Šta je novo?

Nalepnice

@velko
Dam ti Athlon XP, za Athlon 64? Jel' moze?
Ako ne moze, a neko drugi zeli, jos jednom da ponovim, rado cu je ustupiti nekome.

@Nocna ptica

pa vidis nemam athlon xp, tako da moze zamena. :)
javi se na pm pa se vidimo neki dan.

@ostali

creative i nVidia ne dam. :D
moze samo zamena tipa nalepnice koje su mi duplikati za neke koje nemam. ;)

A da se vi skupite kod Terazija (gde su se skupljali i ostali razmenjivaci slicica) pa da razmenite svoje kolekcije ;) :D

Shala mala :p

Pozdrav!
MrBigJump.gif

To nije losa ideja,ali nazalost ne zivim u Beogradu... :)

A ne, imam dosta slicica unikata, a menjam samo duplikate.
Jedino ako neko hoce da igramo tapke kao nekada :D
Antec i Epox ne bih dao ni za gajbu 'ladnog piva.

E majke mi ima da narucim sa eBay milion ovih nalepnica pa izlepim celo kuciste njima...

Salim se naravno...

Ja imam MSI i AMD64

Treba mi Creative sound blaster i/ili neki nVidia sticker :)

Meni treba kao sa mog avatara ako neko ima a da mu ne treba i da hoce da pokloni.

Meni treba kao sa mog avatara ako neko ima a da mu ne treba i da hoce da pokloni.

Ako ti nije mrsko da se do NS-a dovlacis zarad te nalepnice be my guest. Ima tu i Gigabajta, Asusa, Celerona, Celerona D, Athlona XP, Cluba, MSI-a, Semprona, ma cudo jedno ;)

Menjam PC 3D sličice u zamenu za sličice Štrumfova:d

Jel imas Creative ili nVidia?

Zar ti ne bi bilo lakse da mu posaljes u jednoj koFerti za cca 20 dinara sa sve postarinom...

I,je li neko ista dobio/poklonio?

Evo ja samo podsecam: Meni bi prvenstveno trebala AMD Sempron nalepnica,ali bi dobro dosla i jedna MSI i ASUS nalepnica,ako je neko toliko milostiv :)

E a gde imaju one FERRARI nalepnice?

Zanima me da li se negde mogu naci tj. kupiti nalepnice za komp koje se lepe na kuciste a dobijaju se kupovinom procesora.Mislim na one nalepnice "AMD Sempron","Intel Inside"...

Meni se jedna nalepnica od procesora sa kucista vec skinula,a hteo bi je ponovo zalepim i imam.

Pozz i hvala!

Aaaaaa ti si postavio pitanje u novom SK za nalepnice i to bas Sempron ti treba.Ne mogu da verujem da ti je nalepnica vazna i da je toliko trazis.Ako ti je toliko potrebna poslacu ti moju (juce sam je zalepio na drugoj masini).Odlepicu je i poslacu ti postom.Posalji adresu na pm.

Ako nekog ne mrzi da dolazi na slaviju, imam 2xAthlon64, intel inside i core2duo...

:wave:

Ja sam se dogovorio sa nekim da menjam moj Athlon XP za A64.
Ne znam tacno koji je user, dogovorili smo se na pm, tako da ova tema nije bv\adava postavljena.

A FERRARI, gde toga ima?

Evo imam ja nekoliko nalepnica, samo onaj TT vise nije samolepljiv, pa ponudite nesto simbilocno u zamenu za neku od ovih:

Prilozi

• stikeri.jpg
    stikeri.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 148
Otishle nalepnice, ne shaljite vishe PM-ove...

Aaaaaa ti si postavio pitanje u novom SK za nalepnice i to bas Sempron ti treba.Ne mogu da verujem da ti je nalepnica vazna i da je toliko trazis.Ako ti je toliko potrebna poslacu ti moju (juce sam je zalepio na drugoj masini).Odlepicu je i poslacu ti postom.Posalji adresu na pm.

Nije to nista lose.Ako vec trazim pomoc,trazim je na sve strane :)

Saljem ti adresu na PM.

Ja imam specijalnu nVidia zlatnu nalepnicu koja je napravljena u dva primerka povodom supertajne proslave povodom prodaje milionitog dziforsa. Jedan primerak je uzeo neki seik iz Bahreina a drugi je zavrsio kod mene. Posebnost pomenute nalepnice je cinjenica da ista kada se nalepi na kuciste poboljsa performanse celokupnog sistema za 30%.

Jel? A ja sam cuo od druga,da neki lik sa Bench-a ima neku nalepnicu za procesor,koja poboljsava hladjenje istog za 10%,samo nece da ih nikom pokloni :( Pa to mi izadje jeftinije,nego da kupujem jaci vent.

Moramo da ga nadjemo,obesimo ga i uzmemo mu tu nalepnicu pod hitno! :)

Poslednja izmena:
C-H-O-T-Y evo imam i ja sempron nalepnicu. Ako ti i dalje treba ti cimaj na pm.
Pozdrav

evo stigao ti pm

imam nalepnica koliko hoces nijednu nisam lepio a vecinu sam uredno skupljao zasto da me pita covek nebih znao da mu kazem , to su uglavnom celeron d nalepnice i sempron i asus .ima neki pentium ,
samo da ih prebrojim pa cu vam pokloniti visak

Tek sad videh ovaj thread:( ,nisam imao net do sada,jel ostalo nekih nalepnica?meni bi znacile bilo koje Tt ,Intel inside i/ili Coolermaster nalepnice!!?? znaci ako neko ima neka mi javi na PM
hvala puno unapred
:wave:

A da li je ostalo nesto od Tt,Coolermaster,Intel Core 2,Sound blaster,nVidia,Sapphire,AC,Intel pentium 4 nalepnica...

Makar nesto bi mi mnogo znacilo.

ae pozz

Coti jesi li dobio onu nalepnicu sto sam ti poslao (athlonXP)?

Vrh Dno