Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Svakoga dana u svakom trenutku sve više nazadujemo.

Samo da javim da imate popust 10% na prvu kupovinu preko dm-ovog sajta, a možete napraviti veći broj naloga, po jedan za svakog člana porodice.

Sajt je generalno jako dobro urađen, mnogo bolje od ideinog i maxi-jevog. Ima pregled sastava svakog proizvoda do detalja , sve zajedno sa recenzijama. Na ideinom sajtu ne možete videti sastav većine proizvoda, što je nedopustivo, jer mnogi ljudi imaju alergije na pojedine sastojke.

Malo pravi problem to što je dostava Isključivo u prepodnevnim terminima, kad je velika većina ljudi na poslu.

Drugi problem je to što ne možete naručiti preko 12 komada nekog proizvoda. Treći problem je to što asortiman nije isti kao u redovnoj prodaji i mnogih proizvoda. Retko kada ima pojedinih proizvoda, ili ih ima u jako ograničenim količinama.

Što se sajta tiče, svaka čast, bolji i uredniji nisam videla nikad.

Cene su ,po mom mišljenju , razumnije nego kod ovih domaćih divljaka trgovaca. Primera radi, puno bolje i kvalitetnije musli pahuljice nisu 1.000 RSD po kilogramu, već dosta manje.

Nikad mi neće biti jasno zašto dosta urade isključivo pre podne, kada je 90% ljudi na poslu. Inače dostavljaju preko neke kurirske službe, u kojoj kuriri redovno nešto muljaju i naplaćuju više nego što treba. Mogao bi DM da se potrudi da organizuje svoju dostavu sa terminima popodne.

Što se ostalog tiče, sve preporuke.

Maxi Online pčelice donose još više uštede!
Iskoristi promo kod KOP1000 i ostvari 1000 RSD popusta na vrednost korpe iznad 7000 RSD.
Promo kod važi za termine isporuke 20.01-23.01.2025.

Želimo ti ugodnu kupovinu. 😊

Dexpress isporucuje DM posiljke godinama. Nisam narucio u poslednjih mesec dana, mada sumnjam da su promenili kurira. Sto se tice isporuke kome ne odgovara vreme - pre podne, plati karticom i preusmeri na paketomat. A paketomat moze da se izabere vec prilikom porudzbine tj adresa isporuke je paketomat.

Dexpress isporučuje i dalje, jedino što DM-u uglavnom treba par dana da pošalje paket tako ga često dobijete nekih 4-5 dana nakon porudžbine

Maxi: LNE500 - 500 RSD na korpu iznad 5000 RSD, za termine isporuke 20.01-23.01.2025.
Ako napunite korpu do 5500 dinara, zatim primenite kupon i cena padne ispod 5000, plaća se dostava. Ako je cena preko 5500 dinara pre primene kupona, tj preko 5000 nakon primenjenog kupona, dostava se ne plaća.

^ moguće da sam taj već iskorstio, rekoh da mi jedan ne prihvata ali svi ostali su na 7000 to je sigurno osim onaj od 500 din

Poslednja izmena:
Da zapravo za jedan sa ove strane nisam siguran pošto sam ga ispucao još pre par nedelja, ali ostali svi mi traže 7000, od kupona 1500/6000 koji ne radi dođosmo na 500/5000 i 1000/7000... realno neisplativo...
Pa kad je postalo neisplativo, godinu dana su bili vauceri 1000/4000....i onda odjednom u nebesa sve jer se mnoro ljudi navuklo, i onda recimo nas 500 ljudi je znalo za vaucer od 1000 na 4000 ali vaucer od 1000/6000 sad zna 100.000 ljudi pa ce misliti kako je to dobra ponuda,.., pritom, mogao si da iskoristis vaucer od 1000 na 4000 i ono sto nemaju na stanju, a uneo si da kupis , svakako obracunaju pa te korpa nekad od 2000 izadje 1000 din i slicno..

Ma taj jedini radi, ali sam ga već ispucao, a i korpa koja bi me juče sa DGRB1500 koštala oko 4500 sa popustom, danas je 10000 bez vaučera, svi artikli poduplani... naravno nemam nameru da bilo šta naručujem....

Nazad
Vrh Dno