Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Nije to. Moja greska.
"
Izaberi dostavu u periodu 15.2-16.2, kreiraj online porudžbinu, unesi kod JMRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 rsd.
Popust se ostvaruje za korpe iznad 3.000 rsd i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga za termine dostave u periodu 15.2 - 16.2.2023."

Ipak za ovaj lazu jer ocigledno ne vazi do tog roka, ne samo meni.
"RGMF1000 do 28febr Maxi "

Taj kod je važio samo za dostave koje su 15. i 16. februara, više ne može da se koristi. Probaj MXF1000, važio je do 14. ali izgleda da je još aktivan.

Nije tačno, čovek ima preko 3000, da je kod važeći prošao bi.
lepo pise da je kod vazeci ali nije jos primenjen, stavi u korpu 3500+ i na to ce ici jos 200 dostava i kod ce raditi.

Na Maxi ne vazi nijedan kod od svih koju su postovani. Za ovaj koji sam ukucao pise da vazi do 16-og...
ako misle da ce ovako da me nateraju da kupujem bez koda... narucicu u drugoj radnji.
Izgubljeno vreme zbog prevarnih idiota...

Savet za tebe i druge ako niste sigurni dal je kod ok.. Stavite u korpu nesto skupo tipa neki viski (moj izbor Civas :D ). I onda odmah primenite kod. Ako radi to je to. Ja nikad prvo ne izaberem sve da se ne desi da kupon ne radi

Radio sam to, ubacim 100 piva :) nego, sad sam imao utisak da ima vise nego dovoljno tih kupona, kad ono ne vazi ni jedan za maxi...
Oba ta kupona ne vaze def., modovi mogu da obrisu moju poruku da se ne bi stvarala zabuna...

Poklanjamo vam 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici! 🎉

💳 Naziv poklon koda koji je potrebno da unesete na stranici "Pregled porudžbine i kuponi" je: 1000PD

Poklon kod možete da iskoristite do 21.02.2023. isključivo za online kupovinu sa kućnom dostavom u IDEA online prodavnici u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer, iznos vaše kupovine treba da bude minimalno 4.500 RSD 🛍️

Vaša IDEA online

Uštedi 1000 rsd na Maxi.rs!

Izaberi dostavu u periodu 15.2-16.2, kreiraj online porudžbinu, unesi kod JMRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 rsd.
Popust se ostvaruje za korpe iznad 3.000 rsd i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga za termine dostave u periodu 15.2 - 16.2.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi online

Ko želi da uzme nešto iz pčelicu dok traje, a zafalilo.
upravo iskoristio ovaj
tnx
@CAMOPEJB
meni je izbacivao kupon vazeci ali nije primenjen jer nisam imao odabran termin isporuke

Poslednja izmena:
Jel radio uopšte onaj Maxi kod sa Instagrama?

Oprez sa dostavom hrane iz Idee. Dvojica dostavljača su hteli da odu bez pregleda porudžbine, samo da ostave kutije. Ja ih zadržim i pregledamo zajedno. Uveče me zovu iz Idee i kažu prijavljeno nam je da je kod vas ostavljen neki višak. Objasnim šta se desilo, zahvale se i prekinu vezu. Očigledno zaposleni imaju sistem krađe namirnica iz Idee tako što u dogovoru sa pakerima pakuju više nego što je poručeno. Ovako nešto mi se već deslo pre godinu dana.

Želiš da uštediš 500 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs , unesi promo kod FXM500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 26.2.2023.

Tvoj Maxi Online

Oprez sa dostavom hrane iz Idee. Dvojica dostavljača su hteli da odu bez pregleda porudžbine, samo da ostave kutije. Ja ih zadržim i pregledamo zajedno. Uveče me zovu iz Idee i kažu prijavljeno nam je da je kod vas ostavljen neki višak. Objasnim šta se desilo, zahvale se i prekinu vezu. Očigledno zaposleni imaju sistem krađe namirnica iz Idee tako što u dogovoru sa pakerima pakuju više nego što je poručeno. Ovako nešto mi se već deslo pre godinu dana.

Želiš da uštediš 500 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs , unesi promo kod FXM500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 26.2.2023.

Tvoj Maxi Online
Kakav višak je bio u pitanju?

Tvoj Maxi Online

Napabričio sam 3000 i sa kodom je bilo 2000+300, šta je sad ovo, nemaju neke artikle, kod praktično nisu ni uvažili?

Prilozi

• Screenshot_20230220_003015.jpg
    Screenshot_20230220_003015.jpg
    100.1 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_20230220_003904.jpg
    Screenshot_20230220_003904.jpg
    87.4 KB · Pregleda: 43
Nisi duzan da to prihvatis ja sam danas otkazao porudzbinu jer je falio jedan artikal vrednosti pola porudzbine.

Naravno, očekujem poziv ujutru, ali otkazani artikli su bili povoljni, a vidim da ih još uvek imaju u ponudi.

Ovako dobijas vece snizenje ;)

Te Ceresit tablete su ranije bile na Bazzaru bas povoljno, ali ni sada nije losa cena 3 za 1000 din.

Da, samo sto je to bacanje para. Mnogo je bolje uloziti u kompresorski odvlazivac. Ima tema na forumu.

Nikakvo sniženje nemam po osnovu koda, da stavim 2 pakovanja pelena, ispale bi po 1000 din.
Imam vlagu u kolima, pa sam mislio da probam sa ovim.
Ispadne ista cena 300 din komad, sad kad je na akciji u Maxiju, sa kodom još povoljnije.

Pelene koštaju ~1500 din u redovnoj ponudi, oni meni traže da platim 1400 sa dostavom, dostava mi nije bitna, kupiću lično.
A mogu da naručim 2 pakovanja pelena, koštaće me 1000 + dostava.
Zabunu vrv pravi stavka ušteda, u koju spada 10% akcijskog popusta na artikal i verovatno su još nešto zbrljali.

Izgleda da ipak jesu uvažili, iako se iz screena ne vidi, naime tu se vide samo pelene, sada sam ih zvao i navodno ide i jedno pakovanje Ceresit umesto 2, tako da kad sve saberem i oduzmem, slaže se u dinar sa kodom.

Jeste na desnom, na levom se vidi da je samo 1 artikal obračunat i da će ga dostaviti po maltene istoj ceni po kojoj se prodaje u radnji. Ono što se ne vidi, a što mi je saopšteno u tel razgovoru, da će dostaviti još 1 artikal, koji se ne vidi na konačnom obračunu (levi screen).

Ima li neko 17 kupona za case da posalje, a da mu ne trebaju na aplikaciji. Ili da ja nekom posaljem 33...

Kakav višak je bio u pitanju?
Ništa nisu rekli. Samo sam objasnio da su dostavljači pregledali sa mnom (tako uvek radim)

Poklanjamo vam vaučer u iznosu od 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici!
Naziv poklon koda: 1000TSS 🎉

Poklon vaučer možete da iskoristite najkasnije za dostavu do 05.3.2023. u IDEA online prodavnici u Beogradu i Novom Sadu. Popust se ostvaruje na kupovine iznad 3.500 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

Vaša IDEA online

Nazad
Vrh Dno