Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Uz Maxi Online i pčelice štediš 50%

Maxi Online ti poklanja promo kod SMC1000 u vrednosti od 1000 RSD koji možeš iskoristiti za termine isporuke u ponedeljak, utorak i sredu 9.12-11.12.2024.

Popust možeš ostvariti na korpu iznad 5000 RSD i samo jednom po korisničkom nalogu.

Izaberi termin i paket ti stiže na kućnu adresu u terminu koji odabereš!🐝

Uživaj u Maxi Online kupovini uz promo kod NY1000 u vrednosti od 1000 RSD koji možeš iskoristiti za termine isporuke od 12.12 - 15.12.2024.

Popust možeš ostvariti na korpu iznad 5000 RSD i samo jednom po korisničkom nalogu.

Izaberi termin i paket ti stiže na kućnu adresu u terminu koji odabereš! 😊

Samo DO KRAJA DANA! 🕚

Iskoristi sjajnu ponudu koja važi samo za sutrašnje termine isporuke. Unesi promo kod NY1500 u vrednosti od čak 1500 RSD koji možeš iskoristiti za termine isporuke u četvrtak 12.12.2024.

Popust možeš ostvariti na korpu iznad 6000 RSD i samo jednom po korisničkom nalogu.
Izaberi termin i paket ti stiže na kućnu adresu u terminu koji odabereš!

PoZzzuri, pčelice zuje do ponoći!🐝

Poklanjamo vam 900 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 900DDE
Vaučer od 900 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 8.000 RSD ili više do 16.12.2024
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Važi samo za fizička lica.
Vaša IDEA online.

Pogledajte prilog 471500
Za kraj 2024. godine pripremili smo posebno iznenađenje - Prednovogodišnju eLakolije akciju.

Kreirajte jednu porudžbinu u minimalnom iznosu od 4.000,00 RSD u periodu od 15. do 22.12.2024. godine i ostvarite pravo na umanjenje od 500 dinara narednog računa za porudžbinu kreiranu u periodu od 23. do 31.12.2024.

unnamed.jpg

Pogledajte prilog 471500
Za kraj 2024. godine pripremili smo posebno iznenađenje - Prednovogodišnju eLakolije akciju.

Kreirajte jednu porudžbinu u minimalnom iznosu od 4.000,00 RSD u periodu od 15. do 22.12.2024. godine i ostvarite pravo na umanjenje od 500 dinara narednog računa za porudžbinu kreiranu u periodu od 23. do 31.12.2024.

Pogledajte prilog 471502
Ma ovo je smešno, na 8k povrat 500 rsd i to tek posle 8 dana :)
A cene im nisu ništa niže od ostalih.

Meni je Elakolije super što su jedini kod kojih možeš da uzmeš suhomesnato i kačkavalj na meru. Ono što nije super kod njih je to što se ne zna šta ćeš dobiti :( Poslednja porudžbina 7700+ din, stiglo robe za 4100+ din :( (između ostalog nisu poslali dugotrajno mleko?!?!?!)

kackacalj i suhomesnato moras uzeti samo na kilogram, nema 0.5 ili 1.5kg, samo okruglo 1kg meni pokazuje.

EDIT:
sad mi sinulo da probam da rucno ukucam 0.5 u polje za kolicinu, i radi!

Najbolja stvar kod njih je što imaju sortiranje po "najveći popust" tako da brzo može da se preleti kroz sve grane i da se vidi da l' se nešto baš isplati ili ne.
Ako čitaju ovo i konkurenti preporuka da i oni uvedu ovu opciju.

Elakolije izgleda salje iz najblize velike radnje a ne iz centralnog magacina.

kackacalj i suhomesnato moras uzeti samo na kilogram, nema 0.5 ili 1.5kg, samo okruglo 1kg meni pokazuje.

EDIT:
sad mi sinulo da probam da rucno ukucam 0.5 u polje za kolicinu, i radi!
Pa da, ne mogu da verujem da nisi probao ranije :)
A možeš i manje :) npr.
10 1219674 STISNJENA SUNKA CARNEX RF 799.00 0.200 159.80
13 1303378 DIMLJENA CURECA PRSA PIK RF 1199.00 0.200 239.80
14 1270104 PECENICA SUVA CRNOGORSKA SUVO ZLATO 1799.00 0.200 359.80
18 1008143 SIR DIMLJENI TRAPIST KARAVAN RF 1399.90 0.500 699.95
Ukucavao sam i 0.150, i to može. Problem je samo što nešto uvek ne stigne, da li jedna ili više stvari, to je lutrija.
Najbolja stvar kod njih je što imaju sortiranje po "najveći popust" tako da brzo može da se preleti kroz sve grane i da se vidi da l' se nešto baš isplati ili ne.
Ako čitaju ovo i konkurenti preporuka da i oni uvedu ovu opciju.
Kod maxi imaš "spiskove" (slabo upotrebljivo, ali ajd) i "omiljene proizvode" (koje su valjda pokupili iz prethodnih porudžbina pa možeš brzo bar to da pogledaš) a idea ima "favorite" gde ubaciš šta želiš da pratiš pa odmah pogledaš te (dok ne bude "uskoro opet u ponudi" pa se nekad možda i vrati a nekad nestane zauvek). Ovo kod idee mi se najviše sviđa, a i ta opcija sa najvećim popustima kod elakolije nije loša.

Poslednja izmena:
Imaš i liste kod Idea.

Meni je Elakolije super što su jedini kod kojih možeš da uzmeš suhomesnato i kačkavalj na meru. Ono što nije super kod njih je to što se ne zna šta ćeš dobiti :( Poslednja porudžbina 7700+ din, stiglo robe za 4100+ din :( (između ostalog nisu poslali dugotrajno mleko?!?!?!)
Malopre mi stiglo 19/20 artikala (8900 umesto 9300rsd), prezadovoljan.
Prvi put sam porucio i delikates polutrajni na meru, stiglo uredno narezano.

Malopre mi stiglo 19/20 artikala (8900 umesto 9300rsd), prezadovoljan.
Prvi put sam porucio i delikates polutrajni na meru, stiglo uredno narezano.
Meni jednom stiglo sve što sam poručio :ROFLMAO:
Šalu na stranu, možeš i da napišeš u napomeni da npr. suhomesnato moliš da bude tanko rezano a kačkavalj na malo deblje listiće (jednom sam dobio tako tanke isečene kačkavalje da nisam mogao da ih odvojim jednog od drugog). Uglavnom u većini slučajeva ispoštuju zahteve.

U slučaju da si već iskoristio kod (koji je trenutno aktivan) trebalo bi da ti izbaci poruku Ovaj korisnik je već iskoristio kod.
Poruku Kod xxxx nije važeći izbacuje kada se ukuca pogrešan kod ili kod koji je istekao. Proveri još jednom da nisi pogrešno uneo kod.
Više ljudi je probalo sinoć ovaj kod i prihvaćen je termin dostave sreda/cetvrtak, a prihvata i dostave za ponedeljak 23.12.

Poklanjamo vam 1500 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 1500RDS
Vaučer od 1500 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 10000 RSD ili više do 24.12.2024
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 900 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 900DDE
Vaučer od 900 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 8.000 RSD ili više do 24.12.2024
Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 800 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 800VGC
Vaučer od 800 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 8000 RSD ili više do 24.12.2024
Vaša IDEA online.

Nazad
Vrh Dno