Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

To je sve, dobijate mesec dana net, ali treba i pasoš. Meni su aktivirali u radnji kad sam kupio, ali iza nekog pulta, tako da nemam pojma šta su odradili.

Pazite ovako: paket mesec dana unlimited košta 9.90eur ALI postoje dopune od 10, 12 i valjda 15 eur Na koji se pri aktivaciji placa (tj oduzima iznos) poreza od 10% tako da ako dopunite sa 10eur, imaćete 9eur što nije dovoljno. Zato treba 12eur. Ono što je bitno i zašto negde košta više ta kartica je da na nekim prodajnim mestima prosto prodaju karticu za 6-8eur a dopuna je još 12eur.
U svakom slučaju, mislim da je najsiplativija varijanta u najvećem delu grčke.

Pazite ovako: paket mesec dana unlimited košta 9.90eur ALI postoje dopune od 10, 12 i valjda 15 eur Na koji se pri aktivaciji placa (tj oduzima iznos) poreza od 10% tako da ako dopunite sa 10eur, imaćete 9eur što nije dovoljno. Zato treba 12eur. Ono što je bitno i zašto negde košta više ta kartica je da na nekim prodajnim mestima prosto prodaju karticu za 6-8eur a dopuna je još 12eur.
U svakom slučaju, mislim da je najsiplativija varijanta u najvećem delu grčke.
Kad se plati 12e kartica realno na njoj ima 11.15€ posle aktivacije paketa ostaje 1.25€ na kartici, prilikom instalacine whats up aplikacije dobijete jos 5gb na poklon na 7 dana i 1gb koji se trosi nakon isteka promocije.
Cini mi se da je neko sa foruma uspeo da dopuni karticu online sumom koju je on hteo.

Ono što je bitno i zašto negde košta više ta kartica je da na nekim prodajnim mestima prosto prodaju karticu za 6-8eur a dopuna je još 12eur.
Tako je, negde naplate karticu (u većini slučajeva), dok negde karticu dobijete za dž...

Ako ne odlepite od čekanja na granici, ili ste preskakači redova, možete na Evzoniju da kupite vodafon kartice. Odmah nakon carinske 'kontrole'. Izgleda kao pijačna tezga i rukom piše 'unlimited internet'. Ne piše koliko košta.

Ima i na pumpi u Polikastru Vodafone stand ali nije radio oko 9.00 kad smo bili tamo. Mozda otvaraju kasnije

Kartica (Bonbon) je kupljena i aktivirana krajem aprila.
Danas "ističe" a potrebna je za prekosutra.
Da li je u utorak dovoljno ukucati bon ili je "mrtva"?
Čovek koji će da je koristi (putuje u HR) možda će uspeti da ukuca bon i aktivira paket preko kratkih kodova.
To je krajnji domet, sve ostalo (ako je potrebno nešto više za oživljavanje kartice kao i kupovina i aktiviranje biće kartice) je naučna fantastika za njega.
20220724_131511.jpg

Čovek koji će da je koristi (putuje u HR) možda će uspeti da ukuca bon i aktivira paket preko kratkih kodova.
To je krajnji domet, sve ostalo (ako je potrebno nešto više za oživljavanje kartice kao i kupovina i aktiviranje biće kartice) je naučna fantastika za njega.
Pogledajte prilog 350595
Koji je razlog da se danas ne dopuni i izbegnu naknadne komplikacije?

Covek je u Srbiji danas. Online doplata sa pravljenjem naloga i vezivanjem kartice nije opcija. Jedino ako ponovo nesto radi tipa one bonbonijere?

Ako imaš svoj bonbon nalog, možeš uplatiti i na drugi broj, ne mora isključivo na tvoj koji je u nalogu.

Takođe, ima i aircash opcija, samo je minimum 25 HRK

Ako nista ne uradi kupi novu za 20 kuna

To je vec prekomplikovano za coveka od 80 godina. Ubacivanje sima, aktivacija (pozivanje nekog broja, prekid pre uspoostavljanja veze)... ovako bi "samo" ubacio bon i kratak kod. Mada i to je verovatno previse za njega.

A nalog sa povezivanjem kartice ne zelim zbog naplate dodatne naknade... ne znam kako to funkcionise

Nema povezivanja kartice na nalogu, svaki put kucaš broj karticeš i autorizuješ plaćanje

Posto je bonbon aktualen poslednjih 10ak postova, jel su oni ovo ukinuli FUP potpuno?
Ne vidim nista kod njih na sajtu sem sa nedeljni neogracniceni net.

Jedino aircash meni je tako drugar iz hr dopunio pa sam mu bacio kes na paypal pre par meseci kad sam se na jednom broju sa nakupljenim kreditom preracunao za datum i sav kredit je ostao.

Ljudi, treba mi savet gde da kupim cosmote karticu sto blize granici (pravac Atina), a da platim samo tih 12e, a ne dodatno karticu da placam?

Posto je bonbon aktualen poslednjih 10ak postova, jel su oni ovo ukinuli FUP potpuno?
Ne vidim nista kod njih na sajtu sem sa nedeljni neogracniceni net.
Nije ni meni jasno, pokušao sam ih kontaktirati pre par nedelja da to razjasnim, a oni samo lupali gluposti, nisu odgovorili na postavljeno pitanje...

Fup-a nema ukoliko Bonbon koristiš redovno u Hrvatskoj.

Ako je koristiš samo van, fup se uključuje i ostaje trajno na tom broju. Fup je u smislu dodatne naplate za svaki potrošen protok.
Ne znam cene. Nije strašno, za manju potrošnju je ok. Za veću nisam računao ali verujem da ima isplativijih opcija.

Pozz, društvo...Molio bih pomoć.U Stavrosu sam kupio, baš u radnji Cosmote, Whats Up karticu sa neograničenim netom na mesec dana.Koštala je 17€.Po Stavrosu, centru i Asprovalti net je ok.U apartmanu i na plažama gde idemo, i nije baš.Moje pitanje je da li se ova kartica može dopunjavati i kako?Da li je samo za Grčku ili se može koristiti i u EU?I poslednje, instalirao sam aplikaciju ali je na grčkom.Može li se i gde prebaciti na engleski?Hvala unapred.Ako ima već ovih odgovora, bacajte linkove.

Ima li neko ideju gde danas uzeti cosmote karticu na putu za Sitoniji, s obzirom da Cosmos ne radi nedeljom?

I ja sam i to vrlo brzo, a nisam ni prišao hr.

Uglavnom, nije strašno ni sa tom sitnom naplatom za neko normalno korišćenje
Pa nije bas da nije , zadnji put koriscena pre 2 meseca u Italiju i koristio internet simka 300mb dan i skido svaki dan 6 kuna umesto 3 kune ,
Meni nema poruka, trebo sam da ugasim karticu u HR da zapamti HR

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno