Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Da nije da iznos sa vaucerom mora biti preko 3000 za besplarnu dostavu? Nisam probao svakako
Ne. Aplikacija je prihvatila kod i obračunala konačni račun umesto 3.000 i nešto 2.500 i nešto, poslat je i predračun sa tim iznosom, bez troškova dostave.

Konačni račun je sa troškovima dostave.

Da ti nisu mozda nesto izbacili sa racuna sto nije bilo na stanju pa je konacan racun pao ispod 3000 odnosno 2500?

Cak i ako se to desi, vaucer ostaje aktivan. Desilo mi se da narucim nesto za 3000 i nesto din, nema par skupljih proizvoda i racun padne na 2000 i nesto din, na tu sumu oduzet vaucer od 1000din, konacni racun 1000 i nesto din. :D
Prakticno umesto 33% popusta sa vaucerom od 1000din na 3000din, dobijes 50% popusta na 2000din. :D

To je i moje iskustvo. Jednom nije bilo skoro ničega na stanju pa sam oko 800 din robe platio 180 din sa dostavom. Ali ljudi su prijavljivali da im je umanjen vaučer u nekim slučajevima ako se ne varam.

Sada je plus ovo prvi put rekao bih da nema plaćanja dostave pa zato pitam.

Ja uvek narucim malo više za svaki slučaj. Baš iz tog razloga iako imam drugačije iskustvo.

Upravo sam dobio SMS od Idee da uvidom u njihovu bazu, nisam dobio vaučer koji sam upotrebio prilikom porudžbine. To je nešto novo?
I odbijaju da ga priznaju? Ako je sa karticom plaćeno, da li će da skinu 1000din više od iznosa koji su ti ispostavlili mejlom?

Ne, nego ima neka služba u Idei koja je uzela da proverava da li vaučere koriste baš oni kojima su i poslati. Moj savet je ignorisati, bar za sada, jer nigde nije eksplicitno rečeno da ne može da koristi vaučer onaj koji ga nije lično dobio. Uostalom, ako baš to hoće, mogu da se potrude da generišu personalizovane vaučere.
Očigledno imaju neke kriterijume kome, kada i koje vaučere da šalju, pa im šerovanje tih vaučera malo kvari "algoritam".

@djuk Odgovorio sam da je sistem prihvatio vaučer i da smo pod tim uslovima zaključili ugovor o kupovini na daljinu.

Obavestili su me da će biti uračunat.

Realno, naručujem za nekoliko starijih lica i sebe. Da ne podvlačim sad crtu, ali dosta je tu novca u opticaju svakog meseca. Vaučeri prave razliku gde ću kupiti namirnice. I takvih kao ja nas ima verovatno mnogo. Ako žele da izgube taj segment kupaca, ok. Njihov izbor. Neka ukinu vaučere u potpunosti i to je to.

@djuk Odgovorio sam da je sistem prihvatio vaučer i da smo pod tim uslovima zaključili ugovor o kupovini na daljinu.

Obavestili su me da će biti uračunat.

Realno, naručujem za nekoliko starijih lica i sebe. Da ne podvlačim sad crtu, ali dosta je tu novca u opticaju svakog meseca. Vaučeri prave razliku gde ću kupiti namirnice. I takvih kao ja nas ima verovatno mnogo. Ako žele da izgube taj segment kupaca, ok. Njihov izbor. Neka ukinu vaučere u potpunosti i to je to.
Pametno. Nije zgoreg pomenuti i Društvo za zaštitu potrošača ponekad.

Cene su toliko podivljale da sve sa ovim vaučerima dobijem ocene koje su bile aktuelne pre par meseci. Ljudi koji žive u zapadnim zemljama kažu da su namirnice kod njih jeftinije.

Nisam dobio SMS vec email da me ne pronalaze u bazi kome su poslali vaucer i da traze da im posaljem broj telefona na koji sam dobio vaucer.
Nista nisam odgovorio na to.
Sledecii put me nisu ni pitali;)

Uštedi 1000 rsd na Maxi.rs!

Izaberi dostavu u periodu 4.3-5.3, kreiraj online porudžbinu, unesi kod NWF1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 rsd. Popust se ostvaruje za korpe iznad 3.000 rsd i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga za termine dostave u periodu 4.3-5.3.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi online

Nema to mnogo veze sa poslednjim poskupljenjima. Takva je situacija vec dugo vremena.
Za ove skuplje stvari (tipa tehnika) se ljudi ne zale jer kupuju svercovanu robu iz Madjarske pa su se tu i snasli nekako.
Ali deru nas cenama za sve vrste robe i ocigledno je da je trziste kontrolisano.
Da li se neko jos uvek seca kada su pre 10 godina cene kompletne IT robe jednog jutra bez objasnjenja skocile za 20-30% samo u Srbiji? :)

Po drugi put za dva dana Maxi naplaćuje dostavu 300 RSD, iako je u okviru promo koda stajalo da dostava neće biti naplaćena. Dostavljač kaže da se to događa po ne znam koji put i da im je rečeno u centrali da vrate robu, ukoliko kupci ne žele da je preuzmu. Pitam da li će novac biti refundiran (dva puta po 300 RSD), kaže da ne zna.

Opet sistem Ako prođe prođe. Navuku kupce preko tih promo kodova za besplatnu dostavu. 1.000 kupaca vrati porudžbinu, hiljadu njih pređe preko toga. 300.000 čiste dobiti na prevaru.

Uložili smo reklamaciju putem e mail-a. Ubeđuju nas da dostava nije obračunata. Sad smo poslali fotografiju računa.

Zovemo centralu, kao da pričamo sa ometenim licem, pola sata se preganjamo zbog 600 din. Nije do novca, ali ako se kupci ne pobune, stalno će biti ovih situacija.

Poslednja izmena:
Ne znam šta bih rekao, meni su danas doneli, čak je falio jedan artikal tako je cena na kraju bila ispod 2500 din., i nisu uračunali dostavu.

Kod mene skoro uvek fali bar jedan proizvod, nivea roller, ona krpica skupljac boja, uvek nesto, i posle nedelju-dve dana se obradujem kad vidim da ima na sajtu, porucim opet, ali opet me zovu da kazu da nema, a na sajtu i dalje dostupno.

Pretpostavljam da nemaju taj proizvod na lokaciji (prodavnica ili skladiste) sa koje ti salju.
Ja sam imao slicnu situaciju pre godinu-dve na Bezanijskoj kosi. Stalno sam porucivao neki proizvod koji imaju na sajtu i uvek bi me obavestili da nemaju to pre dostave. I na kraju sam zakljucio da za moju lokaciju to ne moze da se poruci i nisam taj proizvod vise nikad ni stavljao u korpu.

p.s. pricam za IDEA Online.

Kod mene skoro uvek fali bar jedan proizvod, nivea roller, ona krpica skupljac boja, uvek nesto, i posle nedelju-dve dana se obradujem kad vidim da ima na sajtu, porucim opet, ali opet me zovu da kazu da nema, a na sajtu i dalje dostupno.

Ima jedno pet šest vrsta tih hvatača boja, a jedna vrsta je sad na popustu 60%. Mi smo naručivali pre nekoliko meseci i imali su na stanju.

Uglavnom imaju bar 90% proizvoda koje naručimo. Događa se da nemaju dosta toga uoči praznika kad bude opšti haos zbog velikog broja porudžbina.

Da, ovaj sto je -61% sam porucio.

Ali ga nema. Novi Sad je u pitanju, tako da ne znam da li se to salje iz nekog skladista ovde, ili sve ide iz centrale u BG. Ako se dobro secam, na fiskalnom racunu je BG uvek.

Pre koju nedelju smo isto porucivali hvatac boja, ne znam da li je bio isti ovaj, mislim da jeste, ali su ga isto otkazali.

Jel rade nekome ovi kuponi za Maxi što su okačeni ranije, svaki kad unesem piše: Kod xxxx je važeći ali još nije primenjen. Isto je i sa onim za 500 i sa onim za 1000 dinara. Korpa je standardna kao i uvek, oko 6.000.

Za onaj od 1000 dostava je morala da bude 4.03. ili 5.03.

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod FTSX1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 12.3.2023.

Tvoj Maxi Online

Divno nam je što ste baš vi član IDEA online SVETA 🛍️📲!
U znak zahvalnosti vam poklanjamo vaučer u iznosu od 1.000 RSD za vašu prvu kupovinu u IDEA online prodavnici i uživanje može da počne 🤗🛍️.
Kod za poklon vaučer je: VA1000

Vaučer možete da iskoristite najkasnije za dostavu do 13.03.2023 godine, isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer minimalan iznos kupovine treba da bude 4.500 RSD.

Vaš IDEA online SVET 🛍️📲

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod LFD500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 12.3.2023.

Tvoj Maxi Online

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod FLP1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 13.3.2023.

Tvoj Maxi Online

Nazad
Vrh Dno