Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Nikakvo sniženje nemam po osnovu koda, da stavim 2 pakovanja pelena, ispale bi po 1000 din.
Imam vlagu u kolima, pa sam mislio da probam sa ovim.
Ispadne ista cena 300 din komad, sad kad je na akciji u Maxiju, sa kodom još povoljnije.
Ne znam šta je konkretno problem, ali vlagu koji ne može sunce da sredi, svakako neće moći taj Cerezit. To je igračka.

Ima li neko 17 kupona za case da posalje, a da mu ne trebaju na aplikaciji. Ili da ja nekom posaljem 33...
Imam 6, ako hoćeš.
Da li neko ima važeći kod za Maxi od 1.000?

Danas su nam su nam doneli porudžbinu i nisu uvažili vaučer, iako je sistem prihvatio kod.

Iako je sistem prihvatio kod od 1.000 RSD i račun bio umanjen za toliko, naplatili su račun bez uračunatog koda. Posle reklamacije zovu nas i kažu da novac ne može biti refundiran jer sistem nije prihvatio kod. U nalogu je na osnovu prvobitnog obračuna bilo jasno da je kod prihvaćen, ali nakon što su izuzeti proizvodi koje nemaju na stanju i napravljen konačni račun, kod nigde ne stoji u konačnom obračunu. Mislim da treba skrinšotovati za svaki slučaj svaki obračun porudžbine na nalogu, da ne bi kasnije dolazilo do ovakvih situacija.

Poslednja izmena:
Iako je sistem prihvatio kod od 1.000 RSD i račun bio umanjen za toliko, naplatili su račun bez uračunatog koda. Posle reklamacije zovu nas i kažu da novac ne može biti refundiran jer sistem nije prihvatio kod. U nalogu je na osnovu prvobitnog obračuna bilo jasno da je kod prihvaćen, ali nakon što su izuzeti proizvodi koje nemaju na stanju i napravljen konačni račun, kod nigde ne stoji u konačnom obračunu. Mislim da treba skrinšotovati za svaki slučaj svaki obračun porudžbine na nalogu, da ne bi kasnije dolazilo do ovakvih situacija.
Da li se ovo desilo još nekom?

Nije ok. Čista obmana potrošača.

Meni jeste par puta, prosle god. Reagovao sam i nisam hteo da platim i onda su zvali nekog sefa valjda i ja sam morao da razgovaram sa njim i da mu bukvalno ponovim sve sto sam vec rekao i dostavljacima, ali na kraju su uvazili.
Nisi u obavezi da preuzmes posiljku ako se ne slaze iznos koji treba da platis. Treba reagovati odmah inace posle pros'o voz.

Poslednja izmena:
Poslali smo mejl odmah, ali se prave ludi. Pozvali su telefonom i tvrde da kod nikad nije ni bio uvažen. Na profilu je stajalo da je ukupna porudžbina vrednosti 3300 zajedno sa dostavom, pa je na osnovu koda umanjena za 1.000 RSD, znači 2.300. Par proizvoda nisu imali na stanju i u konačnom obračunu kod uopšte nije uračunat.

Prosledi im onaj mail sa potvrdom porudzbine, u njemu se vidi krajnji iznos.

• Like
Reagovanja: M J
Prosledi im onaj mail sa potvrdom porudzbine, u njemu se vidi krajnji iznos.
Da tu se vidi sigurno.

Screenshot_20230221-114115_Gmail.jpg

Samo jos da dodam da je ovakav nacin funkionisanja nov. Ranije su uvek uvazavali kod i kad nema dosta stvari za isporuku.

Meni ostalo još 7 kupona za čaše, ako nekome treba - inbox :ROFLMAO:

@ytrewq važe još sutra ;)

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod PLJ1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 27.2.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

meni fali 5 nalepnica. vazi jos dans/sutra. ko hoce neka mi posalje link. mada u tempu pre par noci, rekose mi da nista nije ostalo osim nekih posuda koje se i ovako i onako placaju, tako da ne ocekujem da ih u maxiju ima. ali, kome ne treba neka baci link sa nalepnicama. oduzicu se necim, nadam se.

btw, imate u maksiju koka kola akciju. na 5 flasa od 1.5 vracaju 150 din za potrosnju, na app kupon. tj kupite 5 flasa kk od 1.5l dobijete vaucer od 150 za kupovinu bilo cega.

meni fali 5 nalepnica. vazi jos dans/sutra. ko hoce neka mi posalje link. mada u tempu pre par noci, rekose mi da nista nije ostalo osim nekih posuda koje se i ovako i onako placaju, tako da ne ocekujem da ih u maxiju ima. ali, kome ne treba neka baci link sa nalepnicama. oduzicu se necim, nadam se.

btw, imate u maksiju koka kola akciju. na 5 flasa od 1.5 vracaju 150 din za potrosnju, na app kupon. tj kupite 5 flasa kk od 1.5l dobijete vaucer od 150 za kupovinu bilo cega.
Imam da ti dam šest nalepnica za čaše, ali one nisu elektronske već papirne. Jedino da dođeš po njih.

Ima casa kod mene u maxiju, ima i u ovim manjim sopovima...

Ja imam 3 elektronske, ali da bi se poslalo mora broj telefona pa na viber...

digao ruke. vrv bi mi dali u maksiju da sam isao nocas i bez tih 5. hvala vam u svakom slucaju.

da ne idem u off toliko evo da budem od koristi: narucio iz univera online. pre jedno nedelju, dve. racun bio 3,4 hiljade. nisu me ni zvali. doneli mi za 2. pitam decka za onlajn placanje kako nigde nisam primetio na sajtu biranje gotovina ili kartica. kaze mi da je bolje gotovinom da se placa jer uvek nesto fali a povracaj je spor.
termini su im odbojni - mislim da im je bio od 9 do 14 ili nesto tako. stvarno previse cekanja. vecernji od 17 do 21. potpuno besmislen termin. pakuje se u univeru u nehrovoj. to su valjda blokovi 62 i sl.
prednosti - seku suvomesnato jedini na meru, donose u kesama. najavio se telefonom 10ak min pre dolaska.
sve u svemu nije ni dobro ali nije ni toliko lose. narucicu opet kada bude bilo prilike.

kaze mi da je bolje gotovinom da se placa jer uvek nesto fali a povracaj je spor.
ovo ne razumem, kakav povraćaj? valjda rezervišu sredstva, pa ako nečeg nema, toga nema ni na iznosu koji se knjiži

pitam, jer hoću uskoro da poručim od njih, a nisam ranije

sajt im je, i estetski, i funkcionalno, ispao iz 2008., ali ima svačega, i cene deluju pristojno

Poklanjamo vam 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici! 🎉
💳 Naziv poklon koda koji je potrebno da unesete na stranici "Pregled porudžbine i kuponi" je: NO1000

Poklon kod možete da iskoristite do 28.02.2023. isključivo za online kupovinu sa kućnom dostavom u IDEA online prodavnici u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer, iznos vaše kupovine treba da bude minimalno 4.500 RSD 🛍️

Vaša IDEA online

Jasno, nego sam mislio da je u Ideji uvek 3500 pa ti kupon smanji na 2500 ako je taj kupon od 1000.

Jel važi i za Coca Cola ZERO?

ovo ne razumem, kakav povraćaj? valjda rezervišu sredstva, pa ako nečeg nema, toga nema ni na iznosu koji se knjiži

pitam, jer hoću uskoro da poručim od njih, a nisam ranije

sajt im je, i estetski, i funkcionalno, ispao iz 2008., ali ima svačega, i cene deluju pristojno
verovatno je decko mislio da dugo drze rezervaciju. tj da su spori.
i ja sam mislio da ima svacega pa je ispalo da pola nemaju.

Jel važi i za Coca Cola ZERO?
naravno. ali ne i vanila. imas u app sve objasnjeno. pokazes kod iz app na kasi i pokaze se na stanju u app koliko si kupio. jedino sto su im bajate flase. uglavnom i dalje novogodisnje.

Jasno, nego sam mislio da je u Ideji uvek 3500 pa ti kupon smanji na 2500 ako je taj kupon od 1000.
Bilo je tako pre jedno šest godina ovde u Beogradu, a u Novom Sadu još povoljnije (napraviš račun od 3.000 RSD i dobiješ popust od 1.000 RSD, ako ukucaš kod).

Sad su povećali limit na 4.500.

Bilo je tako pre jedno šest godina ovde u Beogradu, a u Novom Sadu još povoljnije (napraviš račun od 3.000 RSD i dobiješ popust od 1.000 RSD, ako ukucaš kod).

Sad su povećali limit na 4.500.
Vidim da i sada postavljaju kodove za 3500 din.

Na prosloj stranici ima:
Ništa nisu rekli. Samo sam objasnio da su dostavljači pregledali sa mnom (tako uvek radim)

Poklanjamo vam vaučer u iznosu od 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici!
Naziv poklon koda: 1000TSS 🎉

Poklon vaučer možete da iskoristite najkasnije za dostavu do 05.3.2023. u IDEA online prodavnici u Beogradu i Novom Sadu. Popust se ostvaruje na kupovine iznad 3.500 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

Vaša IDEA online

Vidim da i sada postavljaju kodove za 3500 din.

Na prosloj stranici ima:
Nisam sigurna, ali mislim da Idea naplati dostavu ukoliko nisi napravio račun od minimum 4.500 RSD. Ako je vrednost porudžbine veća od 4.500 RSD, dostava je besplatna.

Maxi naplaćuje dostavu od 300 RSD nevezano za iznos računa.

Nazad
Vrh Dno