Šta je novo?

Nalepnice

C-H-O-T-Y

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
Zanima me da li se negde mogu naci tj. kupiti nalepnice za komp koje se lepe na kuciste a dobijaju se kupovinom procesora.Mislim na one nalepnice "AMD Sempron","Intel Inside"...

Meni se jedna nalepnica od procesora sa kucista vec skinula,a hteo bi je ponovo zalepim i imam.

Pozz i hvala!

Slazem se sa tobom! Sa tim je prava smekerica, to i mene interesuje ako negde ima pa i da se plati nije problem;) !! Valjda ce se neko javiti...:wave:

Ja se nadam.Nije to neka velika stvar,ali prosto mora da se ima.

Probaj... idi u neki servis... pitaj jel imaju da ti daju. Mnogi serviseri to lepe po servisu :D jer naravno, ne zalepe na svaku prodatu masinu (neki ne lepe uopste).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
He,he... Da vidim tog sto nece da lepi nalepnice od procesora na kuciste :mad:

Nego gde bi se to jos moglo nabaviti ili napraviti?

evo ja ti ustupim genuine "intel inside" za 20e? gratis dobijes jos 3 gigabyte i 2 asus :d (salim se, naravno, mislim imam ih, ali ne dam :-devil-: )

mislim da fora sa tim nalepnicama i jeste da idu iskljucivo uz proizvod (valjda)
u knjizici koju sam dobio uz intela pise i nesto o narucivanju nalepnice, ali nisam bas ukontao, pa ako neko moze da razjasni...

znaci resenje je servis/drug koji ima preostale nalepnice...

Poslednja izmena:
intelbe0.jpg

:smoke:

Evo ja obecavam da kako budem nabavljao prodavacu vam po 100 din kom. :D inace ja ih lepim gde stignem :D

Ja mislim da imam jos jednu ili dve.
A ako nemam, uzimacu neki Sempron sad u sredu, pa cu imati.
Radu cu ustupiti nekome u zamenu za toceno pivo.
Pa ko ponudi vise piva, dobija nalepnicu :wave:

Ima u Pyramid-u modifikovanih nalepnica (Devil Inside, P4 overclocked, itd). Oduvek sam se pitao koja budala kupuje to :D

Ima u Pyramid-u modifikovanih nalepnica (Devil Inside, P4 overclocked, itd). Oduvek sam se pitao koja budala kupuje to :D

Pa sad znas:D ! A gde u piramidi?

Inace ne znam tacno ko rece za 100 kinti kad bude imao nalepnice, moze valjda ce dati oglas... Za nalepnice... CCC koji smo mi pacenici..:p ILI BOLJI IZRAZ ENTUZIJASTI!,)

da li neko zna gde mogu da se nadju dobre nalepnice za kuciste?

Kad smo vec kod reklama, da li neko zna gde mogu da se nadju posteri vecih formata (A2 i vise, eventualno A3) i zastave.
U jednoj radnji sam video MSI zastavu, prilicno velikih dimenzija.

Odeš u Pakom magacin, recimo, pitaš šta imaju od reklamnog materijala i kažeš da si iz neke firme. Ako imaju, daće ti bez problema, tako sam ja uzeo gomilu zastava i postera od raznih firmi i podelio ;)

kad stignem na gajbu slikacu svoju kolekciju "slicica" pa može da padne i neka menjaža :)

Moze, moze, sve se prihvata, kad se nema para za novi hardver, bar mozemo da kacimo slicice po zidu.

Evo ih...imam samo jednu ASUS i AC duplikat, a po povratku od "preko" imacu i jednu ZM ;)

Prilozi

• slicice.jpg
    slicice.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 229
Poslednja izmena:
Ima li ko nalepnicu sa AMD Box kulera to je ona zelena sa hologramom.

evo poklanjam ovo ako nekome uopste to treba... bice jos uskoro...

Evo ja sam veoma zainteresovan za ovu prvu nalepnicu "AMD Sempron".Mada ako poklanjas i ove druge,zainteresovan sam i za to.

Ae molim te pisi mi na PM,pa cemo se dogovoriti.

Pozz i hvala.

Ajmo jedan pozdrav za bgillegal prvi i jedini covek sa benchmarak koji je rekao da poklanja jer mu netreba.

POZDRAV

Ja sam trazio od prilike pre sest meseci box kuler za AMD i lik je trazio 400 dinara za taj mali ventilator nije to nesto puno ali ako mi recimo to nicemu ne slizu i necu propasti zabog toga dacu nekome kome treba.

Ma to ja i kazem.Nije to nesto veliko,ali je sigurno lep gest pokloniti nekom nesto sto mu jako treba,a tebi je nepotrebno.

bgillegal,ja bih hteo da uzmem tu nalepnicu AMD Sempron,samo mi posalji PP pa da se dogovorimo kako bih mi to poklonio.

Ae hvala puno.

bas mi se nakupilo... :)

Prilozi

• Image(025).jpg
    Image(025).jpg
    29.9 KB · Pregleda: 204
Poslednja izmena:
Jel poklanjas?

Meni bi trebala on nvidia i sound blaster 24-bit... :)

Aj javi se na pm. imas pivo\a za ovaj podvig... :)

Nazad
Vrh Dno