Da, ne mogu da poredim cene artikala drugih radnji, čak ni prehrambene, ali prema akcijskim iz Lidl kataloga.
Do Kovida je cena bila identična, ono što je u De 10 eur, ovde je bilo max 1200, sad je 1700.
Ma da je kurs 200 oni bi isli na 300. Generalno nemci su mnogo losi od pandemije.
Metro ukinuo 0-24. Uveli malo pre toga onlajn prodaju i to je trajalo kratko jer je em dostava bila skupa em su im cene bile 20,30% vece nego u marketu plus vrlo ogranicena ponuda. A i ovako im je ponuda sada mnogo slabija nego pre.
obican DHL nekada paketi iz USA putovali 3,4 dana. Sada samo 20+ dana ode na nista u nemackom magacinu.
Lidl bolji bio kada je imao 5 prodavnica ovde. Sada sa 60+ lakse i jeftinije ko hoce sve na pijaci moze da nadje. Takva im ponuda. Uz to na nekim trzistima imaju onlajn prodaju neprehrane. Tako da smo mi, ko se seca, u sfrj, zona B a zona A su gospoda. s tim da smo mi B- a Bugari B+, dok su hrv, slo, hu, sk, cz, itd zona A.
To je ono sto sam cesto koristio...
OK, dolar prestigao eur, pandemija, ukr i sl. Dosta toga su uvozili iz kine i to je automatski otislo 30% gore samo zbog kursa. Plus skuplji transport. Ali dolar je pao, transport se regulisao a cene su ostale, ponuda pijacna domaca plus skuplje a znatno losije bez da se ista menja na bolje.
---
promocija P&G
Bilo koji Always proizvod
Bilo koji Ariel proizvod
Bilo koji Bear Fruits proizvod
Bilo koji Blend-a-med proizvod
Bilo koji Discreet proizvod
Bilo koji Fairy proizvod
Bilo koji Gillette or Gillette Venus proizvod
Bilo koji Head&Shoulders proizvod
Bilo koji Herbal Essence proizvod
Bilo koji Lenor proizvod
Bilo koji Mr. Proper proizvod
Bilo koji Naturella proizvod
Bilo koji Old Spice proizvod
Bilo koji Oral-B proizvod
Bilo koji Pampers proizvod osim maramica Pampers u kartonskim pakovanjimam i mesečna pakovanja Pampers pelena;
Bilo koji Pantene proizvod
Bilo koji Safeguard proizvod
Bilo koji Tampax proizvod