Nenad je napisao(la):Na Prirodno-Matematickom fakultetu u Novom Sadu se ne rade c i c++, zato sto neki profesori tamo imaju teoriju da je njihovom pojavom unazadjeno programiranje.
cheda13 je napisao(la):Kao neko ko bi relativno skoro trabalo da upise fax, nalazim vase teorije krajnje uzasavajucim. ..smrc.. razocaran..
cheda13 je napisao(la):Kao neko ko bi relativno skoro trabalo da upise fax, nalazim vase teorije krajnje uzasavajucim. ..smrc.. razocaran..
Kao neko ko bi relativno skoro trabalo da upise fax, nalazim vase teorije krajnje uzasavajucim. ..smrc.. razocaran..
Ima na dreniku (barem je bilo):wave;][V][ATRIX™ je napisao(la):kad smo kod Fortrana, Cobola i ostalih s*itova, zna li neko gde moze da se skine Pascal 7.0 (instalacioni fajl) ??
Na google-u mi oci ispadose nema nigde.
Imao sam taj fajl, ali sa katastrofom prilikom particionisanja diska, zauvek je izgubljen.
Help!
boom
Matrix-e just dl][V][ATRIX™ je napisao(la):kad smo kod Fortrana, Cobola i ostalih s*itova, zna li neko gde moze da se skine Pascal 7.0 (instalacioni fajl) ??
Na google-u mi oci ispadose nema nigde.
Imao sam taj fajl, ali sa katastrofom prilikom particionisanja diska, zauvek je izgubljen.
Help!
boom
EagleOne je napisao(la):
Che_Guevara je napisao(la):ne znam proshle godine je bilo (ja sam sad prva godina etf-a, znachi
proshlogodisnji maturant) fakultativne jave i mislim da ju je bash taj
Tosic drzao...
I ja nisam Cheggy...meine Gott!
koje si god mutarirao (mislim maturirao)
2000?
Originally posted by Che_Guevara
i shta fali assembleru (pitanje onom sa etf-a)
macak je napisao(la):U II godini te uce primitivni asembler za pikokompjuter (nebuloza), ali kao skontas sta je to masinsko programiranje. Onda ucis neki pseudojezik (sta je sad pa to?) koji te uci kao koncepte visih prog jez. - jos veca glupost! E onda te uce fortran, pascal i c - sve to u jednom semestru. Koliko sam cuo, sada su to malo modifikovali....
Che_Guevara je napisao(la):Ima li ovde nekog ko nije sa etf-a
Che_Guevara je napisao(la):josh jedan citat...
(ne znam titule) Antonije Djordjevic:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari