Šta je novo?

Najjeftiniji razgovori izmedju dva broja?

marketman

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2008
Poena
320
Jel postoje neke varijante sa jeftinim ili besplatnim razgovorima izmedju dva broja?
Cini mi se da se spominjalo da se kupe dve kartice izmedju kojih su pozivi besplatni? Jel postoji tako nesto i dalje? mts, vip, lele ??

MTS: 3 din po pozivu, bez obzira na trajanje. Vazi za do 3 broja.
VIP: 1din 1min izmedju 2 broja uz uslov da se nedeljno uplati 200din koji se trose na bilo sta
Telenor: 1din 1 min izmedju 3 broja

Sve cene su SA pdv, i sa uspostavom veze.

Ili, omiljeni broj na postpaid broju kod telenora ili mts-a.

Mislim da ti je najpovoljnija opcija Omiljeni broj na postpaidu kod Telenora. Za 290 dinara mesecno dobijas mogucnost prakticno neogranicenog razgovaranja sa izabranim brojem (uz fer politiku koriscenja koja verovatno znaci da ne visis non-stop na telefonu). Nista se dodatno ne placa, ni uspostava veze ni minuti.
Ovo je povoljnije nego kod MT:S-a, jer se kod njih placa svaka uspostava veze.

Prenesi i dopuni 490 kod Telenora. Imas besplatne razgovore sa 2 telenor broja, a 490 din, koliko je pretplata mozes iskoristiti za razgovore i poruke prema drugim brojevima. Sto ne potrosis, prenosi se u naredni mesec.

Ne znam za Telenor, ali u MTS i VIP-u na postpaid-u se PRVO trose minuti iz pretplate i za Omiljeni/F&F/Najzdrazi broj pa tek onda su stvarno besplatni :(

У теленору се, конкретно у пакетима пренеси и сурфуј, прво троше минути ка свим мрежама па тек онда минути у мрежи. Не знам за остале пакете,али сумњам да је другачије.

Ne znam za Telenor, ali u MTS i VIP-u na postpaid-u se PRVO trose minuti iz pretplate i za Omiljeni/F&F/Najzdrazi broj pa tek onda su stvarno besplatni :(

Zato je Telenorov omiljeni broj najbolji. Kod Telenora se, za pozive prema omiljenom broju, ne trose minuti iz pretplate.
Naravno, govorim o postpejdu. Na pripejdu, Telenorov omiljeni broj je totalno neisplativ.

Telenor:

1. prenesi i dopuni sa cenom 490 (890, 1490) rsd (sa pdv-om) je dobra kombinacija jer pozivaš potpuno besplatno dva broja iz telenor mreže koje odabereš, pretplata 490 rsd ostaje "sa strane" za druge usluge.

2. uz pakete prenesi i prenesi i surfuj postoji mogućnost aktivacije omiljenog broja gde za 290 rsd neograničeno pozivaš jedan broj a sve po paketu ostaje "sa strane" za druge usluge. npr. prenesi 80 (za 460 rsd sa pdv-om imaš 80 min i 80 sms + 290 za omiljeni broj, tada imas mogućnost neograničenog pozivanja jednog broja iz telenor mreže i 80 min za druge brojeve, korišćenje omiljenog broja ne utiče na 80 min)

Hmm dakle nista posebno. Vec sam na lelenor postpaidu i ne bih sigurno uzimao jos jedan... Trenutno se snalazim sa mts promocijama 50din za 200min u mrezi za nedelju dana.
Vip bih verovatno izbegao, poznati su sa problemom "307 sec" !@#$
A kako funkcionise prvi predlog u mts-u 3 din po pozivu?

Pa ako si na postpaidu aktiviraj Omiljeni broj. (Horejsijev post)

Samo da potvrdim da Telenor omiljeni broj (postpaid) radi kako treba (ne trosi minute iz pretplate).
Fer koriscenje mislim da podrazumeva do 1000min mesecno ka tom broju.

^^ Pa nema poente, jer kao sto vec rekoh trenutno za 50 din imam 200 minuta, tako da mesecno potrosim 200 din na za mene neogranicene razgovore...
A pokrenuo sam temu jer mi se cini da je bilo ranije da se kupe dve kartice izmedju kojih su razgovori dozivotno besplatni? Ili sam ja nesto sanjao :)

I meni se cini da je bilo nesto tako, da li MTS-ov duoSIM ili VIP-ov fine-print...

Gde imas 200 minuta za 50 din??

@marketman
Uplatite omiljeni broj i pricajte do mile volje. ;)

^^Na mts prepaidu imam promociju za 50din dobije se 200minuta u mrezi i 50mb i nedelju dana da se sve to potrosi...

Smrc, nema kod mene :(

^^Na mts prepaidu imam promociju za 50din dobije se 200minuta u mrezi i 50mb i nedelju dana da se sve to potrosi...

Da. Ali to moze za cas da nestane, ili da cena poraste. :) Inace, ima i kod mene, na jednom pripejd broju.

Ako bih uzeo prepaid MTS i ovu opciju "najdraži broj", koliko bi koštala uspostava veze izmedju ta 2 broja s'obzirom da je 0din za razgovor ako se ne varam?

Zavisi od prepaid tarifnog profila, ima razlicith uspostava veze.
Za kratko vreme, _mislim_ da je zgodno da imas Partizan/Zvezda prepaid profil - bar za F&F brojeve. Proveri...

Pa proveravam zato i pitam ovde hehehe. Mislim da je Toki. Na sajtu piše 4 i kusur za uspostavu veze, samo nisam siguran.

Da. Ali to moze za cas da nestane, ili da cena poraste. :) Inace, ima i kod mene, na jednom pripejd broju.

Znam, zato i trazim neko dugorocno resenje... Mislim da sto kaze alfaunits zvezda\partizan & F&F imaju uspostavu od 3 din pa pricaj koliko hoces ili dok te ne prekinu ;)
A ako neko cuje za "vezane kartice" nek javlja :)

Pa proveravam zato i pitam ovde hehehe. Mislim da je Toki. Na sajtu piše 4 i kusur za uspostavu veze, samo nisam siguran.

Pod proveri sam mislio da me mrzi da okrecem Lelekomov sajt, ali stoji na svakom profilu koliko je uspostava veze i za Par/Zve stoji koliko su razgovori sa F&F brojevima.

Kad vec imas Telenor postpaid onda je najlogicnije Omiljeni broj na telenor mrezi, 290din mesecno.

Sad sam gledao bash, Z/P prepaid F&F je stvarno super, samo uspostava se placa (ili promena F&F broja jednokratno posle prve 3 promene).
Nazalost ne moze se preci sa drugih prepaid-a na Z/P!

Da. To je mnogo glupo kod mt:s-a. Moras da uzmes novu karticu, da bi koristio promocije ili odredjene tarifne pakete...

Za ovako nesto me ne brine mnogo.
(doduse ja ne volim nesto mobilne kada bih mogao da prikacim na laptop nekako i da koristim laptop kao speaker/mic to bi bilo to!)

Samo se pitam dokle ce da traje jer Z/P prepaid izgleda dobar samo za to :D A za 3 dindze ce neki sedeti na telefonu!

Znam, zato i trazim neko dugorocno resenje... Mislim da sto kaze alfaunits zvezda\partizan & F&F imaju uspostavu od 3 din pa pricaj koliko hoces ili dok te ne prekinu ;)
A ako neko cuje za "vezane kartice" nek javlja :)

Maksimalno 60 minuta. I Telenor i MTS. Za VIP je bio onaj problem sa dužinom razgovora, ali ne sećam se na koliko prekidaju.

Zavisi od prepaid tarifnog profila, ima razlicith uspostava veze.
Za kratko vreme, _mislim_ da je zgodno da imas Partizan/Zvezda prepaid profil - bar za F&F brojeve. Proveri...

..nema vise..majku im @#bem njihovu lopovsku..skupo im da obaveste korisnike jednom pisljivom sms porukom.. :mad:
..juce sam uplatio dvesta dinara kredita..racunajuci da sam potrosi stari standardnom uspostavom poziva od tri dinara..kad ono prc..
..pricam ja tako sa curom..kad puce veza..mislim se..standardno se desavaju prekidi u vezama..i rekoh to je..ni sluteci sta se zaista u stvari kuva.. :mad:
..krenem da pozovem opreatera..kad opet prc..nemate dovoljno kredita za ovaj poziv..slepci naplacuju deset din za uspostavu poziva sa operaterom..
..ajde rekoh..nije prob..uzeh drugi pospejd broj da dopunim kao sto sam i juce..i da ih pozovem..kad poruka..broj koji zelite da dopunite nije prepaid..aaaa...??:mad:
..pozovem ja sa drugog broja..i dobijem operatera..konacno da vas priupitam par stvari..objasnim sta i kako..na sta ce ona meni da su skocile cene..sa tri na devet..u prevodu 200%..jer to samo kod nas u Srbiji moze..mamu im lopovsku..:mad:
..i to im je malo..neg su uveli da vise omiljeni broj nije besplatan..neg kosta dinar po minutu...e tu sam popizdeo...aaaaaaa...zalupio slusalicu..i spalio karticu..:mad:
..pitanje...el ima negde slicna promocija..tj besplatni omiljeni broj..sa naplatom uspostave poziva..nebitan operater..???

Jedino Telenor postpaid i njegov dodatak Omiljeni broj: L I N K

Razgovarajte koliko želite uz mesečnu pretplatu od 290 dinara.
Cena razgovora sa izabranim omiljenim brojem je 0 dinara po minutu, uz besplatnu uspostavu veze.
PDV je uračunat u cenu.
Pozivi u okviru Telenor dodatka "Omiljeni broj" će se trošiti pre besplatnih minuta iz vašeg tarifnog paketa (ukoliko vaš paket uključuje besplatne minute)

Nazad
Vrh Dno