Šta je novo?

Narudzba Avalon ASIC chipova [STARA TEMA, READ ONLY]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napraviste nauku oko hladnjaka, za to se uzme ovaj gotovi, isece na meru , razbusi i kraj. Vece je pitanje evo ga ode Maj a jos ni naznake o uplati za PCB a o cipovima ni glasa

da ali mislim da ne rade samo za inostranstvo,vlasnik je nas covek,privatnik,nije inostrana firma koja ovde posluje,nego uglavnom rade neke delove za automobile ili sta ko zna,hteo sam da kazem da mislim da rade i na male kolicine,bas recimo tipa osmisliti hladnjak i oni odrade 20 komada na cnc-u,profi itd
nije meni problem reci ime firme ili potaviti link od iste,pa procesljajte ;)

Firma se zove Unimet i nece vas ni "pogledati", a ako vas i "pogleda" kostace vas jako mnogo. Sto rece u postu iznad jedan kolega, pravite nepotrebnu nauku oko hladnjaka, bolje se pozabavite PCB-om, da to imate na vreme kad vam (i ako vam) stignu cipovi.

brez defetizma, molicu. :)

sto se tice hladnjaka - kakvi bre CNC-ovi, bakraci. pa nece se praviti vodeni blokovi, vec najobicniji krs.

a i one cene alu hladnjaka uopste nisu friendly. 5 eur za hladnjak je previse. mislim da bi malo vise kostalo da se donesu svi gotovi iz Nemacke, sa sve carinom.

Ama necu ni da pitam jer usi otpadaju od toga. To je kao da iznajmis stadion da deca igraju klikere.
Ovo sto je Arrow okacio je skroz ok. Jesu rebarca malo redja ali zato pucam na malo veci hladnjak povrsinski. Takav hladnjak moze i na metar da se kupuje ali je mala razlika u ceni, ja bi vec uzeo secen. Rupe bih bukvalno sam mogao izbusiti i namontirati sve. Na par komada nije to problem uraditi. Ko ima stotine nosice masincu da busi.

Ta plocica sa 20 chipova ce trositi 10-tak watt-i i to ohladiti je stvarno jednostavno.

Pa to nije nikakav problem, mislio sam da ce biti vise.
Kakav god da je hladnjak radice posao.

Zar ne bese prica da jedan cip trosi na 12v 2.5A? ili 10kom?

Koliko je bi ja rekao po slici gore kupite jednostavno hladnje sto se lepe na mem cipove graficke karte i resili ste problem i vent na 800rmp koji tesko da moze da se cuje tj ja mislim da taj koji kaze da ga cuje sa metar zestoko tripuje

Uzas...sve srecni sto nasli nesto a tona droge im dnevno verovatno prodje

Bad luck koja tuga da takvu spravu oduzmu i naravno neki priuceni carinik vec trlja ruke

nevera. obraticu se nekom moderatoru sa zahtevom da se neki moji postovi obrisu odavde.

----------------------------------------------

Neko ih je zvao da kaze vrednost.

Šuplja tikva sama zveči :)

Prekršaj je otkriven zahvaljujući informaciji dobijenoj putem „Otvorene carinske linije“. Građani mogu prijaviti svako kršenje carinskih propisa besplatnim i anonimnim pozivom na broj 064/732 ili tako što će popuniti formular koji se nalazi na sajtu Uprave carinahttp://www.carina.rs:81/CarinaAnonimusPortal/OtvorenaCarinskaInternetLinija.aspx
Неко је друкао.

prodje im sve i svasta a da bi sra*i kako kao nesto rade onda objave neku ovakvu nebulozu, nisu oni to uradili za dzabe, neko je bacio oko na njega i sada lepo trlja ruke, sve lopov do lopova, da je bio da im tutne neki evro onda bi prosao bez problema... to sto ima droga i sverc prolaze ispred ociju nema veze tutkaju se evrici carinici zaradjuju po par k evra mesecno....

mozda druknuo onaj sto troluje u temi ne znam kako se zove?

e sad lepo da se uvede zatvoreni deo foruma/tema za proverene forumase koji su u ovoj prici, NE za neregistrovane i NE za one koji su registrovani a neprovereni clanovi

mogu bar da nam jave koliko Mh daje uredjaj i da li radi

prodje im sve i svasta a da bi sra*i kako kao nesto rade onda objave neku ovakvu nebulozu, nisu oni to uradili za dzabe, neko je bacio oko na njega i sada lepo trlja ruke, sve lopov do lopova, da je bio da im tutne neki evro onda bi prosao bez problema... to sto ima droga i sverc prolaze ispred ociju nema veze tutkaju se evrici carinici zaradjuju po par k evra mesecno....

mozda druknuo onaj sto troluje u temi ne znam kako se zove?

e sad lepo da se uvede zatvoreni deo foruma/tema za proverene forumase koji su u ovoj prici, NE za neregistrovane i NE za one koji su registrovani a neprovereni clanovi

Zove se LazaNS ako se ne varam, ali ne mora da znaci da je on.
A to forum bude zatvoren za neregistrovane i neproverene bil bi sjajno ali naravno nema sanse za tako nesto. Btw i na bitcoinbalkan-u je vlasnik pricao sta je kupovao, kada stize itd tako da je tamo neko mogao da procita isto ;).

btw - Genije, definitivno od sada sve vazne informacije o nabavci na PM kao sto si i rekao, najbolje tako

Gde beše ona radnja gde može da se kupi zaplenjena roba :)

Mada priča smešna, pre neki dan sam bio u Austiji, u gepeku oprema za kupatilo koje mi prijatelji poručili da donesem, kutijetine štrče, zaustavlja me naš carinik, pita jel imam šta da prijavim - rekoh nemam, a on srećan put :)

Naša carina je ko lutrija, neko ima sreće, neko nema, al pravila ne postoje.

to se i ja razmisljam, kada ce licitacija za ovu stvar pa da se kockamo malo :D

najbolje jedna tema da se napravi ili se sastajte na skype, ili kako vec ovo j e onaj fazon da i komsiji crkne krava

srpska posla, rekoh ja vec.

dobro, nije da ovakav scenario nisam predvideo. nista, kotaktiracu privatno ljude, pa cemo preko mejla da se dogovaramo.

poz

У ***, не верујем, дај бришите ову целу тему, оставите само списак оних који су наручили, ми ћемо се договарати на ПМ.

Ма уствари да бришите тему.

Ово је неком затребала машина па решили да одузму понеку, ту нема дилеме, зато кријумчарење итд...

ПС.

То треба увести као делове за веш машину или телевизор. Свако обележије намене не сме да постоји.

poslao sam zahtev da se tema ukine, posto verovatno od svega toga nece biti nista, tj. verovatno se radi o nekoj interet prevari nigerijskog tipa.

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno