Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Mandarine u lokalnom maxi-ju su bile kisele i odvratne, a ove što se mogu naručiti online još gore. Pre nedelju dana je u redovnoj prodaji bilo nekih baš dobrih. U sred sezone nabavljaju neko đubre.

Treba da prošire asortiman za kupovinu online je nekih solidnih stvari nema u ponudi. Tipa Fackelman sitnice za kuhinju.

Jel radi nekome Maxi aplikacija ?
Pokazuje samo kod, jedino je to funkcionalno, sve ostalo je prazno, nisam to vidjao ranije, vrlo čudno.

I meni je tako već neko vreme, nema onih popusta uopšte...

Mandarine u lokalnom maxi-ju su bile kisele i odvratne, a ove što se mogu naručiti online još gore. Pre nedelju dana je u redovnoj prodaji bilo nekih baš dobrih. U sred sezone nabavljaju neko đubre.

Treba da prošire asortiman za kupovinu online je nekih solidnih stvari nema u ponudi. Tipa Fackelman sitnice za kuhinju.
Maxi online meni služi samo za kabastu, nekvarljivu robu. Nemam poverenja da tamo naručim te finije stvari, delom i zato što u radnji vidiš i odustaneš od kupovine ili probereš. Dok online šta ti dođe dođe. Za vodu, mleko, sokove, hemiju, isl. nema primedbi. Naravno možda su to samo predrasude :confused:.

Probao još jednom i neće, probao sam ponovo jer sam primetio da nisam morao da se logujem, zapamtio me je iako je trebalo sve da obriše, to isto mi se nije dešavalo do sada na iOS.
Svaki put kada se deinstalira app briše se i sve vezano za taj app.
Jesi ti na androidu kada si ponovo stavio app unosio ponovo tvoje podatke tj. logovao se ?
Kod mene na prvo pokretanje izgleda kao da je od nule stavljen app, ide onaj intro od nekoliko koraka, na kraju ima jedno dugme samo "Registruj se" ali kada kliknem na to vrati predjašno stanje pre deinstaliranja i već sam ulogovan.
Hmm :unsure:

Još uvek radi prastari kod

PROBAJIDEAONLINE

ako nisi već iskoristio. Sa ovim kodom je popust 15%. Korisno za situaciju kad je veliki račun. Ne znam da li postoji ograničenje za maksimalni iznos na računu.

Neverovatno, ali nisam ga bio iskoristio. Hvala ti !!!

Što se aplikacije tiče MojMaxi nešto ne radi kako treba, ova druga maxi online je ok.
Ne može ni logout, ne dešava se ništa kad se pritisne, probao promenu lozinke i stigne na email link da se resetuje lozinka ali je link neupotrebljiv (invalid)
Probao inače i na androidu gde je nisam imao instaliranu, šifra ne radi, kaže da nije dobra.

🤷‍♂️

Ja sam na androidu uradio clear cache i clear data, ulogovao se ponovo i sad sve radi ok.

poslednjih 10 dana mi bukvalno nijedan kupon za MAXI ne prolazi,
ili zakasnim, jer je isporuka tipa u roku od 48h, a je procitam poruku nakon 3 dana,
ili nema novih, tj. iskoristio sam sve postojece iz teme.

Ja sam na androidu uradio clear cache i clear data, ulogovao se ponovo i sad sve radi ok.
Problem je iOS, ako neko ima neka proba, ne verujem da je samo kod mene problem, jer sve ostalo radi normalno, i sama ta aplikacija je radila godinama.
Reset lozinke u samoj aplikaciji prijavljuje grešku, a "zaboravili ste lozinku" šalje link koji otvara aplikaciju pa se iz aplikacije to menja, ali zbog buga tog ne radi ni to.
Probao sam i da izbrišem nalog ali na iOS ne radi ni to, na androidu sve to radi.
Mogao bih sa androidom u radnju ali tu nemam ni broj aktivan odnosno karticu a samim tim ni internet a i mnogo mi je velik nešto, mator je mnogo, jedva sam ga i našao :)
Šta da se radi, možda isprave vremenom.

Ja sam hteo da napravim još jedan nalog za majku, ali registracija zahteva broj mobilnog tel. koji ona ne koristi; moj ne prihvata zbog toga što se već nalazi u sistemu... 🥸

Da, mora jedinstven broj telefona (i ako se secam email). Ja sam registrovao na nekoliko clanova porodice, a svako ima broj.
U slucaju da nema, moze se na trafici kupiti prepaid za 200din.

Da, mora jedinstven broj telefona (i ako se secam email). Ja sam registrovao na nekoliko clanova porodice, a svako ima broj.
U slucaju da nema, moze se na trafici kupiti prepaid za 200din.
Mislim da nije nigde ispod 400 RSD.

Ja i dalje imam primedbu na mandarine u maxi-ju jer su nikakve i ni za šta. Ne mogu da shvatim zašto ne probaju pre nego što uvezu neki krš. Na popustu su 180 RSD.

Pre jedno 10 dana su bile odlične.

Ja nemam poverenja da mi neko bira voce na komad. :)
Ali uzimao sam leti dinje i lubenice, uvek su bile OK (a ovog leta i hladne!). I uzimao sam ono zapakovano sto svakako ne bih mogao da biram ni na licu mesta, kao sto su borovnica u kutiji, kupine i sl. Takodje sam nekoliko puta limun i pomorandzu u mrezici, ali tu je ocekivan standardan (osrednji) kvalitet.

Poklanjamo vam 700 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 700GFP
Vaučer od 700 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7000 RSD ili više do 11.11.2024.

Poklanjamo vam 600 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲
Kod: 600RCM
Vaučer od 600 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7.000 RSD ili više do 11.11.2024.

To je drugo, kad se cene napumpaju pa onda lupe popust neki.
Ovde je stvar da nešto košta 100 dinara a prodaju 4 ista ta komada u paketu i kažu da je 3+1 gratis za 400 dinara.
Ne znam šta je tu gratis 🤷‍♂️

Maxi Online ti poklanja promo kod HTH500 u vrednosti od 500 RSD i besplatnu dostavu koji možeš iskoristiti za termine isporuke 6.11-11.11.2024.
Popust možeš ostvariti na korpu iznad 4000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

To je drugo, kad se cene napumpaju pa onda lupe popust neki.
Ovde je stvar da nešto košta 100 dinara a prodaju 4 ista ta komada u paketu i kažu da je 3+1 gratis za 400 dinara.
Ne znam šta je tu gratis 🤷‍♂️

Ispod drugi link sa reddita kaze ovo:

Very frequently "Two for [whatever price]" deals at supermarkets are deceptive. You can buy 1 for the same unit price. They advertise this just so you will buy two units instead of one. You arent actually saving anything!

Nisam otvorio reddit, onaj prvi link jesam, kako god, to što si naveo nije ipak "get 3 and you will get 1 for free", a plaćaš 4 komada, kapiraš poentu?
To je laganje bezobzirno.
Ali nema veze...

Maxi Online ti poklanja promo kod HTH500 u vrednosti od 500 RSD i besplatnu dostavu koji možeš iskoristiti za termine isporuke 6.11-11.11.2024.

Popust možeš ostvariti na korpu iznad 4000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.
🐝

I dalje radi
IDEA
1000/5000
1000CMBC

Nisam otvorio reddit, onaj prvi link jesam, kako god, to što si naveo nije ipak "get 3 and you will get 1 for free", a plaćaš 4 komada, kapiraš poentu?
To je laganje bezobzirno.
Ali nema veze...
Poenta je da kazes da toga ima samo kod nas, ali takvih primera ima na hiljade u svetu. Ta dva linka su prvih par rezultata sto su iskocili za prvu pretragu samo. Nismo mi nesto specijalni pa da se prevare prodavaca, lazno oglasavanje, obmane kupaca na razne nacine desavaju samo ovde.

Rekao sam da verujem da toga ima samo kod nas, kako mogu da znam da li smo i zaista jedina zemlja, to je suludo.
Ti uz sve pretrage nisi mogao da nadješ "buy 3 and you get 1 extra for free" a da se zapravo plati cena 4 komada, koliko bi platio da kupiš 4 komada van tog "paketa".
Naravno ne moraju komadi da budu isti, ali suština je da ti kažu da dobijaš 1 gratis a ne dobijaš.
Sem toga, svako može da piše na redditu na bilo kojoj temi na engleskom, otkud znaš odakle je, možda je baš iz Srbije.

Sem toga, ne znam što braniš toliko tu tezu, ok nismo jedini, zeznuo sam se verovatno, negde sigurno mora da postoji ista takva prevara.
Nije to bitno u celoj toj priči.

Nazad
Vrh Dno