Šta je novo?

Nalepnice

Da jesam,dobio sam je,izvini sto ti nisam to pre javio.Stiglo je pre 3 dana.

Hvala,Nocna ptica!

HINT: Ides na web strani nekog proizvodzaca hardwarea i nadzes mail za marketing. Ondak lepo im napises da radis u marketingu u neku firmu i da ti treba reklamni materijal. Ostavis adresu i za mesec dana dobijes postu. Probao kod plextora i dobio celi paket tezine 30 kg, a od AMD samo nalepnice. Od B&W sam dobio Parker sa logo "B&W Speakers".

HINT: Ides na web strani nekog proizvodzaca hardwarea i nadzes mail za marketing. Ondak lepo im napises da radis u marketingu u neku firmu i da ti treba reklamni materijal. Ostavis adresu i za mesec dana dobijes postu. Probao kod plextora i dobio celi paket tezine 30 kg, a od AMD samo nalepnice. Od B&W sam dobio Parker sa logo "B&W Speakers".
Jako zanimljivo,idem da posaljem par mailova:D

sta je bilo u tom paketu od 30 kg?

U paketu je bilo sve i svasta... nekoliko kila bombone (brendirane) umotane u celofan sa natpisom Plextor, oko hiljadu penkala, mnogo flaera ( za svaki proizvod po 100-200), kutija od tih proizvoda, bio je i jedan set za kancelariju (molive, penkala, makaze, skalperi.... i mnogo drugih stvari). Bilo je bas ono sta treba jednoj firme da pokrije jedan sajam.

Imaa li neko da proda te nalepnice? Placam koliko trebaa :):)

Bas bih ti bio zahvalan. Poslao sam ti poruku da se dogovorimo :)

Ako ima ko one bloody nalepnice sto idu uz A4Tech bloody miseve a da ne zna sta ce s njima, neka mi se javi na PM. :)

Zahvaljujem se clanu Vlada1911! Slicice su odlicne! Naravno ako jos neko ima, a nisu mu potrebne moze da mi se javi. Placam ako treba :)

Zahvaljujem se clanu Vlada1911! Slicice su odlicne! Naravno ako jos neko ima, a nisu mu potrebne moze da mi se javi. Placam ako treba :)

Sada video tek. Nema na cemu :) Naleteo na jos jednu HyperX, malu, uz memoriju što sam dobio. Ako treba tebi, ili nekom drugom, da šaljem :)

Nazad
Vrh Dno