Šta je novo?

Najvece razocarenje 2004?

Najvece razocarenje u 2004?

• Doom 3

Glasovi: 80 47.6%
  • NBA Live 2005

Glasovi: 16 9.5%
  • Battlefield:Vietnam

Glasovi: 18 10.7%
  • Tribes:Vegeance

Glasovi: 7 4.2%
  • Tony Hawk:Underground 2

Glasovi: 11 6.5%
  • Man of Valor

Glasovi: 9 5.4%
  • Colin McRae Rally 04

Glasovi: 26 15.5%
  • Knights of the Temple

Glasovi: 7 4.2%
  • Hitman:Contracts

Glasovi: 26 15.5%
  • Soldner

Glasovi: 19 11.3%
  • Leisure Suit Larry:Magna Cum Laude

Glasovi: 43 25.6%
  • Zoo Tycoon 2

Glasovi: 9 5.4%

• Ukupno glasača
    168
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koju god igru da je neko stavio u pool uvek bi se neko drugi nasao da kaze "Sto si stavio ovu igru...". Nikad se svima ne moze udovoljiti. :d

A sto se tice Doom-a 3, on kako kaze jedan moj drug nije igra nego engine i kao takav je odlican, mada prezahtevan. Sto se tice pogleda na Doom 3 kao na igru ..... katastrofa! :smoke:

P.S. Svi koji pljuju HL2, a nisu ga ni videli uzivo neka ipak sacekaju da se pojavi za siroke mase, pa nek onda pljuju ako ne valja! ,) Po mom misljenju HL2 engine je najbolji i najoptimizovaniji trenutno. Nisam jos igrao, ali ovo je moje misljenje po gledanju screenshot-ova, konfiguracija na kojima radi glatko ... za razliku od Doom-a kome treba bukvalno zver od komp-a da bi radio kako treba! :wave:

Poslednja izmena:
Ma pusti ona dvojca su voone :) ...verovatno nisu ni igrali d3,nego gledali slicke pa se nesto nalozili :D!

Leksa je sve lepo rekao za razliku od vas ostalih , ostrashcenih fanatika :D
Tema poll-a ako zanemarimo razlog postavljanja je : NAJVECE RAZOCARENJE !
Nije najgora igra ili bilo shta drugo .
A sta moze coveka najvise da razocara ?
Pa ono u sta je polagao najvece nade :wave:
Istina , najvishe sam se nadao od HL2 i tu se nisam razocharao tako da ostaje D3 kao igra od koje sam mnooogo vishe ochekivao O.K. ?

Pozdrav , Misa...

Ser_Zile je napisao(la):
sad ovde jedino fali da se javi damir_nesto(ima smajli za avatar) i da kaze kako HL2 rula zajedno sa milanom iako je ni jedan ni drugi nisu probali :p
p.s.HL2 je po meni najveci promasaj iako igru nisam ni video ali one ocene lose pa 9 i vec vidjeno pa 10 su khm khm tesko sra*je ;)
edit: pazi kad sam omanuo ovaj put :D
vec sam reko...vrati se u misju rupu...izblamirao si se...

damirbaj je napisao(la):
vec sam reko...vrati se u misju rupu...izblamirao si se...
da izblamirao sam se jer ja sam taj koji hvali igru koju nije ni probao, i da ja sam taj koji govori da je HL2 najoptimizovanija igra iako se zna da je igra reklama za ATI kakva je D3 za nV.
i neko je ovde lepo rekao ako ti se igra ne svidja nemoj je igrati, a ne pljuvacina jer neki ipak vole taj D3 da igraju takav kakav je (ja cu probati jer me ne kosta nista).

a ti damirbaj vrati se u onu rupu ;)

Bila to reklama za ATi ili ne ona moze da se igra lepo na high u 1024 ili 1280 sa 9800 Pro ili nekim ekvivalentom, a Doom 3 NE moze! :d

Poslednja izmena:
Poll je uzasan.
Navedene igre su uglavnom ili daleko od razocarenja, ili jednostavno lose igre od kojih niko nista posebno nije ni ocekivao.
Jedina igra koja se uklapa u pojam "razocarenje" jeste L.S.Larry - ocigledno unistavanje legendarnog serijala.
Da je naziv poll-a "najgora igra godine" onda se moze pricati o jos nekim sa spiska. Doom3 u oba slucaja svakako ne spada ovde, iako mi se licno ne dopada previse.

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Jedina igra koja se uklapa u pojam "razocarenje" jeste L.S.Larry - ocigledno unistavanje legendarnog serijala.

Vidi se po avatar-u da si presao sve nastavke! ;) :) :D

Pozdrav :wave:

jedino sto me je razocaralo je lords of the realm 3 ali toga nema na listi, takodje unistavanje imena koje su prethodni delovi gradili....

Hitman Contracts definitivno(po meni),samo je prvi valjao ostalo je go ku.ac.

deka je napisao(la):
Zbog ovakvih pljuvaca bih poostrio borbu protiv piraterije, pa kad bi platio 50€ za neku igricu, uuuuuuuuuuuuuu kako bi bila do jaja!

Ha, bas taj fazon, kad bi je kupio ili dobio onako u originalnom pakovanju, knjizica, hologrami, ludilo... kako bi hvalili sve ove igre... ;)

Hitman, od njega sam definitivno vise ocekivao a ne da vidim expansion za prvi deo...
Doom 3 i BF:V su bili dobri, a od ostalih igara sa spiska koje sam igrao sam ocekivao jedno veliko nista pa nisu ni mogle da me razocaraju :)

deka je napisao(la):
Zbog ovakvih pljuvaca bih poostrio borbu protiv piraterije, pa kad bi platio 50€ za neku igricu, uuuuuuuuuuuuuu kako bi bila do jaja!

U tome i jeste izgleda tvoj problem kupio si u Merkatoru originalnog jazz jack rabbita pa ti je to igra veka.Sta lupash kakva piraterija? Ajde evo dajem 50 eura za originalni HL2 gde ga ima??(u svetu izasao pre 3 dana)

Sto se tice ovog glasanja ,naslovi su izabrani bez veze i bez ikakve logike.
Bolje bi bilo da si bio konkretniji pa postavio pitanje "Da li je doom 3 promashaj godine?" ja bih rekao DA. Zashto? pa zato shto doom 3 uopshte ne smatram za igru.U pitanju je samo demonstracija engine-a sa neverovatno glupim scenarijem. Chak i igre koje su kopirale doom recimo Willrock,Serious Sam...
su igrivije od Doom - a 3.Ono tumaranje po mraku je blago recheno debilno.
Hardverska zahtevnost je bezobrazno ogromna.HL2 je u svemu oduvao D3 tako da se stice utisak da je doom 3 izasao godinu ipo dana pre HL2 a ne samo par meseci.

Knights of the Temple, dve godine najavljivanja, izvestaji sa sajmova...

Imam ja predlog za poll:

Najgora igra koju ste igrali ove godine:

- Half Life 2
- Paper Rock Scissors 4
- Barbie`s dinner party 2004
- ... (dodati jos naslova koje niko nije igrao, ili ne postoje) :D

Rezultate znamo unapred

Ali neki su igrali HL

Na mene je DooM 3 ostavio veliki utisak i svakako ce za mene ostati kao jedna od najboljih igara u 2004 ;)
Poz...

mozete sad da me napusite do mile volje povodom sledece izjave: Painkiller je veca Doom-acina od Doom-a 3, atmosfera mi je bolja neuporedivo, o zaraznosti i akciji da ne pricam.

Originally Posted by Black RIder
Bila to reklama za ATi ili ne ona moze da se igra lepo na high u 1024 ili 1280 sa 9800 Pro ili nekim ekvivalentom, a Doom 3 NE moze!

Kako bre nemoze, pa ja sam na svojoj konfiguraciji presao igru na Ultra High 1024x768, malo bolje definisi to tvoje "a Doom 3 Ne moze!" sta si mislio time da nema, zakucano 70 fps-a???

gx-x je napisao(la):
mozete sad da me napusite do mile volje povodom sledece izjave: Painkiller je veca Doom-acina od Doom-a 3, atmosfera mi je bolja neuporedivo, o zaraznosti i akciji da ne pricam.
Pa Doom3 i nije doomachina. :)
Mislim, zna se shta znachi doomachina, a Doom 3 je survival horror :)

Invader je napisao(la):
Kako bre nemoze, pa ja sam na svojoj konfiguraciji presao igru na Ultra High 1024x768, malo bolje definisi to tvoje "a Doom 3 Ne moze!" sta si mislio time da nema, zakucano 70 fps-a???

Ja ti se stvarno divim ako si ti sa svojom konfiguracijom presao Doom 3 na ultra high (pod uslovom da ti je konfiguracija ona iz potpisa) u 1024x768! :d

Doom 3 na ultra high i 512MB memorije jednostavno ne mogu da se spomenu i istoj recenici! :p

Poslednja izmena:
Evo ga....opet vi o Doom-u tri! :)
Razjasnili smo vec da je D3 dobra igra(za voone :D) i necemo se vracati na to!Ako neko zeli da jos nesto doda vezano za doticnu igru ima thread....ne mogu da se setim kako se zove...nesto "Doom3 je siso(ili sisho)..." :D pa tamo nek spamuje!

Pa naravno da jesam, sto bi lupao glupsti meni doom 3 pokazuje na timedemo testu vishe fps-a na 1024x768 ultra high nego na 800x600 high i to sa razlikom od 7-8 fps-a, naravno bez AA jer bi mi za to trebalo 1024 mb

@Invader: Jel si ti svestan sta govoris ??? :trust: Tebi je izgleda nesto poje**** u configu i/ili u windowsu...Mislim, sto nisi igrao u 1600x1200 ? U toj rezoluciji bi ti garant igra letela, ako uzmemo u obzir tvoju prethodnu izjavu... :S:

daj obrisite moj post iznad, i invaderov pa da se tema nastavi normalno...

Sa 9600xt, igra mora da se igra na medium, cak iako imas 1024MB RAM-a - pogledajte bilo koji strani roundup kartica u Doom-u III i videcete kako radi cak i na mnogo jacim masinama... :) Daje u proseku manje od 20 fps...

I ja mislim da je malo Invader preterao, ali ipak mozda je presao igru uz "malo" stucanja. :D

POZ :wave:

a on kad je merio u high ukljucio mu se AF 8x, kad je merio na ultra high verovatno je bilo bez AF 8x tj. samo trilinear...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno