- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
ok
Ja predpostavljam da jedan hladnjak prekriva svih deset cipova?
ovako. izgleda da je batch #4 plaćen danas.
https://blockchain.info/tx/97593af33d4d74b21444559b2c83b5e04f4b9e076e4dace90abbc66cc01b913d
ostalo je jos svega 790 chipova.
moze. fali/ostalo je jos 5k chipova do sledece porudzbine.
Znaci pisi propalo jer verovatno trenutno nista nije ostalo, imajuci u vidu da je pola sata pre toga bilo cak 5 000 cipova. :lupko:
Eh sad šta uraditi, da li naručiti malo ili ne pitanje je sad?Pretpostavljam da refundiranja nekog neće biti ako nešto krene po zlu kasnije to je ono najgore..
to je zato sto je covek kojem saljem sredstva za cipove za sebe iz svog dzepa izdvojio/platio 4k komada.
Sad tek videh ovaj post, pa on je izgleda vasim novcem koji ste mu poslali kupio za sebe 4000 cipova.
@genijalcin@23
Kud ne videh ranije temu... I ja sam zainteresovan za jedan modul od 10 chipova. Coine ne drzim na mtgox-u, nego u walletu na kompu. Da li to znaci da ti onda nece skinuti fee kad ti posaljem novce? Drugim recima da li je ok da ti posaljem 0.87? I da proverim da li je ovo adresa za placanje posto sam se vracao vise strana unazad, pa ne znam da li sam dobru naveo (vidim da je bila jedna adresa na pocetku pa si posle menjao):
1NrTTDSEQHKiSxmQqe7ch8ovMenBjUBkBZ
Pretposvaljam da nisu jos otisli svi chipovi...
Reci mi koliko jos dodatnih troskova tu ima? Uplatio sam ti 0.875 btc neki dan i to je za cipove. Odprilike jos toliko ce trebati za PCB negde krajem maja, jel? I sta jos ostane, tamo u Julu put+postarina+carina i to je to?
racunica ide ovako. za PCB uplate ce se vrsiti sredinom ili u prvoj polovici maja. Cena PCB-a ce biti izrazena u EUR, i bice oko 80 (to cemo znati tacno kada avalon bude pustio dokuemtaciju), ali ce se isplata vrsiti u BTC protivvrednosti u trenutku placanja (ako BTC skoci, dakle, bice manje od 0.8 BTC-a po modulu).
nece biti troskova za carinu, jer cu verovatno ja licno otici da pokupim to i strpati u torbu (turu iz batch #3), posto je naruceno oko 500 chipova. troskovi puta ce se raspodeliti proporcionalno, prema svakom modulu. ideja je da se moduli donesu sto pre, i da sto pre pocnu da generisu btc, dok diff ne skoci ludacki.
kada budem narucio PCB i kada budem dobio informacije koji smo na redu, napravicu racunicu za put. avionska karta je oko 250 eur + takse + hostel + troskovi = dodatnih 10 eur po modulu, koji cete uplatiti na neki moj racun u Srbiji.
Zar nikome nije palo na pamet da kada svi budu pokupovali ove kartice i pocne da se stanca novac, da ce istog biti sve vise i da ce isti da devalvira shodno tome.Cista ekonomija ponude i potraznje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari