Kad se plati 12e kartica realno na njoj ima 11.15€ posle aktivacije paketa ostaje 1.25€ na kartici, prilikom instalacine whats up aplikacije dobijete jos 5gb na poklon na 7 dana i 1gb koji se trosi nakon isteka promocije.Pazite ovako: paket mesec dana unlimited košta 9.90eur ALI postoje dopune od 10, 12 i valjda 15 eur Na koji se pri aktivaciji placa (tj oduzima iznos) poreza od 10% tako da ako dopunite sa 10eur, imaćete 9eur što nije dovoljno. Zato treba 12eur. Ono što je bitno i zašto negde košta više ta kartica je da na nekim prodajnim mestima prosto prodaju karticu za 6-8eur a dopuna je još 12eur.
U svakom slučaju, mislim da je najsiplativija varijanta u najvećem delu grčke.
Tako je, negde naplate karticu (u većini slučajeva), dok negde karticu dobijete za dž...Ono što je bitno i zašto negde košta više ta kartica je da na nekim prodajnim mestima prosto prodaju karticu za 6-8eur a dopuna je još 12eur.
Što spominješ dokument ako sam dobio odgovor?Na postavljeno pitanje dobio si konkretan odgovor, a to sto traze dokument nema nikakve veze, manje paranoje nije na odmet...
Rade od 7 do 15h od četvrtka do ponedeljkaIma i na pumpi u Polikastru Vodafone stand ali nije radio oko 9.00 kad smo bili tamo. Mozda otvaraju kasnije
Koji je razlog da se danas ne dopuni i izbegnu naknadne komplikacije?Kartica (Bonbon) je kupljena i aktivirana krajem aprila.
Danas "ističe" a potrebna je za prekosutra.
Da li je u utorak dovoljno ukucati bon ili je "mrtva"?
Čovek koji će da je koristi (putuje u HR) možda će uspeti da ukuca bon i aktivira paket preko kratkih kodova.
To je krajnji domet, sve ostalo (ako je potrebno nešto više za oživljavanje kartice kao i kupovina i aktiviranje biće kartice) je naučna fantastika za njega.
Pogledajte prilog 350595
Ako nista ne uradi kupi novu za 20 kunaKartica (Bonbon) je kupljena i aktivirana krajem aprila.
Danas "ističe" a potrebna je za prekosutra.
Da li je u utorak dovoljno ukucati bon ili je "mrtva"?
Čovek koji će da je koristi (putuje u HR) možda će uspeti da ukuca bon i aktivira paket preko kratkih kodova.
To je krajnji domet, sve ostalo (ako je potrebno nešto više za oživljavanje kartice kao i kupovina i aktiviranje biće kartice) je naučna fantastika za njega.
Meni su ga vec drugu godinu zaredom "oziveli" kako oni to kazu,tako da moze i na ovaj nacin a da ne moras da ga nadoplacujes svakih 90 dana
Nije ni meni jasno, pokušao sam ih kontaktirati pre par nedelja da to razjasnim, a oni samo lupali gluposti, nisu odgovorili na postavljeno pitanje...Posto je bonbon aktualen poslednjih 10ak postova, jel su oni ovo ukinuli FUP potpuno?
Ne vidim nista kod njih na sajtu sem sa nedeljni neogracniceni net.
I ja sam i to vrlo brzo, a nisam ni prišao hr.Ne ostaje trajno. Dobio sam poruku da mi gase dodatnu naplatu
Pa nije bas da nije , zadnji put koriscena pre 2 meseca u Italiju i koristio internet simka 300mb dan i skido svaki dan 6 kuna umesto 3 kune ,I ja sam i to vrlo brzo, a nisam ni prišao hr.
Uglavnom, nije strašno ni sa tom sitnom naplatom za neko normalno korišćenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari