto sjebalo?

Gde ima najjeftinije da se kupi original i da li neko zna cenu? Kod nas sam nasao za 4.5k i 4k dinki...

Ljudi kako vama radi online u ovoj igri ?!
Ja ne znam kako bi ga opisao, a da ne upotrebim 20,30 psovki !
Ovo je katastrofalno, krecu se ko retardi, ko da su mrtvi pijani.
Zasto se bre igraci ne ponasaju kao u singlu ?!

NBA sajt pravi promociju usluge League Pass, mozete od 11.4-14.4 gledati uzivo tekme u fullHD kvalitetu, takodje mogu se i do 4 tekme gledati.
Obavezno probati za sve ljubitelje NBA kosarke.
Inace ceo playoff da se ovako gleda kosta 62e.

Na koju foru se prijavljujes za League Pass? Ja sam sinoc pokusao preko nba game time android app ali mi nije proslo.

Ljudi kako vama radi online u ovoj igri ?!
Ja ne znam kako bi ga opisao, a da ne upotrebim 20,30 psovki !
Ovo je katastrofalno, krecu se ko retardi, ko da su mrtvi pijani.
Zasto se bre igraci ne ponasaju kao u singlu ?!

Svima je tako. MP na PC-u izgleda k'o NBA Live 2005 :D Navodno treba prvo uraditi benchmark pa onda igrati online, ja uradio sve kako treba i nista...

Na koju foru se prijavljujes za League Pass? Ja sam sinoc pokusao preko nba game time android app ali mi nije proslo.

Za ove dz akcije valjda treba samo da se registrujes na njihovom sajtu.

Pobrkao si neke stvari. :)
NBA Game time ti je app za Android koje nema na nasem Marketu.

LEague pass na samom sajtu se otvara jednostavnom registracijom, evo ja gledam full HD snimak Miami Boston. :)

Pa znam sta je, nego sam bas sinoc.citao da uz app moze da se doplati za league pass i gledas na telefonu. Probacu na sajtu sada :)
Off:
Gledah Cikago sinoc i najava za majami-boston kao sledece kad ono trt tenis pustili :p

Postoji li igra koja moze vise da iznervira od ove ?!
Dal je mogu da i dalje furaju ovakvo retardirano nerealno kretanje, totalno besmislenu statistiku (*** Rondo mi pogodi 8/8 slobodnjake, to u zivotu nije uradio) ?
Ramena igracka izgledaju ko da imaju krst na sebi, uzasno nerealno.
Igranje na netu je uzas! Toliko se jos sporije krecu da je nemoguce igrati, doslo mi da otresem i gamepad i PS3 o pod koliko sam poludeo u par navrata!
*** najgore sto pratim NBA godinama, igram rekreativno basket, znam sta moze, sta ne, ovaj basket je pisanje po svemi pravilima kosarke i realnosti uopste.

Jel ste menjali slidere ? Ja sam tako koliko toliko dobio realniju igru, odigrao sam dobar plaotoff protiv kompa.

Igrao sam bas dosta, mogao bih da nabrojim gomilu mana ali moram da pohvalim i da je nevidjeno igrivo, narucito u drustvu, odlicna zabava. Morao sam malo slajdere da nastimam da ne seku bas toliko lopti i da malo bolje igraju odbranu da mi ne bi drugari bas svaki kos dali na ulaz. Ipak mi najvise smeta kada komp resi da moras da izgubis pa makar i na najgluplji nacin. Lepo sam odigrao 2/3 sezone na 12 min, imao odlican skor, ali kad je igra resila da udjem u crnu seriju i krenem redom da gubim vise nisam mogao. To nije zdravo koliko mi je zivaca uzela ova igra. Usledio je uninstall.

Ima li negde kako je najbolje podesiti slidere ? Jer ovako po defaultu ne vredi ni igrati, samo se nerviram jer znam da nije niti realno niti moguce.

Igrao sam bas dosta, mogao bih da nabrojim gomilu mana ali moram da pohvalim i da je nevidjeno igrivo, narucito u drustvu, odlicna zabava. Morao sam malo slajdere da nastimam da ne seku bas toliko lopti i da malo bolje igraju odbranu da mi ne bi drugari bas svaki kos dali na ulaz. Ipak mi najvise smeta kada komp resi da moras da izgubis pa makar i na najgluplji nacin. Lepo sam odigrao 2/3 sezone na 12 min, imao odlican skor, ali kad je igra resila da udjem u crnu seriju i krenem redom da gubim vise nisam mogao. To nije zdravo koliko mi je zivaca uzela ova igra. Usledio je uninstall.

K'o da sam ja napisao post :) Zna stvarno da iznervira kad ti AI bukvalno namesta da izgubis, to sto se tad desava je bukvalno nemoguce da se desi IRL, bizarne situacije. Recimo ja igram na Knicksima protiv Miamia, vodim celu utakmicu i naravno stignu me pred kraj, i minut do kraja kad se lomio rezultat odjednom mi Horfordu sudi kretanje u bloku, uzmem da premotam replay, sve regularno, i sto je najgore, ja nisam ni zvao pik... I posle imam napad za izjednacenje i drugi produzetak, Hinrich sam i umesto da sutne on krene na roling i opali horog levom rukom i naravno lopta izadje iz kosa... Da jos dodam to, da sam povredio LeBrona negde na pola utakmice, pre toga je sutao 2-8, od kako se povredio nije mogao da promasi... Al' suzdrzavam se od nerviranja koliko je to moguce, al' toliko je igrivo da ne mogu prestati igrati, a i koliko god zna da iznervira, toliko je divota igrati kad radi kako treba x) A inace, mnogo mi je zanimljivije igrati sa drugom, pogotovo sto on strasno pizdi kad gubi, pa mi bude zanimljivo :d

Juče se uželeh igre, instalirao je, ubacio sve one Kovine zezancije, izabrao Netse, doveo Rudi Geja i Džoša Smita, prva utakmica protiv Detroita. Sa Deronom pošaljem Stakija po burek, potpuno sam na ulazu i, naravno, pogađam donji deo obruča. Kupi je Hamilton i kreće, sustižem ga sa Lopezom, ovaj sasvim *****ski sa 7-8 metara šutira, lopta prolazi kroz šaku Lopeza i, naravno, bez koske ulazi u koš, pritiskam Alt+F4, uninstall i nikad više...do NBA 2K12. Za manje od pola minuta igra me je od nekoga ko je silno želeo da je zaigra pretvorila u nekoga ko više nikad ne želi da je pogleda...

Juče se uželeh igre, instalirao je, ubacio sve one Kovine zezancije, izabrao Netse, doveo Rudi Geja i Džoša Smita, prva utakmica protiv Detroita. Sa Deronom pošaljem Stakija po burek, potpuno sam na ulazu i, naravno, pogađam donji deo obruča. Kupi je Hamilton i kreće, sustižem ga sa Lopezom, ovaj sasvim *****ski sa 7-8 metara šutira, lopta prolazi kroz šaku Lopeza i, naravno, bez koske ulazi u koš, pritiskam Alt+F4, uninstall i nikad više...do NBA 2K12. Za manje od pola minuta igra me je od nekoga ko je silno želeo da je zaigra pretvorila u nekoga ko više nikad ne želi da je pogleda...

Taj rad je i kod mene. Koliko god voleo NBA i uopste kosarku ovako da igram, ova igra tako pljuje po nekim osnovnim pravilima, da je to samo da popizdis i razbijes komp! Tj ja Sony, isti djavo.

Meni je otvorilo novu dimenziju u napadu. Ranije je bilo ili onaj kilavi prodor(polaganje)-samo desna pecurka, ili kucanje-turbo+desna pecurka ili sut. Na ovaj nacin iznudjujem mnogo vise faulova. Posto ga ranije nisam koristio (European hot-step) zadivio sam se njegovom efikasnoscu. Pogotovo sa igracima na pozici 1 i 2. Recimo Parker je nezaustavljiv sa L1+right analog.
Eto samo to. Reko da podelim sa onima koji ne znaju...
:wave:

Meni je otvorilo novu dimenziju u napadu. Ranije je bilo ili onaj kilavi prodor(polaganje)-samo desna pecurka, ili kucanje-turbo+desna pecurka ili sut. Na ovaj nacin iznudjujem mnogo vise faulova. Posto ga ranije nisam koristio (European hot-step) zadivio sam se njegovom efikasnoscu. Pogotovo sa igracima na pozici 1 i 2. Recimo Parker je nezaustavljiv sa L1+right analog.
Eto samo to. Reko da podelim sa onima koji ne znaju...
:wave:

Stvarno bolje pogadjaju, u cemu je fora ?!
Sad kad se namestim na trojku, ako se ona skala ispod igraca napuni, i drzim taman koliko treba, nema sanse skoro da promasim, tj procenat bude realan za dobre i izgradjene pozicije. Naravno sa igracima koji imaju dobru ocenu za 3PT sut.

Moracu i ja uskoro da nabavim ovu igru , porucicu je ove nedelje nadam se

Stvarno bolje pogadjaju, u cemu je fora ?!
Sad kad se namestim na trojku, ako se ona skala ispod igraca napuni, i drzim taman koliko treba, nema sanse skoro da promasim, tj procenat bude realan za dobre i izgradjene pozicije. Naravno sa igracima koji imaju dobru ocenu za 3PT sut.

Ja sam bio malo nejasan. Kod kombinacije L1+Right analog sam mislio iskljucivo na prodor, a ne na sut sa distance. A ona skala, koliko ja znam, predstavlja indikator koliko je igrac dobar sa te pozicije i ona je staticna-menja se samo u zavisnosti od pozicije.

Ja sam bio malo nejasan. Kod kombinacije L1+Right analog sam mislio iskljucivo na prodor, a ne na sut sa distance. A ona skala, koliko ja znam, predstavlja indikator koliko je igrac dobar sa te pozicije i ona je staticna-menja se samo u zavisnosti od pozicije.

Ja sad stalno sutiram i drzim L1 i na kocku sutiram, znas kako gadja troke ekipa Heata, ubija, Bibby ne moze da promasi! :)

Hm, pa L1(clutch)+sut dok igrac stoji bi trebalo da je sut od tablu? Onaj dvokorak je dobar, al' cesto ne potrefim pa mi u sred kontre igrac stane :d

Hm, pa L1(clutch)+sut dok igrac stoji bi trebalo da je sut od tablu? Onaj dvokorak je dobar, al' cesto ne potrefim pa mi u sred kontre igrac stane :d

Mislim da je L2+sut , sut o tablu, tj skoro sam siguran da je tako. Ozbiljno vam kazem da drzite L1 kad sutirate, i ako vam se skala napuni kako treba, ovi suteri za 3 razbijaju. Sad unistavam Boston i na Hall of Fame kad ozbiljno odigram. :D
Nek crkne Garnet & Co, prenaduvani miljenici 2k Sportsa.

Da li je moguce menjati na koliko se utakmica igra play off kad krene sezona u asocijaciji? Ja sam vec druga sezona sa Knicksima, i hteo bih da smanjim da se igra na dve dobijene (smori ono klasicno na 4) pa nikako ne mogu da nadjem to po opcijama, u Asoc. Customization i Options nema nista...

Opet ja :d Krenuo sam neki fantasy draft, i Beasley mi igrao krilnog centra prvu utakmicu, odigrao odlicno, nekih 30ak poena. Medjutim ocena mu pade sa 80 na 79. Je l' to kao nezadovoljan sto igra PF ili sta vec?

Vrh Dno