Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Niste sve sni koja je gužva u Lidu, kolica 15 minuta nisam mogao da nadjem.

Treba podrzati bojkot pa.makar i čekali na kasi 20 minuta.
Ја очекује да лидл биде на тапету, па бећ ове недеље, не знам зашто није.

Idea/Roda je ove nedelje.

IDEA: 800MRC - 800 RSD na korpu od 8000 RSD do 08.03.

Probajte SRLS1000/5000
Ja sam danas opet uspela na taj samo s drugog naloga
Poklanjamo vam 1000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 1000KKN
Vaučer od 1000 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 8000 RSD ili više do 09.03.2025.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Važi samo za fizička lica.
Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 600 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 600KNM
Vaučer od 600 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 6.000 RSD ili više do 09.03.2025.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online.

Idea
900ZGR
900 rsd за куповине преко 9000 rsd. Важи до 8.3.

Iskoristite promo kod MXI1000 i ostvarite popust od 1.000RSD na korpu iznad 10.000 RSD.
MAXI
Promo kod se može iskoristiti samo jedanput sa jednog korisničkog naloga.

Važi do 09.03.2025.

Znaci samo jos do sutra :)

Poklanjamo vam 1100 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 1100XTLO
Vaučer od 1100 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7000 RSD ili više do 14.03.2025.
Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 1000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 1000XVOL
Vaučer od 1000 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7,000 RSD ili više do 14.03.2025.
Vaša IDEA online.
Idea uvaljuje nenormalnu količinu đubreta. Budite na oprezu i sve im vratite na vreme. Uvoze pistaće, Indijski i obični orah ko zna odakle. Pistaći su truli, a indijski i obični orah užegli. Mleveni badem ni ne podseća ukusom na badem.

Kakvo god đubre da vam uvale, sve ima možete vratiti u roku od 15 dana.

Pri tome ako se desi da nedostaje par proizvoda koje ste naručili, pošalju poruku da dopunite porudžbinu, inače je neće doneti. Ja sam pre podne na poslu i tada ne mogu čitati poruke, niti imam nameru da naručujem proizvode koji mi nisu potrebni.

Pokažite marketima da niste kanta za smeće!

Zamolila bih članove Foruma da prenesu svoja iskustva vezano za dostavu proizvoda koji su realno za kontejner, tipa onih koje sam malopre opisala. Više i ne znam gde da kupujem koštunjavo voće jer marketi uvoze neko đubre ko zna odakle.

Da li ih samo zavrljačite u kantu, ili štitite svoja prava kao potrošača, pa ih uredno vratite i tražite da refundiraju novac?

Ubeđena sam da ono u šta u normalnim zemljama ide na deponiju smeća, završi u balkanskim državama, gde se prodaje po jezivim cenama.

Samo potrošači mogu prevaspitati bahate trgovce, koji se prema njima odnose kao prema debilima.

Ja mogu da ti kažem da se iz tih marketa ne ispaliti uzimati bilo šta što nije kabasta dugotrajna roba, a i tu znaju da omanu. Ali eto, flaširana voda (ili baloni), dugotrajno mleko, limenke, kafa (kapsule), tolet papir isl. galanterija tj. kucna hemija, ubrusi, itd. To je to. Od hrane sam odustao, čak i ona koja nije kvarljiva, tipa donesu smrvljene čoko bananice, pobelelu čokoladu, itd. Nek nose ovaj 6 pack voda, isl. mada kažem i to znaju da bacaju pa su mi doneli probušenu flašu (pukla od bacanja). Isporučili 5 umesto 6 flaša, ali fora kad se gazirano piće ispusti, gas pobegne iz tečnosti i nije to to... a bilo je i puknutih tetrapaka mleka, i dosta druge oštećene robe... baš nisu pažljivi.

Ja sam manje vise zadovoljan s obzirom da nemam vremena da idem na pijacu, desi se da ubace neki los komad, ali to je oni idu redom kad pakuju, nije kad mozes da biras u marketu. Online dostava mi ustedi vreme pa onda mi kompenzuje tu stetu i ako bacim par narandzi npr. Jedna stvar je da cesto znaju da ubace vise nego sto narucim, narucim 2kg a oni ubace 3kg.
Par puta mi se desilo da mi iz idea dodje sms da "nisu poslali mandarinice jer su loseg kvaliteta".
Reklamirao sam neke proizvode ali i to je cimanje, nikad ne dodju kad kazu nego dan kasnije obicno, kad njima dune.

Par puta sam bio i u ruskim marketima, nisu mi bas blizu pa retko idem, jeftino je ali i tamo ima dosta skarta i treba da se pazi. Npr. kupio sam pistaci, bio je ok, sledeci put kad sam kupio osecao se na uzeglo ulje. Oni neki kolaci, vanilice su uzas zivi, najgori moguci kvalitet. Ne treba nagradjivati ove velike lopovske markete ali ni te odredjene proizvodjace koji proizvode cisto djubre.

Ja sam manje vise zadovoljan s obzirom da nemam vremena da idem na pijacu, desi se da ubace neki los komad, ali to je oni idu redom kad pakuju, nije kad mozes da biras u marketu. Online dostava mi ustedi vreme pa onda mi kompenzuje tu stetu i ako bacim par narandzi npr. Jedna stvar je da cesto znaju da ubace vise nego sto narucim, narucim 2kg a oni ubace 3kg.
Par puta mi se desilo da mi iz idea dodje sms da "nisu poslali mandarinice jer su loseg kvaliteta".
Reklamirao sam neke proizvode ali i to je cimanje, nikad ne dodju kad kazu nego dan kasnije obicno, kad njima dune.

Par puta sam bio i u ruskim marketima, nisu mi bas blizu pa retko idem, jeftino je ali i tamo ima dosta skarta i treba da se pazi. Npr. kupio sam pistaci, bio je ok, sledeci put kad sam kupio osecao se na uzeglo ulje. Oni neki kolaci, vanilice su uzas zivi, najgori moguci kvalitet. Ne treba nagradjivati ove velike lopovske markete ali ni te odredjene proizvodjace koji proizvode cisto djubre.
Takve pistaće su nam doneli iz Idee, verovatno je isti dobavljač.

Samo redovno reklamiranje užeglih i ustajalih proizvoda, objavljivanje po društvenim mrežama šta su doneli, nema druge.

Negde sam čitala da ako se desi da u lidl-u kupiš neko đubre, samo im slikaš to i pošalješ, oni ti pošalju neki vaučer. Ne moraš da se cimaš i dogovaraš sa njima, sve se završava za par minuta.

U principu je najkorektniji DM. Naručivala sam jedno 10 puta, sve su jako lepo zapakovali i dostavili, samo je asortiman slab i mnogo proizvoda nedostaje.

Takve pistaće su nam doneli iz Idee, verovatno je isti dobavljač.

Samo redovno reklamiranje užeglih i ustajalih proizvoda, objavljivanje po društvenim mrežama šta su doneli, nema druge.

Negde sam čitala da ako se desi da u lidl-u kupiš neko đubre, samo im slikaš to i pošalješ, oni ti pošalju neki vaučer. Ne moraš da se cimaš i dogovaraš sa njima, sve se završava za par minuta.

U principu je najkorektniji DM. Naručivala sam jedno 10 puta, sve su jako lepo zapakovali i dostavili, samo je asortiman slab i mnogo proizvoda nedostaje.
Imao sam i to iskustvo, par puta je bilo OK, a onda su počeli da me šalju u prodavnicu (skuplje gorivo, da ne pominjem vreme, nego proizvod uglavnom). A nikad se ne žalim zato što nemam šta da radim, u stvari u većini slučajeve mi je naplatio veću količinu proizvoda (kupim 3, otkuca 4, isl.), to im je fetiš, otkuca prvi proizvod vidi da imaš još 3, otkuca jedan od njih i upiše 4 komada (sa onim prvim to je 5). Kao da ih nisu naučili kako se koristi kasa... istina sve je rešeno, ali vreme se potroši na gluposti.

Poslednja izmena:
Imao sam i to iskustvo, par puta je bilo OK, a onda su počeli da me šalju u prodavnicu (skuplje gorivo, da ne pominjem vreme, nego proizvod uglavnom). A nikad se ne žalim zato što nemam šta da radim, u stvari u većini slučajeve mi je naplatio veću količinu proizvoda (kupim 3, otkuca 4, isl.), to im je fetiš, otkuca prvi proizvod vidi da imaš još 3, otkuca jedan od njih i upiše 4 komada (sa onim prvim to je 5). Kao da ih nisu naučili kako se koristi kasa... istina sve je rešeno, ali vreme se potroši na gluposti.
Ovo pišeš vezano za Lidl ili neki drugi market?

Poklanjamo vam 700 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 700LTRT
Vaučer od 700 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 6000 RSD ili više do 14.03.2025.

https://www.dm.rs/radost-online-kupovine-2819478

Odlučili smo da obradujemo sve kupce koji periodu od 17. do 20. 3. 2025. kupuju online na dm.rs ili putem aplikacije Moj dm, tako što smo im omogućili sledeće pogodnosti.
  • -10% na celokupan iznos online porudžbine iznad 5.000 RSD.
  • -15% na celokupan iznos online porudžbine iznad 7.000 RSD.
  • -20%na celokupan iznos online porudžbine iznad 9.000 RSD.

Prilozi

• dm.JPG
    dm.JPG
    46.6 KB · Pregleda: 7
Uštedi uz Maxi Online i pčelice!

Iskoristi promo kod MXI500 za termine isporuke 20.03-23.03. i ostvari popust od 500 rsd uz vrednost korpe iznad 5.500 rsd.

Nazad
Vrh Dno