Ја очекује да лидл биде на тапету, па бећ ове недеље, не знам зашто није.Niste sve sni koja je gužva u Lidu, kolica 15 minuta nisam mogao da nadjem.
Treba podrzati bojkot pa.makar i čekali na kasi 20 minuta.
Probajte SRLS1000/5000Jel ima neki trenutno važeći za Maxi, isprobah jedno 5 komada i sve je isteklo, hvala.
Ja sam danas opet uspela na taj samo s drugog nalogaProbajte SRLS1000/5000
Takve pistaće su nam doneli iz Idee, verovatno je isti dobavljač.Ja sam manje vise zadovoljan s obzirom da nemam vremena da idem na pijacu, desi se da ubace neki los komad, ali to je oni idu redom kad pakuju, nije kad mozes da biras u marketu. Online dostava mi ustedi vreme pa onda mi kompenzuje tu stetu i ako bacim par narandzi npr. Jedna stvar je da cesto znaju da ubace vise nego sto narucim, narucim 2kg a oni ubace 3kg.
Par puta mi se desilo da mi iz idea dodje sms da "nisu poslali mandarinice jer su loseg kvaliteta".
Reklamirao sam neke proizvode ali i to je cimanje, nikad ne dodju kad kazu nego dan kasnije obicno, kad njima dune.
Par puta sam bio i u ruskim marketima, nisu mi bas blizu pa retko idem, jeftino je ali i tamo ima dosta skarta i treba da se pazi. Npr. kupio sam pistaci, bio je ok, sledeci put kad sam kupio osecao se na uzeglo ulje. Oni neki kolaci, vanilice su uzas zivi, najgori moguci kvalitet. Ne treba nagradjivati ove velike lopovske markete ali ni te odredjene proizvodjace koji proizvode cisto djubre.
Imao sam i to iskustvo, par puta je bilo OK, a onda su počeli da me šalju u prodavnicu (skuplje gorivo, da ne pominjem vreme, nego proizvod uglavnom). A nikad se ne žalim zato što nemam šta da radim, u stvari u većini slučajeve mi je naplatio veću količinu proizvoda (kupim 3, otkuca 4, isl.), to im je fetiš, otkuca prvi proizvod vidi da imaš još 3, otkuca jedan od njih i upiše 4 komada (sa onim prvim to je 5). Kao da ih nisu naučili kako se koristi kasa... istina sve je rešeno, ali vreme se potroši na gluposti.Takve pistaće su nam doneli iz Idee, verovatno je isti dobavljač.
Samo redovno reklamiranje užeglih i ustajalih proizvoda, objavljivanje po društvenim mrežama šta su doneli, nema druge.
Negde sam čitala da ako se desi da u lidl-u kupiš neko đubre, samo im slikaš to i pošalješ, oni ti pošalju neki vaučer. Ne moraš da se cimaš i dogovaraš sa njima, sve se završava za par minuta.
U principu je najkorektniji DM. Naručivala sam jedno 10 puta, sve su jako lepo zapakovali i dostavili, samo je asortiman slab i mnogo proizvoda nedostaje.
Ovo pišeš vezano za Lidl ili neki drugi market?Imao sam i to iskustvo, par puta je bilo OK, a onda su počeli da me šalju u prodavnicu (skuplje gorivo, da ne pominjem vreme, nego proizvod uglavnom). A nikad se ne žalim zato što nemam šta da radim, u stvari u većini slučajeve mi je naplatio veću količinu proizvoda (kupim 3, otkuca 4, isl.), to im je fetiš, otkuca prvi proizvod vidi da imaš još 3, otkuca jedan od njih i upiše 4 komada (sa onim prvim to je 5). Kao da ih nisu naučili kako se koristi kasa... istina sve je rešeno, ali vreme se potroši na gluposti.
Ne zelim da bilo kom makretu dajem reklamu...Ovo pišeš vezano za Lidl ili neki drugi market?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari