tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Је ли ова прва Мастеркард дебитна а друга која Виза(претпостављам да није електрон)?
U intesi vracaju rezervisana sredstva ali kako se njima cefne i po kojem kursu ustane onaj koji to obracunava.
Za male sume i nije neka bitna razlika ali za veca placanja em te zavlace 7-10 dana pa jos taj promenljivi kurs i aufiderzen zivci.
A kada krenes sa drugim metodama (scrill,paypal,neteller) sledi ispitavanje,popunjavanje izjava da li finasiras one fanatike,da li peres novac itd.
Da li se to negde prikazuje na "intesa online" (nisam primetio da ima nesto drugo na spisku osim uplata i isplata koje sam ja licno obavio) ili da trazim da mi daju listing iz banke?
Bio u RB da se raspitam oko visa virtuon. Troskovi su sledeci:
placa se 50 dinara mesecno za odrzavanje racuna (plati se unapred koliko vazi kartica) i 1% na transakcije. Samo se pitam da li je to dodatnih 1% na vec postojece konverzije :wall:
i mora da stoji 20e na racunu koje ne mozete da koristite, kao depozit.
@petarster
sve ti lepo pise kada udjes na opciju Withdraw: 4 evra i ceka se 5-7 radnih dana osim ako si u US onda je za Dz i brze.
Hvala za info. U principu na intesaonline i pise da su pare rezervisane za aliexpress, ali uplata na ali navodno nije prosla jel je falilo pola €. I tako to znaci do 90 dana moze da potraje...qlTakve transakcije mogu i po 90 dana da stoje rezervisane, ali dok se ne povuku samo su rezervisane. Mozes pisati reklamaciju da se brze resi.
Vi kojima Intesa izgleda uzima za konverziju, recite odakle ste, sta, koliko i kada placali/refundirali/withdrawal-ovali/itd. da vidimo da li ima neki patern.
Koliko se sećam u Erste banci mogu se uplaćivati reazličite valute, ako imate dolare i kupujete za dolare troše se isti, nema konverzije, ali ću to sutra ipak da proverim.
Uzmes starter paket kod Telenor Banke i za 3-5 dana dobijas mastercard debit. Nema troskova odrzavanja. Multivalutni racun - ako je placanje u eur nema troskova konverzije. Racun otvaras online na telenorbanka.rs novac mozes da uplatis na bankomatu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari