da ali mislim da ne rade samo za inostranstvo,vlasnik je nas covek,privatnik,nije inostrana firma koja ovde posluje,nego uglavnom rade neke delove za automobile ili sta ko zna,hteo sam da kazem da mislim da rade i na male kolicine,bas recimo tipa osmisliti hladnjak i oni odrade 20 komada na cnc-u,profi itd
nije meni problem reci ime firme ili potaviti link od iste,pa procesljajte![]()
Ama necu ni da pitam jer usi otpadaju od toga. To je kao da iznajmis stadion da deca igraju klikere.
Ovo sto je Arrow okacio je skroz ok. Jesu rebarca malo redja ali zato pucam na malo veci hladnjak povrsinski. Takav hladnjak moze i na metar da se kupuje ali je mala razlika u ceni, ja bi vec uzeo secen. Rupe bih bukvalno sam mogao izbusiti i namontirati sve. Na par komada nije to problem uraditi. Ko ima stotine nosice masincu da busi.
nece bas 10 W, pre 20 W, ali to opet nije nista spec.
Uzas...sve srecni sto nasli nesto a tona droge im dnevno verovatno prodje
Tona droge prodje onako kako moze da prodje i tona chip-ova...Uzas...sve srecni sto nasli nesto a tona droge im dnevno verovatno prodje
Неко је друкао.Prekršaj je otkriven zahvaljujući informaciji dobijenoj putem „Otvorene carinske linije“. Građani mogu prijaviti svako kršenje carinskih propisa besplatnim i anonimnim pozivom na broj 064/732 ili tako što će popuniti formular koji se nalazi na sajtu Uprave carinahttp://www.carina.rs:81/CarinaAnonimusPortal/OtvorenaCarinskaInternetLinija.aspx
prodje im sve i svasta a da bi sra*i kako kao nesto rade onda objave neku ovakvu nebulozu, nisu oni to uradili za dzabe, neko je bacio oko na njega i sada lepo trlja ruke, sve lopov do lopova, da je bio da im tutne neki evro onda bi prosao bez problema... to sto ima droga i sverc prolaze ispred ociju nema veze tutkaju se evrici carinici zaradjuju po par k evra mesecno....
mozda druknuo onaj sto troluje u temi ne znam kako se zove?
e sad lepo da se uvede zatvoreni deo foruma/tema za proverene forumase koji su u ovoj prici, NE za neregistrovane i NE za one koji su registrovani a neprovereni clanovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari