Ne znam za Telenor, ali u MTS i VIP-u na postpaid-u se PRVO trose minuti iz pretplate i za Omiljeni/F&F/Najzdrazi broj pa tek onda su stvarno besplatni![]()
^^Na mts prepaidu imam promociju za 50din dobije se 200minuta u mrezi i 50mb i nedelju dana da se sve to potrosi...
Da. Ali to moze za cas da nestane, ili da cena poraste.Inace, ima i kod mene, na jednom pripejd broju.
Pa proveravam zato i pitam ovde hehehe. Mislim da je Toki. Na sajtu piše 4 i kusur za uspostavu veze, samo nisam siguran.
Znam, zato i trazim neko dugorocno resenje... Mislim da sto kaze alfaunits zvezda\partizan & F&F imaju uspostavu od 3 din pa pricaj koliko hoces ili dok te ne prekinu
A ako neko cuje za "vezane kartice" nek javlja![]()
Zavisi od prepaid tarifnog profila, ima razlicith uspostava veze.
Za kratko vreme, _mislim_ da je zgodno da imas Partizan/Zvezda prepaid profil - bar za F&F brojeve. Proveri...
Razgovarajte koliko želite uz mesečnu pretplatu od 290 dinara.
Cena razgovora sa izabranim omiljenim brojem je 0 dinara po minutu, uz besplatnu uspostavu veze.
PDV je uračunat u cenu.
Pozivi u okviru Telenor dodatka "Omiljeni broj" će se trošiti pre besplatnih minuta iz vašeg tarifnog paketa (ukoliko vaš paket uključuje besplatne minute)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari