I jedno i drugo. Stvarno nisam ocekivao da igra bude obican expansion za HL1 sa boljom grafikom i bez ikakve price koja bi me motivisala da je igram do kraja.Boyce je napisao(la):Da li ti se HL2 nije uopste svideo, ili si veliki fan HL1 pa te je drugi deo razocarao?
Boyce je napisao(la):Jedna stvar mi malo fali u HL2: bilo bi super da su ubacili mogucnost da se sa gravity gun-om popnes na neku platformu. Neznam da li je to i teorijski moguce u stvarnosti, ali bi bilo cool B)
Ser_Zile je napisao(la):u stvarnosti je moguce tako da mi nije jasno zasto toga nema i u igri :d
pnjaf je napisao(la):Sto vise igram HL2, sve vise pocinjem da cenim D3 !
malo sofistički sa tvoje straneAragorn je napisao(la):Prica da je DOOM3 razocarenje je teska budalastina![]()
![]()
ToxiC je napisao(la):malo sofistički sa tvoje strane![]()
gx-x je napisao(la):Jeste to stvar ukusa, ali vidi se kojih ukusa ima najvise. Igra je izgleda najbolje legla mladjoj populaciji koja se nije ni rodila kad je izasao prvi doom![]()
Somilic je napisao(la):Ako je vec Doom3 stavljen na listu za najbolju igru godine i dobio odredjeni broj glasova onda je neozbiljno stavljati ga i za najgoru igru,jer kad je igra toliko losa da je jedna od najgorih onda cisto sumnjam da bi iko iole normalan glasao za nju kao najbolju.U obrnutom smeru ne vazi jer kad je igra jedna od boljih uvek ce se naci neki inadzija koji ce je proglasiti za njesra sto se i vidi po ovom trejdu.
Kad ste videli da je neki film nominovan za oskara i zlatnu malinu?!
p.s.meni je HL2 interesantniji od Doom-a kao i FC ali je smesno praviti ovakvu listu.
Pazi nikako nisi mogao od svih da cujes kako je do jaja,ono sto je vecina ljudi mogla da ti kaze je da je grafika odlicna a gameplay u najmanju ruku diskutabilan.gx-x je napisao(la):pa to ti je ko kad ti na TV shopu kupis set nozeva za koje kazu da su najbolji, neunistivi i sve seku, krenes da seces nesto, skontas da su tupi ko djavo i razocaras seTako i Doom3, svi kazu dobar je, najbolji, super je, uzems da ga igras kad ono njesra :S: i onda dodjes ovde i glasas za kao i ostali, za opciju 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari